Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שאתה צודק.

אכן, כל מה שיגידו לי כאן, כנראה שלא יעזור בכלום, כל עוד אני לא אוציא את עצמי מהסביבה שאני נמצא בה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגיד, יצא לך לנסות את קבוצות הפייסבוק השונות? ("בחורות ובחורים שווים בין חברים", "בחורות שוות בין חברים") וכו'?

אני הכרתי את אישתי לפני כמעט שלוש שנים בקבוצה הזו,

בלי קשר לזה שהיה לי כיף לצאת שם עם בחורות לדייטים ועוד.. :)

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

ראיתי את התיאור של הקבוצה, ונהיה לי רע.

לא יודע אפילו להסביר למה.

מין תחושה שאתה מנסה להידחף למקום שאתה לא צריך להיות בו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אל תשלול, באמת.. היו לי הרבה דחיות שם, אבל הצלחה אחת :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

תעבור עיר.

ומעגל חברתי מצומצם בגיל 33 לא מעיד על שום דבר רע כשלעצמו. אנשים מתמסדים, מתחתנים ועוברים לבאר יעקב. לא משנה אם אתה עצמך רווק או בזוגיות בשלב הזה, יותר קשה לשמור על חבורות בסגנון שיש לך כשאתה בן 20.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כי זה כמו בokstupid -

כל אחת סופר מוצלחת, ומחפשת גבר עשיר, נאה, גבוה, ועם כיוון בחיים, ושהפסיק לשחק משחקים, ומחפש את האחת.

אני לא הגבר הזה.

לכן אני לא קשור לשם.

פורסם

זה גם לא עניין של קרדיט. ה"דרישות" הן סוג של נקודת פתיחה במו"מ, זה הכל.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כי זה כמו בokstupid -

כל אחת סופר מוצלחת, ומחפשת גבר עשיר, נאה, גבוה, ועם כיוון בחיים, ושהפסיק לשחק משחקים, ומחפש את האחת.

אני לא הגבר הזה.

לכן אני לא קשור לשם.

היא קובעת מה שנראה לה רף תחתון, אבל במציאות הוא לכל היותר חסם עליון. אחר כך מגלה שדווקא פיקאצ'ו קטן ושמנמן עושה לה את זה הרבה יותר מכל הדוגמנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זה גם לא עניין של קרדיט. ה"דרישות" הן סוג של נקודת פתיחה במו"מ, זה הכל.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

ברור, התכוונתי דווקא לדברים שרשם בעבר...

פורסם

ואדים אתה מזכיר לי את הדמות מהסרט יס מן. תן צ'אנס לעצמך ולאחרים. לא משנה מה נגיד כאן,שום דבר לא ישכנע אותך. כי אתה נעול ומבוצר בעמדה. לכן מאוד ממליץ לך לגשת לעזרה מקצועית. קיבלת מתנה, את החיים על כדור הארץ ועוד במדינה מתקדמת ולא באיזה חור באפריקה, נצל את העובדה הזאת וחשוב עד כמה מצבך טוב יותר מרוב האנושות.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

שמן/ואדים,

אולי תצא מנק' הנחה שהכל בסדר איתך? אין שום חוק טבע שמחייב אותך לחיות עם עוד בן אדם. זה שכולם מנסים לדחוף לך את זה, לא מוכיח שזו הדרך היחידה.

לרצות להיות לבד זה בסדר גמור וכל עוד אתה אדם יצרני שתורם לסביבה שלו אתה לא בשום תהליך שמדרדר אותך לאיזשהי נקודת אל חזור.

אתה לא שותה, לא מעשן, לא מהמר, בלי נטיות הרסניות. בסך הכל עודף משקל.

בעצמי חייתי בצורת המחשבה הזו הרבה זמן, לא ראיתי צורך בזוגיות ולא היה לי רע בכלל. בלי רחמים עצמיים ובלי דיכאון. עשיתי מה שרציתי עם הזמן שלי. אפילו כמה אנשים קינאו בי על זה שבתקופות לחוצות מאד ללא שעות שינה (לימודים לתואר) היה לי זמן להתעסק בתחביבים ולעשות מה שבא לי, בלי לדאוג לאף אחד חוץ מעצמי. רק אחרי שהכרתי מישהי ששווה להכניס אותה לחיים שלי, צורת המחשבה שלי השתנתה.

לדעתי, רוב האנשים לא באמת מגיעים לתובנה הזאת ככה, הם פשוט עושים מה שכולם עושים כי הם פוחדים להישאר מאחור ולהחשב לכשלון. זה הכי גרוע. תעשה מה שאתה רוצה, אל תתן לסביבה להחליט מה טוב בשבילך. אם הכיף שלך זה להיות עם עצמך בשקט שלך - תעשה את זה. אל תמנע מעצמך דברים טובים בגלל שלמישהו אחר הם לא טובים.

תנסה להבין מאיפה בא הדיכאון שלך.

כי כולם סביבך בקשרים זוגיים אז אתה מרגיש שמשהו חסר לך? אמרת בעצמך שאת זה אתה לא צריך.

כי אתה לא עושה סקס? לידיעתך, יש גם נשים שמחפשות בדיוק את זה. לא כל הנשים רוצות שותף לחיים שמפליץ במיטה ותינוק שקם בלילה.

כי אין לך משהו שאתה אוהב לעשות בחיים חוץ מעבודה? תתחיל לנסות תחביבים ותראה שתצליח למצוא בזה מטרה שתוציא אותך מהמיטה בבוקר ולא רק כי חייב לקום לעבודה.

אתה לא צריך למצוא זוגיות כדי לצאת מהדיכאון.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...