Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי זה תוצאה ישירה של החינוך שהילדים האלה מקבלים מגיל צעיר.

הכול מותר, חוסר כבוד לאף אחד והעיקר אף פעם לא להיות פראייר!

לפי דעתי צריך להטיל אליהם וגם על ההורים שלהם קנסות כבדים על ביזיון המדינה.

למה כולם צריכים לסבול בגלל אנשים מהסוג הזה?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4832812,00.html

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק שאלה: לא משאירים כרטיס אשראי כפיקדון לנזק או חיובים כל שהם? [שימוש בבר, בשירותי המלון שבתשלום וכדומה].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני שמתחילים מגילות על כמה מסריחים התיירים הישראלים (והיו דברים מעולם), בואו נזכור שזו כתבה מגמתית בטמקא עם תמונות של זבל שאנחנו לא באמת יכולים לשייך להן פרצופים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הושאר כסף (50 אירו) ועל זה התחיל כל הבלגאן בצק אווט, שהמלון סרב להחזיר את הפקדונות.

מבחינתי, חבל שלא עצרו אותם שם וזהוא.

לא יודע עד כמה ילמדו לעתיד מאיש אבטחה שרודף אחריהם עם מקל סנוקר, אבל כמה שעות במעצר היו מלמדות אותם לקח לכל החיים.

סלאורייד,

1. לא נשמע לי שבית מלון מחפש הזדמנות להכות אורחים נורמטיבים באמצע הקבלה מול כל קהל השוהים במלון. לי זה עוד לא קרה שאני עושה צק אווט ופתאום מגיע איש אבטחה ומכה אותי עם מקל סנוקר. גם לא קרה לאנשים שאני מכיר...

2. בכתבה בטמקא יש ציטוטים של ביקורות מטריפאדווייזר ו 200 מתוך ה 400 מדברות על הונדליזם וההשתוללות של הנערים הישראלים ואלה ביקורות של אורחים במלון, לא של ההנהלה.

אז תרשה לי לא להאמין למילה של הנערים האלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לי נשמע שקרה שם דבר כזה:

הרגישו ניכור מלכתחילה בגלל היותם ישראלים, ואמרו 'בוא נתנקם' וזה מה שהם השאירו.

כי אין בנאדם נורמטיבי שישאיר חדר בצורה כזו בלי סיבה נראית לעין, והם בתור ילדים קטנים וטיפשים, מאמינים שזו הדרך להגיע לפתרון.

ועכשיו הם באים לתקשורת ומשקרים לגבי כל מה שהיה כי הם מבינים כמה מגוחך המעשה שלהם נראה.

'זה לא החדר שלנו' כאילו באמת קשה להוכיח האם זה החדר שלהם או לא החדר שלהם, הרי הכל רשום ומצולם.

פורסם (נערך)

למה אנחנו מקבלים מראש את עמדת המלון כאילו היא נכונה ובהכרח הנערים הישראלים עבריינים ולא ההיפך?

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

^ אני תוהה אם האנגלים השתינו בבקבוקים וזרקו מהמרפסת או הציעו למנקה להצטרף לאורגיה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בהמשך לתגובה שנרשמה ב YNET, החלטתי להעמיק ולראות איך היה הניסיון של לא-ישראלים עם המלון המדובר:

https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g262055-d667154-Reviews-Pambos_Napa_Rocks_Hotel-Ayia_Napa_Famagusta_District.html

מסתבר שגם המלון רחוק מלהיות תמים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

2. בכתבה בטמקא יש ציטוטים של ביקורות מטריפאדווייזר ו 200 מתוך ה 400 מדברות על הונדליזם וההשתוללות של הנערים הישראלים ואלה ביקורות של אורחים במלון, לא של ההנהלה.

ממש לא מצדיק את הנערים וסביר שרוב מה שכתוב בכתבה נכון, אבל עברתי על 5 העמודים הראשונים של ביקורות בטריפ אדווייזר שמגיעות שנה אחורה, המילה ישראל לא מוזכרת בהם אפילו פעם אחת כשחלק משמעותי מהתגובות מדבר על רמה מאוד נמוכה של המלון, המון רעש וכו'. מסקנה, לא להאמין לשום דבר שכתוב בynet בלי לבדוק.

פורסם

ראיתי את הכתבה אמש בטיוי ממש גועל נפש,

אינני מבין את הדחף הזה לשתיה גם כנער לא נמשכתי

לזה.

כן הם משלמים על נזקים,למרות הכל המלונות לא מפסידים

בכל מקרה,אחרת לא היו נותנים להם להיכנס.

• תוכן חדש...