Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כמו שנכתב בכותרת, רכב לזוג עם שני ילדים המצריכים כסא בטיחות, דגשים על רכב שסוחב יפה ולא עגלה, אמינות גבוהה, החזקה סבירה, תא מטען גדול ושנתון כמה שיותר גבוה.

התקציב כ 55000 ש''ח, לא משנה איטלקי, צרפתי, יפני, סיני, העיקר האמינות ושאר הדברים.

אגב לא משנה ידני או אוטומט, שניהם הולכים.

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

קיה סיד סטיישן או יונדאי i30CW יעשו את העבודה מצויין.

i30CW אפשר למצוא ידניות, אך הן די נדירות.

כמו כן אם יתמזל מזלך ותמצא פוקוס טורר מ2011-2012 ידנית - אופציה מצויינת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מיצובישי לנסר 1.8 - בטיחותי, לא יקר / שנתון יחסית גבוה, בגאז' גדול , אחזקה סבירה, אמינות גבוהה, סוחב בסדר .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אני זוכר את היסטורית המכוניות שלך, היא כללה סיטרואן סי4 שסבלת ממנה לא מעט, ובעקבותיה החלטת לקנות רכב חדש (המיקרה).

דווקא בגלל זה הייתי מייעץ לא לחזור על אותה טעות, אלא לנסות לרכוש רכב חדש ככל הניתן.

התת-משפחתיות של היום מרווחות כמו המשפחתיות של העשור הקודם, שזה יותר ממספיק לזוג +2.

ממליץ לחפש קיה ריו סדאן או יונדאי i25, עדיף עם מנוע 1.6. מאובזרות ונוסעות סביר ביותר.

פורסם (נערך)
אם אני זוכר את היסטורית המכוניות שלך, היא כללה סיטרואן סי4 שסבלת ממנה לא מעט, ובעקבותיה החלטת לקנות רכב חדש (המיקרה).

דווקא בגלל זה הייתי מייעץ לא לחזור על אותה טעות, אלא לנסות לרכוש רכב חדש ככל הניתן.

התת-משפחתיות של היום מרווחות כמו המשפחתיות של העשור הקודם, שזה יותר ממספיק לזוג +2.

ממליץ לחפש קיה ריו סדאן או יונדאי i25, עדיף עם מנוע 1.6. מאובזרות ונוסעות סביר ביותר.

הסטוריית המכוניות שלי ארוכה יחסית שאני עצמי כבר לא זוכר, החל מאלפא ספרינט ועד למיקרה הנוכחית.

השאיפה הייתה להשאר עם המיקרה אך ישנן הפתעות בחיים והמבין יבין.

אתה צודק, פזלתי לכיוון קליאו סטיישן 1.2 טורבו משנתונים של 2014-2015 עם אחריות כמובן שנמכרות סביב ה 70 אלף אך זה לקחת עוד 20 אלף ש''ח על המימון הקיים ולא הכי בא לי.

בגלל הסיטרואן ורכבים כאלו ואחרים אני מחפש משהו אמין, גם סוג רכב שאמצא אני אבחר את ההכי שמור שרק יכול להיות ואמין.

קיה ריו בגרסה הפשוטה פשוט רכב זוועתי לנהיגה. לגבי i25 צריך לראות אם בתקציב אך בטוח לא הגרסה המאובזרת. עוד גילוי, כל רכב שאני מחפש אני אכן מעדיף גרסאות מאובזרות (סאן רוף וכו').

בנוגע לתגובה אחרת כאן, אוקטביה גם לא בתקציב וגם לא הייתי קונה, גם אם היא אמינה יש סיכוי מאוד גדול לחזור לחניה והרכב לא יהיה שם (גניב מאוד + ביטוח יקר).

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יש לי קורולה רובוטית 2009, מרווחת, טיפולים כל 15000, בלי תקלות בכלל. הרובוטית סוחבת לא רע בכלל, הרובוטי כשמתרגלים דווקא נחמד לי. אשתי לא נהנית לנהוג מהפחד בהתדרדרות בעליות. הבנות מאחור מרגישות מרווח מאוד. המחירים מצחיקים- הציעו לי 25,000₪ בטרייד אין טויוטה, בלי שראו את הרכב בכלל.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

מיכה, בתקציב הזה אפשר לקנות יותר טוב מהקורולה הזאת. היבואן צריך להתבייש שהוא הביא רכב כל כך לא מאובזר ביחס למתחרות, שנחות בעיקר באבזור הבטיחותי מהמתחרות שלו באותה תקופה.

ולענייננו, אני ממליץ גם על היונדאי i30CW או על הקיה סיד סטיישן. להוריי הייתה i30CW (אחרי קורולה רובוטית כמו שיש למיכה), היתרון היחיד שהיה לקורולה זה צריכת דלק עדיפה במעט על היונדאי. בשאר הדברים היונדאי ניצחה - אמינות, עלויות תחזוקה, בטיחות, אבזור (סאנרוף ברמת גימור בסיסית, בטויוטה גם בGLI לא תקבל את זה), בתא המטען כמובן גם כן, ולא הייתה כל יומיים בריקול חדש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה דעתכם על b4 סטיישן 2009 (מתחת לתקציב, ישאר ליישור קו), כמובן שמורה עם סביבה 100 אלף ק''מ. אני פשוט אוהב את הרכב השאלה אם כלכלי והאם באמת אמין כמו שנשמע.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אמין, לא חסכוני - טיפול 105 יקר מאד אז כדאי שתבדוק אם עשו כבר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לאבא שלי היו שתי B4 ברציפות. בליסינג מהעבודה. בכל אחת עשה בערך 150K ק"מ במשך כשלוש שנים כל אחת.

לא היו תקלות למיטב זכרוני(אם לא מחשיבים ארבעה ילדים נוהגים שמתנגשים בעצים/משאיות/עמודים לתקלה :wink: )

שתיהן היו מנוע 2.0. הראשונה 165 כ"ס, בשניה הופחת הכח כדי לחסוך בדלק.

כן זכור לי שהיו מטחנת דלק. הגרסה הראשונה עם ה - 165 כ"ס מעט יותר מהשניה. אבל גם השניה הייתה לא חסכונית בעליל.

פורסם

בכל מקרה את הI25 לדעתי תפסול בגלל נוחות נסיעה וצפיפות יתרה בספסל האחורי.

ואת הקורולה הרובוטית בגלל הגיר.

אופציה חסכונית מרווחת ומעולה זה ברלינגו\פרטנר הדור החדש.

• תוכן חדש...