Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה דחופה,

עברתי לפני כמה שעות תאונה עם רכב שהלכתי לבדוק בכלמוביל.

הרכב עם ביטוח סחר, לא אני נהגתי אלא נציג מטעם החברה ואחרי הבדיקה נכנסו בנו כמה

בני מיעוטים שחלקם ברחו לאחר התאונה עם הרכב.

כתוצאה מכך אני עם צוואר ושכמות כואבים מאוד ואני רוצה ללכת למיון (אין לי דוח כיוון שרציתי

לברוח משם בגלל שפחדתי אך יש לי את הביטוח).

מישהו יודע מה הפרוצדורה שאני יכול לעשות על מנת לתבוע את הביטוח?

בנוסף לזה שהרכב שמאוד רציתי כבר נמחץ ואין לי חשק או כח להתחיל לחפש שוב,

אני לא יכול לעבוד ויש לי כאבים חזקים בגב.

אשמח לתשובות מהירות בנושא... המון תודה!

פורסם

ראשית רפואה שלמה,

שנית - גש לרופא או אפילו למיון לשם בדיקה.

האם ברשותכם מס' הרכב הפוגע?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

יכול להיות שאני טועה, אך אני מקבל את הרושם שאתה מעוניין להגיש תביעה כוזבת כנגד הביטוח רק בשביל להוציא מהם כמה שקלים.

במידה ואני טועה - אז תסביר בבקשה את הסיטואציה בצורה ברורה, כי הרושם שקיבלתי מדבריך - אינו טוב בכלל.

נציג חברת הליסינג נהג ברכב.

תוך כדי כך, הייתם מעורבים בתאונה, והפוגעים גנבו את הרכב שנסעתם בו (או אולי ברחו עם הרכב שלהם ? ).

עד כאן - הכל סביר.

רצית ללכת למיון, אבל פחדת להגיע לשם ?

ממה אתה מפחד ?

אדם שנפגע, מה שמעניין אותו זה קודם כל הבריאות שלו.

אותך מעניין לתבוע את הביטוח - מתנצל, אך לי זה לא נשמע כל כך אמין הסיפור.

נפגעת בתאונה ? תיגש למיון. אח"כ תלונה/ הודעה אצל חוקר תנועה במשטרה.

פורסם (נערך)

נהיית חוקר ביטוח?

מה אתה רוצה מהבחור?

לפותח השרשור,אתה לא חייב דו"ח משום מקום בכדי לגשת למיון,גש למיון ותסביר מה קרה.

אחר כך אתה תצטרך לארגן טופס 17.

יש לך את הפרטים של הרכב הפוגע?

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הוא לא צריך את הפרטים של הרכב הפוגע , רק של הרכב שבו הוא נסע.

תתקשר לכלמוביל , ותבקש את הפרטים הם יתנו לך את הכל.

בביטוח חובה (נזקי גוף ) כל אחד משלם על עצמו , אלא אם מדובר בהולך רגל שאז גם הוא משולם על ידי הביטוח של הרכב שפגע בו

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הבחור מתאר שהוא ברח מהמקום כל עוד נפשו בו מפחד השודדים. בהעדר סימנים מחשידים אני לא רואה סיבה לחשוד בו בנסיון הונאת ביטוח. פניה קצת מאוחר למיון (בטווח של שעות) בהחלט אינה דבר חריג, במיוחד כאשר לעתים הכאב מופיע באיחור.

מבחינת הנוהל - נוהל תאונת דרכים רגיל. לפנות למיון (או ל"מחלקת תאונות" בקופ"ח, קרוב לודאי שבשעה זו כבר סגורה).

אחרי כן לפנות למשטרה ולהגיש תלונה על התאונה. יש להניח שלא תהיה בעיה מבחינת כלמוביל לספק לך את פרטי ביטוח החובה, הוא לא שונה במאום מכל ביטוח חובה אחר בישראל. למעשה, אם יש לך מספר הרישוי של הרכב בו נסעת לא תזקק לשום דבר נוסף, המשטרה תוכל לספק לך גם את פרטי ביטוח החובה שלו.

