Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - אודי A4 החדשה, 1.4 ליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסלוגן של אודי "קדמה באמצעות טכנולוגיה", מבקש להציב אותה בנישה משלה,

לא הדינאמיות של ב.מ.וו המכוונת לנהג הנוהג ולא האריסטוקרטיה של השם מרצדס.

היא עושה את זה עם עיצוב מתוחכם, תא נוסעים איכותי מאוד ושימוש במנוע עם נפח קטן אבל יכולת מרשימה.

אז למה בסוף נסיעת המבחן עדיין נותרתי עם טעם חמצמץ?

הכתבה המלאה כאן

IMG_4615.jpgIMG_7655.jpgIMG_7657.jpgIMG_7664.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סקירה מעניינת.

לדעתי רכב כזה שווה לרכוש רק בגרסאות החזקות, מנוע 2 ליטר לכל הפחות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

"

אז למה בסוף נסיעת המבחן עדיין נותרתי עם טעם חמצמץ?"

לי היה נשאר טעם חמוץ קודם כל בגלל המסך הדיגיטלי המדהים שאפשר לומר שלא קיים בכלל בדגמים בארץ (דורשים סכום גבוה עליו) ולטעמי הוציא את כל הטעם מהרכב המדהים הזה.

פורסם
265 אלף ש"ח לגרסה המאובזרת???

אז למה שמישהו יעדיף את ה-A4 הזאת על סופרב חזקה ומרשימה יותר?

כנראה רק רווק או זוג צעיר, לפחות בתמונות נראה שיש מנהרת הינע ומרחב מצומצם מאוד מאחור ליושב במרכז.

פורסם

קראתי הכל, בהיתי בתמונות אחת-אחת, אני לא מצליח להבין למה שמישהו יוציא רבע מיליון שקל על הרכב הזה

איפה הפאנצ' של הרכב הזה? זה לא האבזור, בטח שלא המנוע (נראה לי ש1.4 זה קצת "מביך" לרכב בגודל\מחיר הזה), העיצוב כאמור די "לא בטוח אם זה 2012 או הדגם החדש", אז מה בעצם יש פה? סמל? משהו אחר שאני מפספס?

אם היה לי סכום כסף כזה והייתי מחפש משפחתית "אקסטרה" ככל הנראה הייתי פוזל לכיוון של אימפלה, יותר מפי 2 סוסים עם מנוע V6 וחבילת אבזור לא מביכה בכלל, במיוחד בLTZ, והיא נראית בכלל לא רע.

מניח שלאנשים שיש רבע מיליון לזרוק על רכב יש שיקולים קצת שונים משלי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קראתי ונהנתי מהסקירה. אני זוכר ומכיר את הA4 שנים ארוכות ולפי דעתי אחד הדברים המוצלחים מבחינת אודי ברכב הזה הוא שהם השכילו לעשות את המעבר בהצלחה ממכונית משפחתית יקרה למשפחתית יוקרתית. בניגוד לA6 או לA8 שכבר נולדו לתוך עידן הכל-פרימיום של החברה, ה4 המיתולוגית היתה צריכה לשעות את המעבר הזה ולהרוויח בכוחות גלגליה את הלגיטימיות והמעמד שלה בשוק הפרימיום וזה בהחלט דבר לא פשוט מבחינת מיתוג ושיווק.

פורסם

בסביבת המחיר הזאת ובהינתן רכישה מבית VAG איזו סיבה יש שלא לרכוש את הסופרב 280?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא רואה שום סיבה הגיונית לא להעדיף את הסופרב, שהיא באמת רכב פרימיום, במרחב, בנוחות, בביצועים ובאבזור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

החיסרון היחיד בסופרב 280 שאני יכול לחשוב עליו לעומת ה-A4 זה זמן האספקה הארוך (בהמשך לדיווחיהם של חברי הפורום).

פורסם

גם אני כמו בערך כל השאר לא מבין איך ניתן לשקול ברצינות את האאודי על פני הסופרב.

אבל תזכרו שרוכשי הרכב הזה, כנראה ברובם, אינם בדיוק חובבי הגה... ולסמל העיצוב והמיצוב יש תפקיד משמעותי מאוד בבחירת הרכב. על הנייר הסקודה עדיפה ברובם המוחלט של הפרמטרים - אבל הרבה פעמים היא בכלל לא תעבור את שלב הסינון הראשוני אצל הלקוח הפוטנציאלי.

ו"לגופה של שלדה", המנוע הזה קצת מעליב יחסית למחיר, והמסך סטייל אפטרמרקט שנותן לדשבורד לוקס של מזדה 3 ממש הורס את החויה האסתטית שכן כל השאר נראה top notch. לא מבין את הבחירה הזו במסכים-תקועים אצל יצרני יוקרה (אודי לא היחידים שעושים את זה).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

265 אלף שקל? עזבו לרגע את הסופרב, מי שרוצה סמל של אודי, היה מבצע לפני חודש על ה A5 ספורטבק ב 269 אלף שקל עם מנוע 1.8

ציטוט מאתר אחר:

הדגם משווק ברמת גימור יחודית הנקראת " Limited edition " הכוללת כסטנדרט: מערכת שמע מדגם Concert עם 8 רמקולים ומסך מגע "6.5, חיבור AUX, דיבורית מקורית, בקרת שיוט, בקרת אקלים אוטומטית כפולת אזורים, מערכת Start & Stop, בלם יד חשמלי עם פונקצית Auto Hold, פנסי קסנון קדמיים, 6 כריות אוויר, פנסים אחוריים בטכנולוגיית LED, מערכת לשטיפת הפנסים הקדמיים, ריפודי עור מדגם Alcantara, מושבי ספורט קדמיים מתכווננים חשמלית, גג שמש חשמלי, חישוקי אלומיניום "18 ועוד.

מחיר אאודי A5 ספורטבק 2016 נקבע על 269,000 ש"ח ומוגבל לתקופת המבצע.

פורסם

במחיר הזה הרכב בהחלט אינו מצדיק את מחירו, גם אם הפרוטה מצויה בכיסך.

Audi ללא מסך וירטואלי, ללא מנוע חזק וללא מסך נשלף חשמלית לא מרגישה מספיק Premium.

יש לשער שהמחיר האמיתי נמוך משמעותית ממחיר המחירון, כך לפחות זה היה עם רכבים דומים שנרכשו על ידי חברי ועל ידי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מוזר, אני כמעט בטוח שהיה רשום כאן בפורום לפני כמה חודשים

שאאודי מכניסה את המסך הוירטואלי כסטנדרט בכל דגמי היצרן החל מ-A3.

איך ב-A4 הוא לא נמצא?

• תוכן חדש...