Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - אודי A4 החדשה, 1.4 ליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחו"ל מקבלים אותה עם המסך הוירטואלי.

מה אתה אומר. בו ספר לנו איפה בחו״ל המסך הוירטואלי מגיע כסטנדרט.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סמנטיקה חסרת כל חשיבות שהיא.

אז מה אם זה חולק אותה פלטפורמה?

ומי בכלל מודע לזה ואת מי זה מעניין או מתריד מחוץ לגבולות הפורום המכובד הזה (וגם בתוכו, יש לא מעט שזה לא מעניין אותם)?

אני מודע לזה ולי לפחות זה גרם שאפילו לא אחשוב לכיוון הזה.

מוזר מאוד ומפתיע, אבל זה עלול להטריד.

פורסם

כמו שכתבתי בעריכה - לא בטוח שהרכב הזה נחות מה 318 על שלל 136 הסוסונים שלה וה"פרמיומיות" שנשפכת בה מכל פינה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בגירה, הכוונה היא שאת אותה השלדה ואותם הרכיבים ניתן למצוא גם באחיות הזולות של הקונצרן.

איפרו את האוטו יפה וזהו, מתחת לאיפור הזוהר מוצאים את בת השכן שלא תלשה שערות מהרגלים...

לפחות איפרו אותה, ב-ב.מ.וו לא הייתי מצליח להבדיל מבחינת עיצוב הפנים אם אני יושב בסדרה 1 או ב-x5 אם לא המרחב.

פורסם
כמו שכתבתי בעריכה - לא בטוח שהרכב הזה נחות מה 318 על שלל 136 הסוסונים שלה וה"פרמיומיות" שנשפכת בה מכל פינה.

דינמית? סביר להניח שאתה צודק.

עדיין ל- 1 יש שלדת הנעה אחורית יחודית, גיר מצטיין ואחר.

יהיו כאלה שזה יספק אותם.

פורסם

גם בפרמיומיות המעשית (להבדיל מהפרמיומיות הנתפשת ששם הב.מ.וו מקרקסת את האוודי).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...