Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא מקרקר סביב אשת איש. תקרקר יותר מידי היא עוד תעשה החלטה על סמך החיזור.

אלא אם כן הבן זוג שלה צ'יפס, הוא אמור לצפות פגיעה. בעולם הגיוני.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באהבה אין היגיון. אם היה, ערוץ ויוה היה נסגר מזמן.

ולנושא, מי אמר שהיא בוגדת ? מבינה שמחכה לה מישהו עדיף והיא מחליטה לחתוך.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

וואו, כבר החלטתם שהיא מחפשת משהו מהצד, בוגדת ואפילו קראתם לה זונה, וכל זה על סמך זה שהיא התעניינה בשלומו ושאלה מה עשה בסופ״ש...

כשאני מגיע לעבודה ביום ראשון, כולם שואלים מה שלומי ובערך חצי מאנשים שואלים מה עשיתי בסופ״ש. אם הייתי פועל לפי מערכת ההנחות שלכם, כבר מזמן הייתי מפוטר (או עושה אורגיות על בסיס קבוע, אחד משניהם).

פורסם

ממש לא דיברנו עליה ספציפית. אלא על הרעיון הכללי של אחת שכבר מחפש לנעול מישהו כשהיא עדיין תפוסה. התנהגות של שרוטה שמפחדת להיות לבד ל2 דקות לדעתי. אחת קלינגית בטירוף.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

נשמע לי יותר כמו תסביך של "רוצה להרגיש נחשקת"

פורסם

אם היא בוגדת איתך - היא תבגוד בך.

אבל שוב פעם - מה לי וליחסים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יש מצב שהיא מחפשת בכלל רשת בטחון, משמע לזרוק את הנוכחי ולשריין את הבא בתור.

אתם יודעים איך זה לא מודיעים על התפטרות לפני שמוצאים עבודה חדשה.

בדיוק זה.

נשמע שהם יוצאים כמה חודשים, לא נשואים ולא מנהלים זוגיות ארוכה ואין ילדים בתמונה. הכל פתוח, ובמצב כזה ממשיכים לבדוק אופציות ונשארים עם עיניים פקוחות. לכן, בדיוק כמו בעסקים - כשמישהו אחר יתחיל לחזר אחריה, היא עשויה להיענות או להשתמש בזה ע"מ להוציא תנאים טובים יותר מהפרטנר הנוכחי.

תבין שאתה במצב של 'נותן שירות' שמנסה להעביר אליו 'לקוח' מתלבט. אם יש לך עניין בזה ויש מה להציע לה לטווח ארוך - זה הזמן לעשות צעדים בנושא שלא יותירו מקום לספק. אם לא - עזוב אותה בשקט, שמור על תקשורת לקונית, ואל תכניס ראש בריא (או איברים אחרים) למיטה חולה.

פורסם

אח דריש, אתה בטח מפיל אותן שדודות לרגלך עם הפילוסופיה הקיומית הזו...

הכל, כידוע, זה תחשיבי כדאיות קרים שיוצרים תכנון אסטרטגי מודע ומדוייק.

זה לא נכון בעסקים, וזה בטח לא נכון לגבי מערכות יחסים.

אחרת אפשר היה לשלוח את כל הפסיכולוגים בעולם לפרישה...

כמה ממערכות היחסים היפות שהיו לי כללו השגת גבול בזמן אמת, ואפילו הניבו מערכות יחסים ארוכות טווח ונעימות לכל הצדדים.

וכמובן שונות מהותית אחת מהשנייה, כי קשרים עם בני אדם הם כמו בני אדם, כל אחד שונה.

והאם מישהי שבגדה עם החבר שלה איתך תבגד גם בך?!

או שכן, או שלא, בטוח שאולי... ולך תדע. אם מישהו מחפש לגדר סיכונים, הכי טוב להיות לבד. אז אתה בטוח שתמיד אתה בעדיפות ראשונה... אחרת, הכל פתוח. הכל.

מי שחושב שיש כללים למשחק או עיקביות לעקרונות, הוא שוטה.

האמת היא שאנחנו חיות רגשיות, ייצריות, לא צפויות ובעיקר טיפשות, כשזה מגיע להתאהבות.

זה מה יש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מי שחושב שיש כללים למשחק או עיקביות לעקרונות, הוא שוטה.

אני מסכים בגדול, אבל אנשים עם כישורים חברתיים מפותחים מספיק כדי 'לזרום' בזמן אמת לא מתייעצים בנושאים כאלו בפורום. אלו שכן מתייעצים, מחפשים יוריסטיקה פשוטה שתוכל לעזור להם לנווט במצבים האלה. וזה מה שאני נותן פה - לא אמת אבסולוטית אלא כללי אצבע עם הסתברות מסויימת להצלחה, ולא מנסיון אישי. (לכן בוא לא נוריד את הדיון לפסים האלה)

הסיטואציה המתוארת לעיל היא textbook case שנותח ע"י כולם החל מפסיכולוגים וסוציולוגים וכלה ב'אמני פיתוי' וחסידי NLP למיניהם. ישנו קונצנזוס די רחב שמסביר מה עומד מאחורי התנהגות דומה אצל גברים ואצל נשים. זוהי כלכלה לכל דבר, ואני מתייחס אליה בהתאם.

'אין כללים ושום דבר לא עובד'? יופי, אז בוא תנעל את השרשור וזהו. אבל כל עוד הוא פעיל, וכל עוד אנשים שונים באים עם תובנות שונות ותורמים את השני שקל שלהם לדיון - הביקורת שלך אינה פרודוקטיבית.

פורסם

סוציולוגים מתנתחים התנהגות. הם לא נותנים עצות.

פסיכולוגים לא עוסקים בניתוח התנהגויות ונורמות. הם עוסקים בעזרה.

הם עוזרים לך להבין מה אתה רוצה, למה אתה רוצה את זה, כיצד אתה פועל, למה אתה פועל כמו שאתה פועל, והאם זה עוזר לך להשיג את מה שאתה רוצה.

אני לא יודע מאיזה טקסטים אתה ניזון, אבל כשמישהו לא מבין מה מישהי רוצה ממנו, השאלה הראשונה היא "מה אתה רוצה ממנה?"

אחרי זה בו נראה איך מתקדמים.

אולי היא תזרוק את החבר שלה בשבילו ואולי הוא בכלל לא בשבילה והיא סתם מעבירה זמן בעבודה, וכל דבר בין השניים.

אולי היא מאוד אוהבת את חבר שלה ומעריכה אותו, אבל כבר לא כל כך נמשכת אליו, למרות החיבה וההערכה, ואולי את הבחור מהעבודה ממש מדליק אותה, מינית, אבל היא חושבת שהוא ממש לא מתאים למערכת יחסים רצינית, והיא לא יודעת מה היא רוצה לעשות עם זה.

אולי...

אולי בראש שלו, והיא סתם מתנהגת בחברתיות רגילה לה.

עם כל הכבוד לניתוחים באינטרנט, אין לנו שום דרך לדעת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חבל שאי אפשר לחבר לה UART, ולהריץ דיאגנוסטיקה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יכול להיות שכל הנשים הפנויות בטווח גילאים שלי או לחוצות חתונה וילדים או גרושות עם ילד?

פורסם

לא נעים להגיד, אבל בטווח הגילאים שלנו נשארו רק הבררניות או נשים שחזרו לשוק הבשר. בשביל למצוא מישהי נורמלית צריך לרדת קטגורית גיל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...