Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני מספר ימים אני הייתי עד למקרה שלפי דעתי ממחיש בצורה טובה איך זה קורה שהילדים האלה גדלים והופכים למה שמתואר בכתבות הרבות שמתפרסמות בעיתונות. כנראה כול אחד ממכם נתקל בתופעות האלה על בסיס יום יומי.

אני מנוי בקאנטרי קלאב כבר די הרבה זמן ופעם אחרונה שהייתי שם ראיתי ילד קטן כנראה בגיל 4~3 שעובר על כול תא ותורק את הדלת שלו בכוח, פנסיונר אחד ניגש אלו וביקש מאוד בנימוס שהילד יפסיק. מה אתם חושבים שאבא שלו עשה בתגובה? אמר לילד להפסיק? כעס על הילד?

בטח שלא! הוא קפץ על הפנסיונר המסכן והתחיל לצרוח עלו איך הוא מעיז לפנות לבן שלו ועוד להעיר לו?!

איך אתם חושבים שהילד הזה יתנהג כשיגדל? לא יהיה אכפת לו מאף אחד!

פורסם

קוף צעיר = קוף בוגר.

אין חדש תחת קליפת הבננה.

ת'כלס אפשר להבין את השפעת החום על התנהגות הקופים.

מזל שבזמן הזה הם נודדים לחו"ל.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

כשהנערים הללו מתבגרים, הם ממלאים את טיסות הקזינו/בורדל לרומניה ובולגריה.חלקם עומד על כך שימכרו להם שוקולד.חלקם הופך להיות פעילים פוליטיים.מול הישגים מדהימים יש למדינתנו גם כישלונות נוראיים, לצערי, הכיוון לעתיד לא חיובי במיוחד.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
כשהנערים הללו מתבגרים, הם ממלאים את טיסות הקזינו/בורדל לרומניה ובולגריה.חלקם עומד על כך שימכרו להם שוקולד.חלקם הופך להיות פעילים פוליטיים.

חלקם גם חוזר בתשובה וזורק בשבת אבנים על מכוניות.

חלקם הולך לעבוד (או יותר נכון לנהל, כי לעבוד הם לא יודעים ולא רוצים) במגרשי רכב משומש ומוסכים, ומשם בא הביטוי "99 אחוז שגורמים לשאר להיראות רע", או בתור בעלי מקצוע חופשיים אחרים (חשמלאי שממציא לך תקלות, מסעדן שקונה בשר מקולקל מהשטחים, אינסטלטור, שבלי להסתכל קובע לך שצריך להחליף את כל הצנרת, טכנאי מכונות כביסה ששורף את הלוח פיקוד עם מצית, שוטר שממציא לך עבירות כדי למלא מכסת דו"חות יומית, ועוד).

חלקם אכן מתמזל מזלם, ונבחר לכנסת (אתה חושב שאותם הח"כים והשרים המושחתים נחתו מהירח או היגרו מטורקמניסטן?).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נו, באמת...

לא צריך להסחף. לא זו הסיבה לשקיעת המפעל הציוני.

אולי זה סימפטום קטן של התבהמות כללית. בקושי.

יש לנו גם נוער מצויין, בתנועות הנוער, בתכניות המצויינות בבתי הספר ובאקדמיה.

יש הרגשה שהכל מתדרדר, אבל זו תקופה. היו כבר כאלה וחלפו. בימיה של כל מדינה.

גל עכור שיחלוף עם חילופי השלטון, שינוי סדרי העדיפויות וחזרה לדרך ערכית יותר.

כולה כמה בבונים שהתפרעו במלונית זולה וטחובה. לא סוף העולם.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בבונים כאלה תמיד היו. אני זוכר עוד מימי נעורי (וזה היה מזמן) את חדרי המלון בטורקיה מהם נגנבו ברזים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

^

הכל עניין יחסי. בשבילי, גניבת ברזים ממלונות טורקיים זה לא מזמן בכלל.

למעשה, גם הנעורים שלי (שנות השמונים) לא נחשבים בעיני ל"מזמן"- ובאמת שלא זכורים לי מקרים כאלו של התבהמות חסרת מעצורים. למי לעזאזל היה כסף לארוז את החבר'ה ולנסוע לחופשה עם כולם, בגיל ההתבגרות? המקסימום חו"ל שהיה ל"קבוצות" היה אילת. אם נסענו לחו"ל, זה היה עם ההורים, ובטח שלא לטיולי רביצות במלונות הכל כלול.

אז שלא ימכרו לכם סיפורים ש"הנוער תמיד היה כזה", כי הוא לא היה.

פורסם

כנ"ל.

נעורי היו גם בשנות ה 80, לא היה נהוג לטוס לחול, היינו יורדים לאילת באוטובוס חצות.

לא זכורים לי מקרים כאלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היום בבוקר שמעתי בתוכנית של גבי גזית את הועידה בין אמא (של הנער) ואחד הנערים המעורבים במקרה. אופי השיחה היה בזיוני (בסגנון אכלו לנו שתו לנו) שהשדרן הבין שאייטם טוב כבר לא יצא מזה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

השכנה ממולי תולה כל יומיים מגבות ממלונות, חלקם כבר לא קיימים. השכנה חצתה מזמן את השבעים.

הנוער תמיד היה כזה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

גם אני גדלתי כנער ב שנות ה 80.

היו נערים שיכורים ומופרעים,פעם עשיתי

מסיבה בבית הורי ונערים שיכורים הרסו לי את החדר

כליל,העלימו תקליטים נדירים,ופגעו בריהוט.

גם משטרה הגיעה.

אז זה לא גורף,גם היום לא כל הנוער כזה,אני רואה נוער

מצויין וגם מאמין בדור הבא,

וגם אותם נערים שהתפרעו היום הם בעלי משפחות ורובם

אנשים נורמטיביים.

אי אפשר להכליל,

מה שכן,לגבי חו''ל אני מסכים שלא היה נהוג באותה תקופה.

• תוכן חדש...