Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוריו,

ומי שלובש בגדי נשים? נולד עם זה? או הופך לכזה?

זה כל כך עמוק בתת מודע, שאני בספק אם ההומו עצמו ידע איפה 'הכיוון" שלו נרכש.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה רע בבחורה לחוצת חתונה וילדים?

זה דבר טבעי לחלוטין, לאשה.

לא מתאים לי להיות עם מישהי ש"תשכח" לקחת גלולות או אחת שתיתן לי חודש ואחר כך תרצה טבעת.

פורסם

למה שמישהי לחוצת חתונה וילדים תשכח לקחת גלולה?

אתה יודע, מחפשים מישהי נורמטיבית... לא הראשונה שמכבסת לך את התחתונים.

פורסם

ומי שלובש בגדי נשים? נולד עם זה? או הופך לכזה?

.

התרגלנו לחשוב שהזהות המינית של האדם, כוללת בדיוק שתי אפשרויות: זכר או נקבה.

בפועל הזהות המינית היא סקאלה רחבה שבקצה אחד שלה זכר ובקצה השני נקבה. רוב בני האדם נולדים קרוב לאחד הקצוות ולא תהיה להם בעיה עם הזהות המינית שלהם.

חלק קטן, נולדים איפשהו באמצע.

להיוולד באמצע, יכול להשפיע על המראה החיצוני ו\או התחושה האישית ו\או המשיכה המינית.

לכן יכול להיוולד מישהו שנראה כמו גבר, אבל מרגיש אישה.

או גבר שמרגיש כמו גבר אבל נמשך לגברים.

או גבר שלא מעוניין במין או בילדים.

לגבי הטענה על השפעות תרבותיות, שים לב שתמיד היו הומואים ו"סוטים" אחרים, גם בתקופות שהם נרדפו עד חורמה (גם בזמן המקרא).

כולל היום, במדינות כמו איראן, שם הם מוצאים להורג.

הדתות הגדולות אוסרות על יחסים הומוסקסואלים, כי אם יודו בכך שמדובר בתכונה מולדת, הרי שיצטרכו להודות שאלוהים לא מושלם ובורא אנשים לא מושלמים.

לכן רוב האנשים שדבקים בדיעה כמו שלך, שמדובר בהטייה חברתית נרכשת, הם אנשים עם רקע דתי (גם אם זה לא נכון במקרה שלך).

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ממש ממש לא , אני במקרה מכיר 2 מקרים קצת רחוקים ממני אבל עדיין שמעתי אותם ממקור ראשון.

משמע מאותו אחד שהוא הומו-סקסואל שזה נרכש.

ואם הוא בעצמו לא מודע לעצמו- אז איזה מחקר יוכיח לי אחרת?

פורסם
למה שמישהי לחוצת חתונה וילדים תשכח לקחת גלולה?

אתה יודע, מחפשים מישהי נורמטיבית... לא הראשונה שמכבסת לך את התחתונים.

הן מרגישות שהרחם מתייבש... כל החברות עם ילדים... הן נמצאות במצב שהן חייבות לתפוס איזה פראייר ולהיכנס ממנו להיריון.

פורסם

או קיי.

יש לי חבר, שלפני שנתיים יצא מהארון.

למי שהכיר אותו, כולל לי, זה היה הפתעה גמורה. הבחור לא היה נשי בשום צורה, וגדל בסביבה שבה הומוסקסואליות זה משהו לא מקובל בעליל (קודם סיביר, אחר כך חדרה).

אפילו היו לו חברות (עם אחת מהן הוא אפילו חשב להתחתן).

איך אתה מסביר את זה שההומוסקסואליות שלו זה לא משהו שהיה מולד?

השאלה מופנית למקס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לי יש דוגמא אחרת... אבל הויכוח מיותר כי לא אני לא אשנה את דעתי, ולא אחרים .

שמנמנזר, אני טוען שהומוסקסואליות היא לא משהו מולד מלכתחילה . אולי פספסת את כוונתי.

מה כן.

א. מפתיע כמה גברים פה מבוהלים מנשים, עד לרמה של ניהול שיחה .

ב. נשים אכן קשות לפיצוח, אבל לא ברמות שדובר פה עליהן.

ג. אתם מביאים את היחס הזה מנשים על עצמכם, כמו כלב שמרגיש פחד ומייד רוצה לתקוף אותך?

יש הרבה חשיבות במה שאתה משדר .

מפה כל אחד יקח מה שהוא רוצה... כתבתי מה שכתבתי בכוונה כנה וטובה .

מחקרים לא שווים בעיניי כלום בכל מה שקשור לנטיות מיניות וכן הלאה , מסיבה פשוטה מאוד ... אף אחד לא יכול לקחת היסטוריה שלמה של בן אדם ולנתח אותה רטרו אקטיבית .

ועוד שאלה אם כך, מדוע אחוז ההומוסקסואלים בקרב השכבות החזקות יחסית כלכלית גבוה לעומת השכבות הנמוכות? גם זה רק בגדר דיעה, לא חיפשתי מחקר שיוכיח את זה... רק מה שנראה לי לעניות דעתי.

