Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי פוסל אתרי הכרויות,לפני 8 שנים כשהיה את האתר מקושרים התחלתי להתכתב במקביל עם 3 בנות,לראות אם יצא משהו,אחת מהן אישתי כבר 4 שנים עם תינוק וביחד כבר 8 שנים.

זה לא פשוט וגם לי פתאום לא ענו,לא זרם בשיחות,ובאמת קשה למצוא מישהי ״בחורה מבית טוב״ אבל יש כאלה.

לכן אל תתייאש,זה כיף שיש אדם קרוב אליך שאתה יכול לשתף אותו,להתייעץ לדבר ולדעת שהוא רוצה בטובתך ב 100%.

גם אין צורך לפחד,ברור שכולנו שונים אבל לומדים לחיות ביחד,חלק מזה נכון,יש ריבים או וויכוחים אבל זה אחוז קטן מהשמחה.

האישה הנכונה לא תרצה לשנות אותך אלא תקבל אותך כמו שאתה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואדים,

זה פשוט השקפה לא נכונה ושלילית .

יש הרבה שלילי בעולם, אבל יש גם נקודות חיוביות...

הכי מבאס אצלך?

שלא ניסית ואתה פוסל.

אתה פוסל על בסיס של תפיסה , ותפיסה שבאה ממקומות לא מבוססים , לצערי... לצערך יותר נכון.

פורסם

אצלי האדם היחיד שאני באמת יכול להתייעץ איתו בבעיות שלי זה אני עצמי.

זה מוביל בד"כ לעוד יותר רחמים עצמיים, אז עדיף שלא.

ואדים,

זה פשוט השקפה לא נכונה ושלילית .

יש הרבה שלילי בעולם, אבל יש גם נקודות חיוביות...

הכי מבאס אצלך?

שלא ניסית ואתה פוסל.

אתה פוסל על בסיס של תפיסה , ותפיסה שבאה ממקומות לא מבוססים , לצערי... לצערך יותר נכון.

מכאן המסקנה שלי - מגיע לי את עצמי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם אני ככה.

זה לא מוביל אותי לתפיסות שגויות אלא פשוט לזה שלא מתייעץ עם אף אחד , חוץ מאבא שלי .

עדיין, על כמה נושאים כבר יש להתייעץ?

יש לך פה את הפלטפורמה הזאת שאף אחד בה לא מכיר אותך... זאת התחלה לא רעה.

פורסם

גם ככה כבר לא משנה מה אגיד ועם מי אתייעץ.

בהתחלה לא יכולתי לעשות כלום, אחר כך לא רציתי, ועכשיו מאוחר מדי.

כנראה שבאמת אגדל להיות הזקן שמפנצ'ר לילדים בשכונה את הכדור (אם אשרוד עד הגיל הזה בכלל).

לא נורא, יהיה יותר נשים בשביל שאר הגברים, גם משהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואדים,

אני שאלתי ממה אתה מתעניין לא כי אכפת לי ממך (כמו שלא אכפת לך ממני), אלא כי כמו כל אחד, יש לו משהו מיוחד משלו. אתה מיוחד מהסביבה הרגילה שאני מכיר. אתה טוען שטוב לך, ואני מאמין לך מתמימות רבה כי אתה רוצה להוכיח לנו שאפשר לחיות אחרת. בנוסף אני מאמין שמכל בן אדם אפשר ללמוד ממנו. ממך רציתי לדעת מנאות הפרטיות שלך: אם יש לך דברים שעושים לך טוב, אולי גם לי?

אני גם יכול להסיק מכל התכבויות שלך ביום האחרון, שהדבר האחרון שאתה רוצה הוא זוגיות, ואתה רק רוצה להוכיח לנו שאתה חי טוב עם עצמך. אז הנה: הבמה שלך. אנחנו נשמח לדעת ממה אתה נהנה בעולם הזה אחרי 33 שנות ניסיון.

