Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי הפריעה העובדה שאתה מסיע את הבן שלך לגן כשאתה חצי רדום.

עכשיו קצת ברצינות, הפוקוס רכב מעולה כשהוא תקין, אבל לצערי כל אלה שאומרים שאין בעיות עם הגיר/ מצמדים הם היוצאים מן הכלל ולא להיפך. חבל.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא צריך להופיע כתקלה חוזרת על מנת להיות חריג ברכב חדש.

שכחתם את תקלת הבלמים? שאגב, בכל פוקוס 2.0 שהסעתי בה אחורנית הרגשתי את זה .

יש אחריות על מחשב גיר, אבל תהיה בטוח שכשיפרקו את המחשב יודיעו לך שהמצמדים "גמורים" .

חכה חכה... עוד לא הגענו למשבר ה 100 אלף.

אלטרנטורים שקורסים .

בקיצור,שומר נפשו ירחק . אני חושב כשהתחילו מסירות הפוקוס החדשות ב2012... הרבה משפחות של גרריסטים התחילו לחייך ;)

פורסם

"קלקול" מכוניות מצויינות הפך למסורת ארוכת שנים בפורד.

כשהציגה פורד את האסקורט החדשה ב 81', זו שזכורה כאן כאריקה, היא נחשבה למכונית מצויינת לזמנה; הדור השני איכשהוא עמד בתחרות, ואילו הדור השלישי כבר היתה מכונית איומה ונוראה, שקשה להאמין שחברה כמו פורד חתומה עליו.

אותו דבר בדיוק קרה לפוקוס; הדור הראשון שינה כליל את פני החברה, עם שילוב נהדר של נוחות והתנהגות, הדור השני איבד את היצירתיות ואילו הדור השלישי ניסה להיות גולף, ויצא פספוס אחד גדול.

גם דינאמית היא נפלה מהדור הראשון, וכך איבדה את היתרון היחסי שהיה לה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לדור השני היו כמה יתרונות בולטים בסגמנט - מרחב פנים ( הצטמצם ב 2012 בדור 3) , נוחות, בטיחות והתנהגות. מי שקנה פוקוס עם מנוע 2 ליטר דילג מעל החסרון הבולט היחיד. משום מה ירידת ערך היתה גבוהה לפוקוס דור שני ( אולי ריבוי רכבי ליסינג שיצאו בו זמנית לשוק יד 2). אבל עכשיו ראיתי שירידת ערך גבוהה נבלמה לפוקוס 2010 ויש ביקוש ער לרכב הזה בקרב משפחות עם 3 ילדים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
נהגתי 3 שנים על גרסת מנוע 2.0 (מ0 עד 75 אלף קמ) ורוב הזמן הגיר תפקד מצוין.

אני כרגע עם פוקוס חלופית מנוע 1.6 עם 50 אלף קמ והתנהגות הגיר במהירות נמוכה בלתי

נסבלת.

(לקרוב משפחה יש 1.6 והגיר מתפקד מצוין).

עם זאת הייתי פוסל את הפוקוס כמכונית עם תא נוסעים צפוף וקטן למשפחה עוד לפני הגיר

תמיד הועלו ספקות שמנוע ה2.0 פחות בעייתי מבחינת הגיר. אולי יש אמת בזה.

ואכן, יש רכבים יותר מרווחים, לנסיעות משפחתיות אנחנו בדר"כ לוקחים את הקיה סול של אשתי, ג'אנטים '18 גאנגסטר סטייל :)

גם לאשתי הייתה פוקוס טיטניום 2012.נמכרה עם 65000 קמ ללא שום בעיה בגיר או בעיות בכלל.

לטעמי החסרון של הרכב הוא המרווח מאחור.

כנ"ל

עכשיו קצת ברצינות, הפוקוס רכב מעולה כשהוא תקין, אבל לצערי כל אלה שאומרים שאין בעיות עם הגיר/ מצמדים הם היוצאים מן הכלל ולא להיפך. חבל.

חצי רדום היה over statement, קצת עייף אתה יודע. לגבי הפסקה השניה, לא מתווכח.

לא צריך להופיע כתקלה חוזרת על מנת להיות חריג ברכב חדש.

שכחתם את תקלת הבלמים? שאגב, בכל פוקוס 2.0 שהסעתי בה אחורנית הרגשתי את זה .

יש אחריות על מחשב גיר, אבל תהיה בטוח שכשיפרקו את המחשב יודיעו לך שהמצמדים "גמורים" .

חכה חכה... עוד לא הגענו למשבר ה 100 אלף.

אלטרנטורים שקורסים .

בקיצור,שומר נפשו ירחק . אני חושב כשהתחילו מסירות הפוקוס החדשות ב2012... הרבה משפחות של גרריסטים התחילו לחייך ;)

פעם שמעתי על איזה עניין של רוורס עם בלימה, לא זוכר על מה מדובר, לדעתי טופל ע"י עדכון תוכנה. לי לא יצא להתקל בבעיה.