פורסם (נערך)

אתה טועה. נטיות מיניות כנראה מולדות. הומואים היו קיימים גם בתקופה שהנצרות והחברה דיכאו באופן מוחלט כל סוג של יחסים בין בני אותו המין.

אני לא יודע לגבי מספר הומואים בחברה ביחס למצב הכלכלי, אבל אם זה נכון אני מניח שזה בגלל שאנשים עשירים בדרך כלל משכילים יותר ובעלי דעות ליברליות יותר ובסביבה יחסית תומכת להומואים יותר קל לצאת מהארון בהשוואה לחברה יותר פרמיטיבית וסגורה ולא בגלל שהסביבה העשירה מטפחת התנהגות הומוסקסואלית.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

סקרנות תמיד הייתה קיימת ותמיד תהיה.

כמו גם סטיה מהנורמות .

לא קורא להומואים סוטים חלילה, אלא קורא לזוג של זכר ונקבה נורמה.

פורסם

ChemGuy85

,,,,,

אני לא יודע לגבי מספר הומואים בחברה ביחס למצב הכלכלי, אבל אם זה נכון אני מניח שזה

בגלל שאנשים עשירים בדרך כלל משכילים יותר ובעלי דעות ליברליות יותר ובסביבה יחסית תומכת

להומואים יותר קל לצאת מהארון, בהשוואה לחברה יותר פרמיטיבית וסגורה

ולא בגלל שהסביבה העשירה מטפחת התנהגות הומוסקסואלית.

היו די הרבה צעירים משכילים, ממשפחות מבוססות במאות הקודמות באנגליה.

אפשר כי נולדו כך, ואפשר כי נמשכו לכך במסגרת הלימודים בפנימיות בנים סגורות.

אפשר כי הרגישו בקשר הזה, גם מערכת יחסים גם יותר אינטלקטואלית.

(מאחר והגברים נחשבו כיותר חזקים בחברה, ובעלי ידע רב יותר)

אפשר והייחוס לחברה שונה ומיוחדת - אנו שונים ומיוחדים ביחס לחברה.. הרגילה, הפשוטה.

ואפשר הפחד מנשים -

מאחר והתנהגות הבנים ידועה להם, והבנות היו חלשות ולא ברורות.

ואפשר כי חלקם חפשו קשר , אבל העדיפו כי גבר אחר יוביל.

והם לא יתמודדו עם האחריות של המשפחה הנשים והילדים.

דברים רבים ושונים מובילים לפיתוח רגשות, ולהרגשה נוחה במקום זה או אחר.

לי כדוגמה - כייף במערכת חברית של בנים :grin:- ומנגד, די נשחק עם הבחורות בשיחות

ללא מטרה, בקניות ובסוגי הסרטים -

ואוהב אותן במערכת האינטימית - מת על הריח שלהן, ויש התפורות עלינו גם בראש הטוב..

בדיחה -

קאובוי זקן הולך לבר ומזמין משקה.

איך שהוא מתיישב ולוגם את הוויסקי שלו, בחורה צעירה מתיישבת לידו, ושואלת, ``אתה קאובוי אמיתי?``

הזקן עונה, ``ביליתי את כל חיי בחווה, רוכב על סוסים, מתקן גדרות, מגדל בקר, אז כנראה שכן...``

``אני לסבית``, מספרת לו הבחורה, ``אני מבלה את כל היום במחשבה על נשים, ברגע שאני קמה בבוקר

אני חושבת על נשים, כשאני מתקלחת, כשאני רואה טלוויזיה, כל דבר גורם לי לחשוב על נשים.``

אחרי כמה דקות מתיישב זוג ליד הקאובוי הזקן ושואל אותו, ``תגיד, אתה קאובוי אמיתי?``

``האמת - תמיד חשבתי ככה``, עונה להם הזקן, ``אבל עכשיו גיליתי שאני בעצם לסבית...``

idea2.gifidea2.gifidea2.gifidea2.gifidea2.gifidea2.gifidea2.gifidea2.gifidea2.gif

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ועוד שאלה אם כך, מדוע אחוז ההומוסקסואלים בקרב השכבות החזקות יחסית כלכלית גבוה לעומת השכבות הנמוכות? גם זה רק בגדר דיעה, לא חיפשתי מחקר שיוכיח את זה... רק מה שנראה לי לעניות דעתי.

אתה מדבר על הומוסקסואלים מוצהרים.

בשכבות הנמוכות יש הרבה יותר עוינות כלפיהם, לכן מי שכן, מעדיף להמשיך לחיות בסתר, מחשש לתגובת הסביבה. תאר לך מה יקרה לנער שגדל בשכונת מצוקה באשדוד, ומחליט לצאת מהארון.

השכבות הגבוהות יותר משכילות וליברליות, ולכן אתה רואה שם יותר הומוסקסואלים מוצהרים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...