נושא "ביטוח הסחר" הוא ביטוח הרכוש - בעיה של כלמוביל, לא שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ראשית בריאות

שנית נוסע בתוך רכב תובע את ביטוח החובה של הרכב בו נסע כלומר הרכב של כלמוביל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

למיטב זכרוני למיון אפשר לגשת עד 24 שעות מקרות התאונה כדי שהאדם יחשב נפגע תאונת דרכים.

פורסם

אהלן כולם! ראשית, תודה על המענה של כולם, בין אם זה חיובי או מחשיד...

אסביר הכל בקצרה כי אני בתהליכים עדיין אצל הרופא..

אתמול בזמן התאונה רכב אחד מתוך ה-2 שנכנסו בנו בשרשרת ברח. הרכב השני נשאר ועשה טלפונים, תוך כמה דקות הגיעו המון אנשים שהעדפתי לא להתעסק עימם בכלל. הסיטואציה לא פשוטב.

הלכתי כמובן למיון קודם לאחר כמה שעות ואובחנתי כסובל במשהו שנקרא whiplash, אחרי לילה עם כאבים ומשככים היום אני הולך לעשות צילום, ומשם למשטרה להגיש תלונה. כמובן שהלכתי אתמול גם אחרי המיון ולא לפניו כמו שנאמר פה, אבל המשטרה הפנתה אותי למקום אחר של בוחני תנועה.

לא היה דוח או הגיעה משטרה כי זה לא היה תלוי בי, לא הייתי הנהג, הרכב לא היה שלי, ומי שנכנס בנו ברח וחלק באו וצעקו בערבית.

אני שאלתי כי אני אמנם לא נכה ורציתי לדעת מהי הפרוצדורה ככה שבזמן ששאלתי כבר התקשרתי למכבי להביא הפנייה למיון כי איני מכיר את ההליך. יש לי את הביטוח של הרכב הנפגע ויש לי 2 תמונות של 2 הרכבים הפוגעים. יש עוד משהו שאצטרך לעשות? תודה שוב! וסליחה אם זה היה נראה בצורה אחרת.... אני מעדיף להיות בריא ולא לקבל איזה שקל או שניים בכל זאת... תודה.

פורסם

איפה כתבתי שפחדתי ללכת למיון? אמרתי שפחדתי מהסיטואציה ואיני יודע מה הנוהל... זה כאבי גב, לא רגל קטועה

פורסם

juya72 אני לא מבין באיזה סרט ג'יימס בונד אתה חי? הבנאדם עבר תאונה שלא הייתה לו שום מעורבות בה, לפי תיאורו כנוסע ברכב שנפגע בתאונת שרשרת ע"י בני דודים שחלקם נמלטו מהזירה (נפוץ עקב נהיגה בלי רישיון\ביטוח\רכב גנוב ומי יודע מה עוד).

אם יש לו כאבים שמצריכים טיפול רפואי (מה לעשות זה עולה כסף) בשביל זה יש ביטוח לרכב שנסעת בו. חשוב לקשור את הכאבים שאתה סובל מהם ישירות תאונה, משהו כמו WHIPLASH יכול לשבש את החיים לתקופה וחשוב לטפל בזה.

לפותח השרשור רפואה שלמה ובהצלחה, היה נחמד לקבל עוד פרטים על המקרה\תמונות, הוזמנה משטרה לזירה? מה היית תגובת סוכן רכב אחרי וכו'.

פורסם

ברחו עם הרכב שלהם,

לא פחדתי לגשת למיון, הלכתי כמובן עוד לפני בכלל משטרה, לא ידעתי מהי הפרוצדורה של טופס מיון והכאבים מגיעים אחרי כמה שעות אז לא הלכתי ישר. שאלתי לגבי תביעת ביטוח כי אני מושבץ לפי הרופא לפחות לשבוע מבחינת עבודה וליותר מחודש עם כאבים שמגבילים לי תנועה וגם אי אפשר לישון בלילה כי קמים איזה 2-3 פעמים.

השאלה לגבי הביטוח היא לגיטימית מאוד, איני מכיר את הנוהל וואלה, לא אני נהגתי, הרכב לא שלי, ולא ישלמו לי על ימי המחלה.. ודאי שארצה לתבוע.

