Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעניין הכלכלי: קל מאוד לפרק, קשה אחד להתמודד. הכל תלוי בזוג עצמו: אם יש לאותו זוג אומץ ולבקש עזרה, הוא יחיה טוב. אם לא, יהיה לזוג יותר קל להיפרד (מבחינה עשיה, לא מבחינה רגשית).

באמת מעניין אותי מהו אחוז הגירושין בישראל על מצב כלכלי. אם התיאוריה שלי נכונה או לא.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
לא מכיר זוגות שעובדים ולא מצליחים לשים אוכל על השולחן. מכיר זוגות שהגבר עובד והאישה עושה ציפורניים פעמיים בשבוע ואוכלים אצל ההורים. מי שרוצה, ומי שולא עצלן, יצליח להישאר עם הראש מעל המים (במינימום)

קודם כל, זה לא מדויק לגמרי, יש די הרבה יוצאי דופן - למשל מקרי סעד למיניהם (נכון, לא כולם מוצדקים). אם כי אני מסכים איתך במקרה הכללי.

העניין הוא שלא כולם זוגות. יש הרבה גרושות/אלמנות שמגדלות ילדים ולא מקבלות עזרה מהאבא (אם בכלל הוא נשאר בקשר). ויש גם לא מעט משפחות חד הוריות. בהרבה מקרים ממש חיים בתנאים ממש כמו שתוארו למעלה.

והמקרים הבאמת קורעי לב הם הקשישים. יש כל כך הרבה קשישים עריריים בארץ, שאין להם אף אחד שאכפת לו מהם, שאפילו יהיה בקשר איתם ויבדוק מה שלומם, והם חיים בקושי מהקיצבה המגוחכת שהמדינה נותנת להם (אם בכלל, הרבה מהם לא מקבלים). בבתים כאלה אתה יכול להחשף באמת לתנאים שתתקשה להאמין שמישהו חי בהם. מדובר באנשים שלא רק שחיים לפעמים ממש מלחם ותה, אלא גם אין להם את הכוחות לדאוג שהבית יהיה מסודר ונקי.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם (נערך)

טעות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

באמת מעניין אותי מהו אחוז הגירושין בישראל על מצב כלכלי. אם התיאוריה שלי נכונה או לא.

לא חושב שיהיה הרבה שיצהירו את המצב הכלכלי בתור סיבה עיקרית לגירושין

בד"כ זה יהיה משהו ועוד משהו ועוד משהו ועוד משהו עם חומוס צ'יפס סלט ומצב כלכלי בצד.

אגב עוד דבר שקראתי איפשהו, במצבים של משבר כזה או אחר, יש אינסטינקט אצל גברים לפזר את הזרע שלו בין כמה שיותר נשים (כדי לעשות יותר ילדים, לא מה שחשבת, יא סוטה [emoji3] ), אז זה יכול להיות שמצב כלכלי ירוד גורם לבגידה שגורמת לפירוק זוגיות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טעיתי בשרשור - במקביל יש מישהו שפרסם פוסט, האם להפרד מחברה ( חלק מהעניין היה נושא כספי ).

כדי להבין באמת מה זה עוני, צריך להרגיש אותו על עצמך - עם כל הבעיות שיש לנו כאן, אי אפשר להגיד שהבסיס המינימלי כאן זה כמו באוקראינה. אפילו לא קרוב לזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שאלה לחברי הפורום.

איך אתם מסיימים דייט? נגמר הדייט, הכל זרם טוב מבחינת השיחה והיא איזשהו חיבור לא רע בכלל.

לקחת את הבחורה הביתה, איך אתם נפרדים ממנה? הגעת הביתה, האם אתה שולח לה הודעה באותה לילה או רק למחרת? אם כן, מה תוכן ההודעה? או שאולי עדיף להתקשר?

בזמן האחרון חזרתי לעניין הדייטים, אבל אני מרגיש שבשורה התחתונה עדיין חסר לי את הגרוש ללירה לבנות שאני כן נמשך ומרגיש חיבור.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

באותו הערב, הודעה של משהו בסגנון "נהנתי מאוד ושמחתי להכיר ואשמח להפגש שוב". לא מתקשר.

למחורת בצהריים משהו בסגנון "איך עבר לך היום? איך היה בעבודה?"

אחרי דייט ראשון לא מתקשר בכלל. רק לאחר דייט שני-שלישי.

פורסם

הבעיה בוואצאפ היא שאתם לא מכירים את הטונציה בדיבור אחד של השניה וזה משפיע מאוד. אתה תכתוב משהו והיא תבין משהו אחר וזה סתם גורם לאי הבנות ואי נעימויות. אני משתדל כמה שפחות לוואצאפ לפני שאני יוצא עם מישהי כמה פעמים

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

טוב ,

אז נתקלתי בקבוצת ההכרויות 2.0 בפייסבוק, "יומנה של רווקה" שמה .

אישית אני שם בשביל הצחוקים .

תנסו .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

כבר רשמתי לכם שאני מחפש מישהי שאוהבת לעשות ספורט וחשוב מכך-לראות ספורט. אז עד שמצאתי מישהי כזאת, מישהי שאני מחפש הרבה זמן ועל הדרך גם נראת לא רע, פתאום החליטה שזה לא מתאים אחרי שני דייטים.

היינו בשני דייטים שהיו, לדעתי לפחות, מאוד מוצלחים וגם דיברנו לא מעט בטלפון. פתאום בוקר אחד אני קם ומקבל הודעה ש"היא חשבה על זה וזה לא מתאים לה". ניסיתי לשאול מדוע ולא קיבלתי תשובה. לדעתי, דיברה עם איזו חברה שבוזה מהחיים שהרעילה לה את המוח.

אז עד שאתה כבר נקשר למישהי ומרגיש שיש אינטרקציה וחיבור טוב, היא פתאום חותכת בלי סיבה. כוס אומו החיים האלה.

עריכה אחרונה על ידי avk

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

avk - בת הזוג לא חייבת לחלוק אתך כל תחביב. חשוב שהיא תכיר בכך שהוא חשוב לך, ולא למנע ממך לעסוק בו. היא לא חייבת לצפות בערוץ הספורט יחד אתך. ומה אם אתה אוהד מכבי והיא אוהדת הפועל? תלכו לרב של בית"ר?

מצד שני, עליך להבין שבת הזוג דורשת תשומת לב, גם על חשבון (בדוגמא שלך) הצפיה בספורט. גם אתה תצטרך להבין שהיא רוצה לצייר או לראות סרטים או לבנות דגמים מגפרורים, ולא למנוע ממנה את העיסוק בכך, והיא תצטרך להבין שגם אתה זקוק לתשומת לבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

AVK , ספר לי על זה... עד היום אני בטראומה מזה, מסיפור דומה רק עם קצת יותר דייטים ודיבורים.

בטח אחרי שמאז חברים מצאו עוד בחורות.

מאז אין אמונה, כי אם הכל הלך טוב והיית בסדר גמור והיה צ'אנס יותר מפעם אחת , מה יקרה פעמים הבאות? כל מיני תירוצים שנותנות לך וזה רק מחמיר את הבאסה.

"הים אותו הים והבנות אותן בנות".

בינתיים אני מתחיל באפליקציות בשביל הצחוקים עד שייתפס אולי משהו.

אבל מה שבטוח אסור להתפשר... עדיף להיות לבד מאשר לחפש מישהי שהיא בכלל לא הטעם שלך (אופי ויופי וסיפור חיים) רק כדי לסמן שיש לי חברה, אחרת הייתי "הזיין" הכי גדול בפורום.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...