פורסם (נערך)

אני כבר בעצמי לא יודע את זה.

אולי מכוניות (ככה הגעתי לפורום הזה), אבל גם בזה אני כבר לא בטוח.

ללכת לעבודה ולעשות דברים שם גורם לי לשכוח לזמן מה את הדכאונות של עצמי, מה שנקרא ריפוי בעיסוק, אז אולי זה (למרות שלא יודע אם הייתי מגדיר שאני נהנה מהעבודה, אולי זאת עבודה שאחרי שנה וחצי אני לא שונא אותה, אז כבר משהו).

אגב לא אמרתי שטוב לי. אמרתי שזה מה יש, ואני מפחד שמכאן יהיה עוד יותר גרוע לכיוון כזה או אחר.

אני חי חרא עם עצמי.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

אני רוצה רגע לבקר אותך, לא בכדי לפגוע בך, אלא להתעניין בך (אתה בחור די מעניין בסופו של דבר):

כל הסביבה גם נמאסה עליך. אתה כבר לא מתעניין בתחביבים מסוימים (אם כי אולי הפורום עוזר לך להתעניין במכוניות), המסגרת היחידה שאתה חי בה היא עבודה.

ואני אהיה הכי חצוף שבעולם, למרות שיש לי 8 שנים של חוסר ניסיון ממך: מה מניע אותך בבוקר לעבודה להרגיש טוב עם עצמך?

שוב, אני שואל לא בכדי לעזור או לייעץ, אלא אך ורק להתעניין בסוג חדש של בן אדם שלא הכרתי עד היום.

פורסם

מה מניע אותי?

זה שצריך כסף, וגם שיש לי את ההזדמנות להיות מועיל במשהו, שיהיה לי מקום ללכת אליו.

שיהיה לי לפחות משהו שהצלחתי להגיע אליו בחיים.

וגם כדי לא להיות בבית. לאחרונה אני משתעשע ברעיון של אולי למצוא עבודה שניה, לתקן מחשבים באיזה מקום או משהו.

או אולי להתחיל ללמוד משהו (אם כי עצמאית בלי מסגרת אני כנראה מהר מאוד אוותר, מניסיון).

פורסם

לפי מה שהבנתי אתה אדם מלא,למה לא בערב להירשם למכון כושר?

כשתרד במשקל תרגיש טוב הרבה יותר וזה מנסיון שלי ומעבר לזה לדעתי יהיה לך קל יותר להכיר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא אוהב ספורט.

זה יגרום לי להתעייף מאוד מהר, ופעילות מונוטונית גם תשעמם אותי ותשבור אותי מהר מאוד, במיוחד כשלא אראה תוצאות ממש.

ניסיתי, ולא פעם אחת.

פורסם

אתה יכול לנסות את דיאטת 17 יום שזה מה שאני עשיתי,5 חודשים 25 קילו פחות,כמעט ללא ספורט.

פורסם (נערך)

נו באמת, הבנאדם במשבר קיומי ואתם מציעים לו לעשות דיאטה.

דיאטה עושים כשיש מוטיבציה, ורוצים שינוי. לא כשנמצאים בדיכאון.

ואדים - הדבר הראשון והכי חשוב שיש לי לומר לך הוא - ממש, אבל ממש לא מאוחר מדי. לשום דבר. אני מכיר מישהו שבגילך התחיל ללמוד רפואה. היום הוא אורטופד.

אני יודע שזה לא נראה ככה, אבל אתה עוד לא קרוב לנקודת האל חזור. למעשה, אין באמת נקודת אל חזור. תמיד אפשר לקום ולעשות שינוי, ואפילו מהפך. אני יודע שזו נשמעת קלישאה, אבל זה נכון, וראיתי את זה קורה יותר מפעם אחת, אפילו רק בשנה האחרונה.

