Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - אודי A4 החדשה, 1.4 ליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב מבחן שלא מאתגר באמת את האוטו בכבישים עירוניים משובשים וצפופים, היכן שמכוניות מסוגה מתקשות לתת נוחות ונעימות של מכוניות משפחתיות רגילות.

מחוץ לעיר יש אחרות שעושות אותו דבר במחיר נמוך משמעותית (וולוו S60 לדוגמא).

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להערכתי אני מבין היטב את מקור תחושת החמיצות של קינן, כי מצד אחד אודי בהחלט מייצרת כלי רכב שהם ממיטב התוצרת ובהתאמה גם גובה עליהם מחירי פרימיום.

מצד שני, אודי - לפחות אצלי - לא מצליחה לעורר התרגשות או תחושת בטן שתוביל לרכישה. האוטו עושה את הכל טוב, לא נכשל בשום דבר אבל הוא חסר אופי ויחוד, אין לרכב את האקס פקטור שיגרום לי לשלוף פנקס צ'קים.

לטעמי הבעיה הכי גדולה אצל היצרן הזה היא העדר אקסקלוסיביות אמתית, עוד פלטפורמה ועוד פלטפורמה של הקונצרן שנותנת עוד מאותו הדבר.

בנוסף לכך, לקבל מנוע בנפח כזה עם גיר כזה ובמחיר הזה - מה אגיד, קצת מאכזב ומעליב.

פורסם
לטעמי הבעיה הכי גדולה אצל היצרן הזה היא העדר אקסקלוסיביות אמתית, עוד פלטפורמה ועוד פלטפורמה של הקונצרן שנותנת עוד מאותו הדבר.

בנוסף לכך, לקבל מנוע בנפח כזה עם גיר כזה ובמחיר הזה - מה אגיד, קצת מאכזב ומעליב.

מיצית את זה נכון.

איפה הפרימיום פה?!

קצת בעיצוב הפנים והחומרים וסה-טו!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

קצת בעיצוב הפנים והחומרים וסה-טו!

לא יודע מה אתך, אבל איכות חומרים מהווה אצלי לפחות שיקול חשוב מאוד בהגדרה של פרמיום, ובזה אודי יכולים לעשות בית ספר להרבה מאוד מותגים אחרים עם הA4 החדשה.

אגב בניגוד למבחן הפושר משהו פה, בחו״ל היא זוכה לביקורות מצוינות.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

בחו"ל מקבלים אותה עם המסך הוירטואלי ובדרך כלל עם מנוע נורמלי, לא צעצוע בן 1400 סמ"ק. כך היה לפחות בכל הביקורות שאני קראתי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
קראתי הכל, בהיתי בתמונות אחת-אחת, אני לא מצליח להבין למה שמישהו יוציא רבע מיליון שקל על הרכב הזה

איפה הפאנצ' של הרכב הזה? זה לא האבזור, בטח שלא המנוע (נראה לי ש1.4 זה קצת "מביך" לרכב בגודל\מחיר הזה), העיצוב כאמור די "לא בטוח אם זה 2012 או הדגם החדש", אז מה בעצם יש פה? סמל? משהו אחר שאני מפספס?

אם היה לי סכום כסף כזה והייתי מחפש משפחתית "אקסטרה" ככל הנראה הייתי פוזל לכיוון של אימפלה, יותר מפי 2 סוסים עם מנוע V6 וחבילת אבזור לא מביכה בכלל, במיוחד בLTZ, והיא נראית בכלל לא רע.

מניח שלאנשים שיש רבע מיליון לזרוק על רכב יש שיקולים קצת שונים משלי.

למרות שלא הייתי שם 265 על הרכב הזה, גם לא 200 למען האמת, עדיין הייתי לוקח אותה ולא אימפלה.

ישבתי באימפלה, זה רכב למי שרוצה מקסימום מטרז' פח לשקל.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מחיפוש מהיר, רוב המבחנים הם לגירסת 2 ליטר 250 כ"ס או לדיזלים. ה-1.4 מוזכר כ"אם אתם עניים יש גם את זה". אף אחת מהגרסאות הנ"ל לא קיימת בארץ, לפחות לפי אתר היבואן.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אני לא חושב שהעיצוב של ה-A4 החדשה "פושר", מה שכן לא ניתן היה לבחור שילוב יותר זוועתי של הג'אנטים, הצבע והאגזוז הבודד, הם פשוט מכערים ומפשטים את האוטו.

זה שהיבואן הביא אותה בלי החידושים הכי חיוניים שלה זה ביזיון.

פורסם

לטעמי הבעיה הכי גדולה אצל היצרן הזה היא העדר אקסקלוסיביות אמתית, עוד פלטפורמה ועוד פלטפורמה של הקונצרן שנותנת עוד מאותו הדבר...

העדר אקסלוסביות אמיתי אצל היצרן זה פשוט לא נכון, גניבת נתח שוק ענקי מב.מ.וו ומרצדס בארה"ב ובגרמניה לא באה מ"העדר אקסלוסיביות אמיתית", אם כבר, בדיוק ההפך!

אני כן מוכן בהחלט להסכים על "העדר אקסלוסביות אמיתית" בחלק מהדגמים כפי שמיובאות לארץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, הכוונה היא שאת אותה השלדה ואותם הרכיבים ניתן למצוא גם באחיות הזולות של הקונצרן.

איפרו את האוטו יפה וזהו, מתחת לאיפור הזוהר מוצאים את בת השכן שלא תלשה שערות מהרגלים...

פורסם

סמנטיקה חסרת כל חשיבות שהיא.

אז מה אם זה חולק אותה פלטפורמה?

ומי בכלל מודע לזה ואת מי זה מעניין או מתריד מחוץ לגבולות הפורום המכובד הזה (וגם בתוכו, יש לא מעט שזה לא מעניין אותם)?

עריכה - אתה יודע מה? עם החוסר פרמיומיות והמנוע ה"עלוב" של ה A4 הזו, אני עדיין לא בטוח שה 318 על שלל 136 כוחות הסוס האמתניים שלה וה"פרמיומיות" שנשפכת מכל פינה היא קניה יותר טובה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

צאו מהקיבעון שלכם לגבי מנועי טורבו קטנים, אנחנו כבר לא בשנות ה80 או ה90.

אני לא זוכר שמישהו בזמנו התלונן על מנוע ה2.0 אטמוספרי בA4 שהיה חלש משמעותית מה1.4 הנוכחי.

המנוע הזה לא מרגיש חלש, אלא אם כן באתם רגילים למנוע 280 כ״ס של איזו גולף R.

גם ההערה המטומטמת (יסלח לי מי שכתב אותה) על זה שה1.4 מוצעת בחו״ל כגרסה לעניים, פשוט לא תואמת את המציאות.

לפחות 80% מהA4 החדשה באנגליה למשל ימכרו בגרסת 1.4 בנזין או 2.0 דיזל עם 150 כ״ס וביצועים דומים.

רק פה השתגענו לגמרי וכל מנוע שלא מגיע עם מינימום 200 כ״ס וצפונה נחשב צעצוע.

• תוכן חדש...