אני לא צריך שיודיעו לי שהמצמדים גמורים, אני אדע בעצמי. ואם באמת ישנה בעיה אשמח שיודיעו לי שהמצמדים "גמורים", אז אבקש שיחליפו אותם במסגרת האחריות. מעבר למסגרת האחריות, כנראה שאשלם על תיקון אם צריך, למרות שאני מאמין שיתקנו על חשבונם בכל מקרה כ"רצון טוב". גם אם לא, לא נורא.

אם יקרוס אלטרנטור, אז יקרוס. גם בגולף 2012 של חבר הלך אלטרנטור ובטויוטה 2012 של חבר אחר הלך מחשב, מנוע מרעיש והתפוצצו צינורות. זה רכב, אי אפשר לברוח מתקלות. בינתיים אחרי שנה וחודשיים ההוצאות שלי עליו מסתכמות בטיפול 15K אחד, טסט ודלק. גם בבעלות הקודמת הוצאות טיפולים שוטפים בלבד. כך שעל אמינות ניתן להתווכח.

פורסם

שמח לשמוע, רק קח בחשבון שהיוצא מן הכלל רק מעיד על הכלל.

ולגבי הבלימה הוקטורית- מכרו לכם את הלוקש הזה יופי .

שימוש מורחב יותר במערכת ESP שלא לצורך- שהתועלת היחידה שלו היא מתן עבודה למוסכים שמחליפים בלמים,וליצרנים שמייצרים בלמים.

פורסם
שמח לשמוע, רק קח בחשבון שהיוצא מן הכלל רק מעיד על הכלל.

ולגבי הבלימה הוקטורית- מכרו לכם את הלוקש הזה יופי .

שימוש מורחב יותר במערכת ESP שלא לצורך- שהתועלת היחידה שלו היא מתן עבודה למוסכים שמחליפים בלמים,וליצרנים שמייצרים בלמים.

לוקש?! שלא לצורך?!

זו מערכת בטיחותית שעובדת מעולה.

אולי גם כריות אויר זה לוקש או ABS?! סתם עוד דרך להרויח עלינו כסף?!

אולי גם הממשל האמריקני הפיל את התאומים?! :roll:

פורסם

לא יודע אם זה נכון.

הפורום זה לא מדגם מייצג של כלום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

זה עושה בפועל אותה עבודה של esp .

שישמרו את הבלימה הוקטורית שלהם לעצמם.

אני בעד חידושים- רק שזה חידוש חסר תועלת.

הוא מדמה משהו דומה לדיפרנציאל מוגבל החלקה .

סמוך עליי- הבלאי בלמים עולה הרבה יותר מהתועלת של בלימה וקטורית .

זה ממש ממש ממש דומה ל ESP - רק עם שם פלצני.

אגב, פוקוס דור קודם אוחזת לא פחות טוב ואין לה בלימה וקטורית ושאר תירוצים לטחינת בלמים.

כמה תת היגוי כבר ה 170 כח סוס העלובים האלה מייצרים?

Esp כבר לא מספיק ?

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם
לא יודע אם זה נכון.

הפורום זה לא מדגם מייצג של כלום.

אני לא מסתמך על הפורום, אלא על חברים שעבדו/ עובדים בדלק מוטורס ובחברת ליסינג. בוא נגיד ככה, אם נחזיר את הגלגל לאחור, דלק מוטורס לא היתה מייבאת את הפוקוס עם השילוב הזה, למרות שמכרו עשרות אלפי מכוניות. את הנזק שנגרם הם מרגישים עכשיו כשהפוקוס יותר טובה וחברות הליסינג מהססות כשהלקוח הפרטי ממש לא מאמין ברכב.

פורסם

אני נוטה להסכים לגבי הפוקוס, כי המחיר צנח עוד בעודן חדשות. כלומר, הייתה פגיעה במכירות.

כנראה שבניגוד ל-DSG, לא הצליחו להגיע לפתרון מניח את הדעת , גם לא בסוף.

ועדיין, הפורום לא מדגם מייצג.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לדור השני היו כמה יתרונות בולטים בסגמנט - מרחב פנים ( הצטמצם ב 2012 בדור 3) , נוחות, בטיחות והתנהגות. מי שקנה פוקוס עם מנוע 2 ליטר דילג מעל החסרון הבולט היחיד. משום מה ירידת ערך היתה גבוהה לפוקוס דור שני ( אולי ריבוי רכבי ליסינג שיצאו בו זמנית לשוק יד 2). אבל עכשיו ראיתי שירידת ערך גבוהה נבלמה לפוקוס 2010 ויש ביקוש ער לרכב הזה בקרב משפחות עם 3 ילדים.

לא יודע איך השוק של פוקוס עכשיו, אבל לפני שנה וחצי כשחיפשתי לי פוקוס 2009, היה הפרש ענק במחיר בין 1.6 ו-2 ליטר. אז כנראה שהמנוע זה הסיבה לירידת ערך שהזכרת. אז 1.6 אכן חלש, אבל אפשר לחיות איתו.

• תוכן חדש...