הצעה קונקרטית ממש אין לי בשבילך, כי אני לא מכיר אותך מספיק טוב. לפני אי אלה דפים הצעתי לך להתחיל בקטן ולעשות טיולים (הליכות) יומיים בשכונה, גם כדי לחלץ עצמות ולצאת מ״מצב בטטה״ וגם כדי לנשום אוויר צח ולהיות באיזושהי אינטראקציה עם הסביבה. אני עדיין מקווה שתיקח את העצה הזו ולפחות תנסה. גם את העצה לצאת יותר עם חברים אני מקווה שתיקח. לא חייבים להשתכר בפאב, גם סתם לצאת להמבורגר או לסנוקר או אפילו לסרט - יעשה לך מאוד טוב. תסמוך עלי.

לגבי נשים - חבל שאתה מסתכל רחוק מדי ולוקח הכל יותר מדי ברצינות. לא רוצה חתונה? לא רוצה ילדים? הכל לגיטימי לגמרי. אבל למה לא לצאת לדייטים? תתפלא, אבל לא כל מי שתפגוש תנסה להלביש עליך טבעת בכוח. אפשר לצאת לכמה דייטים, לנהל קשר קצר ולסיים בזה. זה קורה הרבה, ויש לא מעט אנשים שמתנהלים כך בחייהם (חבר אחד טוב שלי, למשל, מבוגר ממך ב-10 שנים. עדיין לא חושב על חתונה או אפילו קשר קבוע).

למעשה, יש לא מעט נשים בגילך שמתנהלות כך גם הן - אם זה נשים קרייריסטיות ואם סתם עצמאיות מאוד (כמוך). אני יודע, נתקלתי בכאלה בעצמי. אני אפילו מכיר מקרוב מישהי בסביבות גילך שנמצאת בקשר עם מישהו כבר 6 שנים. כל אחד גר בדירה משלו, והם אפילו לא חושבים לשנות משהו בעתיד הקרוב או בכלל.

ואולי, יכול להיות, שאחרי שתצא קצת ותהיה באיזשהו סוג של קשר עם בת המין השני (אני מניח שזו הנטייה שלך, מתוך מה שכתבת עד עכשיו, אז סלח לי אם טעיתי) תשנה את דעתך וכן תרצה קצת יותר. אולי לא חתונה וילדים, אבל כן קשר קבוע. ואולי לא. אבל לא תדע אם לא תנסה. אף אחד לא מצפה ממך להכניס שותפה לחיים כבר מחר. רק לצאת עם מישהי, ואם יהיה נחמד אולי לצאת איתה שוב. בלי לחשוב על העתיד, רק על מחר. זה הכל.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם (נערך)

אני לא מעוניין להיכנס לכיס שלך, אבל אם אתה יכול לחיות מהעבודה שלך, למה שלא תנדב בתיקוני מחשב? אני מאמין שאם אתה עושה דבר ללא כסף, הסביבה מחזירה לך הערכה רבה. גם תהיה לך סוג של מסגרת, גם תרגיש שאתה מועיל, וגם תכיר חברים חדשים.

קח לדוגמה את הכנופיה הטיפולים השוטפים: בזכות אחד מהחברים מחברי הכנופיה, הצלחנו להתאגד ולדבר יום יום כקבוצה בוואסטפ (אמנם אין לי חברים גם, אבל לדעתי זה סוג של סביבה מסוימת). ביום בהיר הוא קנה רכב משומש והיה צריך רדיו דיסק. תוך מספר דקות היו לו הצעות לקבל מתנה רדיו משומש. אז מצד אחד הוא נותן לסביבה, הוא מרגיש שהוא עושה טוב, ובסוף הוא מקבל בחזרה עזרה בעת צרה.

אולי דרך ההתנדבות הזאת תגלה עולמות חדשים ותרצה ללמוד בהם. כי בכל זאת יש הרבה הפתעות בחיים.

עריכה אחרונה על ידי gbguy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...