פורסם

ברחו עם הרכב שלהם,

לא פחדתי לגשת למיון, הלכתי כמובן עוד לפני בכלל משטרה, לא ידעתי מהי הפרוצדורה של טופס מיון והכאבים מגיעים אחרי כמה שעות אז לא הלכתי ישר. שאלתי לגבי תביעת ביטוח כי אני מושבץ לפי הרופא לפחות לשבוע מבחינת עבודה וליותר מחודש עם כאבים שמגבילים לי תנועה וגם אי אפשר לישון בלילה כי קמים איזה 2-3 פעמים.

השאלה לגבי הביטוח היא לגיטימית מאוד, איני מכיר את הנוהל וואלה, לא אני נהגתי, הרכב לא שלי, ולא ישלמו לי על ימי המחלה.. ודאי שארצה לתבוע.

פורסם (נערך)

OK. קודם כל - שמח לשמוע שסתם חשדתי -> אז קבל את התנצלותי הכנה על כך.

לעניינינו - לגבי הפגיעה (בעברית נקרא צליפת שוט)- זה נפוץ בת.ד.

בד"כ הכאבים עוברים תוך כמה ימים.

התהליך מכאן והלאה :

תצלם את הטופס סיכום מחלה שקיבלת במיון.

תיגש למשטרת תנועה או תחנת משטרה בה יש חוקר תנועה (חוקר פלילי "רגיל" לא יכול לעזור) ותמסור עדות לגבי התאונה + הצילום של הטופס סיכום מחלה.

אתה אמור לקבל מהמשטרה אישור על הגשת תלונה/ מעורבות בת.ד. - יתכן שתקבל את האישור מיד. יתכן שתקבל אותו בדואר.

http://bit.ly/1MIiKIW

אח"כ תפנה למזכירות קופ"ח (מכבי ?) עם צילום טופס של בי"ח, ותבקש טופס 17 בגין ת.ד. - למיטב ידיעתי, הם שולחים את זה דרך המחשב לבי"ח -> זה מיועד לבטל את החיוב שלך במיון.

כאשר תקבל אישור מהמשטרה - תצטרך לתת עותק לקופ"ח (והם יציקו לך עד שתמסור להם עותק).

מעכשיו, הטיפול הרפואי בך עובר לידי קופ"ח.

http://bit.ly/1JhhC46

אם פונית ממקום התאונה ע"י אמבולנס :

http://bit.ly/1kvyxEn

חשוב מאוד :

תשמור אצלך עותק של כל טופס שקשור לתאונה/ טיפול רפואי/ הוצאות קשורות.

אתה תזדקק לזה אח"כ להוכחת נזק שנגרם בתאונה.

לגבי קבלת פיצוי מחברת ביטוח - קח בחשבון כי הדרך הכי טובה היא להמתין עם בקשת הפיצוי עד שהמצב הרפואי יתייצב.

המלצה שקיבלתי פעם מעו"ד בתחום - להמתין (לפחות) שנה כדי לוודא שאין נכות/ החמרה במצב.

פניה לחברת ביטוח לקבלת פיצוי :

אם לא נגרמה לך נכות - תפנה למוקד של חברת הביטוח של הרכב והם ינחו אותך איזה טופס למלא/ לשלוח להם עותק מכל הטפסים הרלוונטיים. אחרי שיקבלו את הטפסים, יעריכו את המצב ויציעו לך פיצוי (שיקול שלך אם להסכים לסכום זה או לתבוע ולקוות לקבל יותר).

אם נגרמה לך נכות (אפילו זמנית) - כדאי לפנות לעזרת עו"ד מתמחה בתחום.

http://bit.ly/1TruvJd

הערה חשובה :

בתאונות דרכים יש תקופת התיישנות של 3 שנים.

כלומר, אם חלפו 3 שנים ויום מיום התאונה - לא תהיה זכאי לפיצוי אלא אם הגשת תביעה לבימ"ש לפני שחלפו 3 שנים.

לכן, אם אחרי שנתיים וחצי בערך לא קיבלת פיצוי ולא הגשת תביעה לבימ"ש - אז תתחיל לפעול לכיוון של תביעה.

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • תוכן חדש...