Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אושריקו, אתה תולה תקוות במה שהוא ככל הנראה שאריות הרצון הטוב והרחמים של מישהי שלא נעים לה לנפנף אותך לגמרי. מה הסיכוי לדעתך שהיא פתאום תרצה מישהו שככה היא רואה אותו? תן לי לעזור לך: אין סיכוי.

לא בריא להשאר בסיטואציה כזו. ככל שהזמן עובר הכאפה שתחטוף בסוף תהיה כואבת יותר (והיא תכאב, מאוד). או שתעשה ניסיון אחד רציני אחרון, או שתנתק קשר. כמה שאתה חושב שזה יבאס עכשיו - תאמין לי, אתה תצא בזול לעומת האלטרנטיבה.

פורסם (נערך)

למה אתה חושב שהיא רואה אותי ככה?

ד"א, הדתייה הזו שסיפרתי לכם, אחת הסיבות שהיא נעלמה לי זה שהייתי צועק עליה ומעמיד אותה במקום כל פעם שהייתה עושה משהו מרגיז, לא אומר שאני גאה בזה ושזו דרך נכונה כי גם לקלל אני יודע אך אני יכול להגיד שכשאני רוצה יש לי מילה מול נשים, תהיה בטוח.

זה לא שאני מתחנן אליה, סירבה כמה פעמים , אמרתי לה מה אני מרגיש , לא הלך , סיימתי את הסיפור.

אני לא חושב שאני לא צריך לשלוח הודעה פעם בחודש חודשיים, מה גם שהיא עונה לי, פשוט אחר כך אין לי מה להגיד ואז אין שיחה.

הטעות שלי שלא התחלתי איתה בסופר בגלל שהיה לה כביכול קטע עם מישהו. פשוט שם אלוהים אמר שזה הסיכוי היחיד לצאת איתה משהו , לא ניצלתי את זה ואכלתי זובי גדול עד היום.

שחררתי חבר.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

לא אכלת זובי, כי זה הכל ניחושים.

וגם אם הייתה נקודה בה היה לכם סיכוי לקשר - אתם כבר לא שם.

אם אתה מגיע למצב שאתה שולח לה הודעה והיא קוראת ולא עונה - אין הרבה דרכים לפרש את זה. בטח לא כשזו הודעה שתכלס אומרת ״אני מחפש סיבה להפגש״.

זה מבאס ומתסכל, אבל אם פשוט תמחק את המספר שלה, חודש זה יציק לך פחות ממה שזה ימשיך להציק לך אם תמשיך לנסות ולשמר את הקשר בזה בכח עוד זמן מה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לכולם יש אינטרס שתסבול.

זו תמצית החיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איך זה יכול להיות שלא ראיתי אותה פעם אחת בעיר שלי כבר 8 חודשים?

חברה טובה שגרה לידה פגשתי במוסך באיזור התעשייה בעיר שלי, אבל כמובן שלא שאלתי עליה... רק אמרתי למוסכניק שיעשה לה עבודה טובה.8)

פורסם

תורם מקרה נוסף לפסיכואנליזה של משתתפי הדיון-

אחרי חודשים רבים של כלום באפליקציות (מאצ'ים בודדים שלא התקדמו לשום מקום מעבר לכמה שורות או התכתבות של כמה ימים שפשוט עצרה) היה לי מאץ' עם מישהי שממש מוצאת חן בעיניי- גם מבחינת מראה וגם מבחינת תחומי עניין. מבחינתי מדובר על סוג של חד קרן ממש.

עד לפני שבוע התכתבנו סתם על שטויות כל יום כמעט ואז הצעתי להפגש- היא אמרה שלא יכולה בשבועיים הקרובים (היה לפני שבוע) ומאז אנחנו חופרים פחות אבל אני שולח לה כל יום-יומיים דברים משעשעים מ"ארועי היום". לא ממש מפתחים על זה שיחה (תאכלס אין יותר מידי מה להגיב חוץ מאיזה סמיילי או כמה משפטים)

העניין- שכמו כל בחורה, היא לא יוזמת שום התכתבות. שאלה ראשונה- מה אפשר להגיד לה שתתחיל גם לכתוב דברים?

בעוד כמה ימים אני רוצה לשאול אותה שוב לגבי פגישה... שאלה שנייה- יש איזה ניסוח מועדף לתזכורת שנייה או פשוט "זוכרת דיברנו..."?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

פרשתי מהשרשור הנוכחי והלכתי לבכות בלילה על שש**.

אוהב אותך, הפסדת אחלה בחור עם טויוטה נדירה!

תודה לכל התגובות האחרונות לגבי נושא זה גם לאלו שהעלו קצת את הטון.

הבחור שמעליי , אם לא יצא לכם להיפגש והיא גם לא מדברת ממש בוואטספ זה אותו מקרה כמו אצלי...

הלוואי ולא, אבל אל תצפה גם.

פורסם

היא לא יכולה להפגש בגלל סיבה מוצדקת (אם היא נכונה)... וזה לא שהיא לא מגיבה, פשוט לא יוזמת שיחות

והסוויפט שלי הרבה יותר נדירה... לפני שבוע כשהבאתי להחלפה של פגוש (אחורי... אהבל נכנס בי) הפחחים עשו מעגל סביבה והתפלאו מהמצב שלה במשך איזה 5 דקות

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אחד הדברים שלמדתי בתקופת חיפוש בת זוג:

מי שמעוניינת מראה את זה

לא נתקלתי במצב שמישהי הייתה מעוניינת ולא הראתה זאת. מצד שני, כל מי שלא הייתה מעוניינת, לא יזמה שיחות ודי קל לקלוט את זה. עצה שלי, כשמרגישים שהצד השני לא בעניין, לשחרר ולהמשיך הלאה.

פורסם

תקשיב לאושריקו.

הוא ראה את החושך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...