Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש עכשיו רכב חדש בתקציב שלי (כ50 אלף) והלכתי לכמה מגרשים בראשון לציון ואשדוד

כולם, אבל כולם ניסו לדחוף לי את הפורד פוקוס (הצורה החדשה זה נראה לי) של שנת 2011/2012

מישהו יודע למה כל חברות הליסינג רוצות להיפטר במחיר כל כך זול, דווקא ממנה ?

כולם כמובן התחילו להגיד שהיא אוכלת 1 ל13 ושזה רכב אמין מאוד ואיכותי מאוד וכו' וכו'

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש שם תיבה רובוטית לא אמינה במיוחד.

לא בטוח בדיוק באילו שנתונים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הגיר שם בעייתי וגורם צרות . זו הסיבה שמחיר המכונית נמוך מאוד ומספרים לך סיפורים שיש אחריות ושהאוטו אמין .

אל תתקרב אליו בשום מחיר , טובה ככל שתהיה .

פורסם

לפני כמה חודשים אני ואבא שלי הלכנו למגרש של אוויס ליד טירה והוא היה מפוצץ בפוקוס טורר מהצורה של 2012 ומעלה אנשים לא קונים את הרכב הזה בגלל שנודע להם על הבעיות ויש הרבה מאוד כאלה במגרשים שנמצאים שם ומחכים לקונים

בימים האחרונים שמעתי פרסומת ברדיו על מכירה של פוקוס טורר מליסינג עם הרחבת אחריות לעשר שנים ב42 אלף שקלים

לדוד שלי היה את הרכב הזה והוא היה חודש שלם במוסך בגלל שהמוסך לא ידע איך לסדר את התקלה בגיר.

ובגלל הבעיות בגיר הרכב הזה גם יעלם מהר מאוד מהכביש

פורסם

היבואן כל כך מצטער מהנזק התדמיתי עד שהפסיקו בשלב מסויים לייבא אותה כי אפילו קציני רכב מחקו את הדגם מהרשימות . רוב המסירות הרע תלויות בליסינג . להערכתי ימכרו בסוף את הסטוק לרומניה .

פורסם

במקרה של אלבר צריך לבדוק האם מדובר בגיר החדש או עדיין הרובוטי ההוא...

זכור לי משהו מהחודשים האחרונים שאלבר מכרו את הדגם החדש עם הגיר הרובוטי בהנחה של כמה אלפים ממחיר היבואן שמכר באותו הזמן פוקוס אוטומטית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני תוהה, סתם לשם התרגיל, מה ההתכנות של יזמות זריזה שתרכוש לפי טון כמות גדולה של נבלות פוקוס ותסב לגיר ידני או אוטומטי פלנטרי פשוט. ברור שבגלל המורכבות של ההסבה נדרשת כמות ראשונית גדולה - עשרות מכוניות אם לא יותר.

חזיר דיזל

פורסם
במקרה של אלבר צריך לבדוק האם מדובר בגיר החדש או עדיין הרובוטי ההוא...

זכור לי משהו מהחודשים האחרונים שאלבר מכרו את הדגם החדש עם הגיר הרובוטי בהנחה של כמה אלפים ממחיר היבואן שמכר באותו הזמן פוקוס אוטומטית.

הדגם עם הפרונט החדש ומנוע 1.5T מיובא רק עם התיבה החדשה. אין לך איך להתבלבל. בעולם עדיין מוכרים את התיבה הרובוטית גם, עם המנועים האחרים (1.6רגיל ו1.0T)

פורסם
אני תוהה, סתם לשם התרגיל, מה ההתכנות של יזמות זריזה שתרכוש לפי טון כמות גדולה של נבלות פוקוס ותסב לגיר ידני או אוטומטי פלנטרי פשוט. ברור שבגלל המורכבות של ההסבה נדרשת כמות ראשונית גדולה - עשרות מכוניות אם לא יותר.

לא כלכלי.

יש הרבה מאוד חלקים שצריך להחליף, כדי להסב אוטומט לידני.

להסב רובוטי לפלנטרי בכלל קשה עד בלתי אפשרי (וחוץ מזה, התוצאה שתקבל בסוף זאת פוקוס 1.6 אוטומטית עם כל הבעיות הרגילות של פורד).

שני הדברים לא כלכליים בעליל, ויש פוטנציאל עצום לתקלות עקב התקנה מקומית של גיר (יש בעיות עם התקנות של דיבוריות וחיישני רוורס, ופה זה גיר).

עדיף כבר למכור במחירי הפסד, לייצא למדינת עולם שלישי כלשהי, או אפילו לגרוט, כדי לצמצם נזקים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...