Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גויה

ההתיישנות בנזקי גוף היא 7 שנים ויכולה להיות מוארכת עד 10 שנים אם הנזקים התגלו במועד מאוחר לתאונה.

3 שנים זו התיישנות בין המבוטח למבטח בנזקי רכוש של המבוטח עצמו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כמה הערות:

1. לגבי ההתחייבות לביה"ח - תקבל מביה"ח חשבון (ואל תבהל מהיקפו, כמה אלפי ש"ח) אליו יצורפו הוראות כיצד להתנהל על מנת שהמבטח ישלם אותו. בעבר בסיטואציה דומה העברתי לביה"ח את דו"ח המשטרה ובכך נסגר העניין, היא התחשבנה עם מי שצריך. יתכן שכיום קופ"ח הוכנסה למעגל, עדיין לא צריך להיות מורכב מדי. במקרה הצורך פנה לביה"ח (בחשבון יופיעו הכתובות והטלפונים של מחלקת הכספים) או לקופ"ח כדי לקבל הדרכה.

2. הכן קלסר ייעודי ותייק בו את כל המסמכים. גיא כתב זאת, אני מוסיף את ההדגשה.

3. בהחלט יש מצב שיפנה אליך חוקר מטעם הביטוח, אם תרצה לקבל פיצוים היה ערני והגבל את שיתף הפעולה שלך והוועץ בעו"ד (שכמובן יגבה את חלקו בשלל).

4. לי, אישית, היתה תאונה עם צליפת שוט - התחושות המוזרות נמשכו תקופה די ממושכת אם כי לא הגבילו אותי מבחינה תפקודית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי לכולם,

תודה על העצות הטובות והאינפורמטיביות!

קצת עדכונים,

צילום רנטגן יצא תקין כך שאין משהו חריג בחוליות הצוואר ברוך השם.

אני בעיקרון עם סד לצוואר ומשככי כאבים אבל יש שיפור כל יום (למעט באגודל שיש לה תחושה של נימול),

קבעתי אורתופד לשבוע הבא ונקווה שעד אז זה יעבור.

הגשתי תלונה במשטרה יחד עם הנהג מטעם כלמוביל, הצלחנו לצלם את שני הרכבים שנתקעו בנו,

מכאן המשטרה תעשה את עבודתה אני מאמין.

הייתי ב-5 ימי מחלה וחזרתי לעבודה סופסוף כך שזה מרגש קצת (ממש משעמם להיות בבית),

למעט הכדורעף בקבוצה שאני משחק בה ואיני הולך לאימונים ומשחקים ולא אלך כחודש, שזה מבחינתי האסון הכי גדול.

לא קניתי את הרכב בסוף כי בנוסף לבדיקה שם נאמר שלרכב הוחלפו על חלקי המרכב הקדמי (לא שלדה) עם ברגים

במשמעות נמוכה, גם התאונה הרסה את החלק האחורי ואיך אומרים? לא רציתי להיכנס לרכב עם קארמה רעה מההתחלה.

העניין הוא שבגלל הדבר הזה אני כבר שבוע מתנייד עם מוניות ואוטובוסים, דבר שמתסכל לי את החיים, עד שאמצא משהו

אחר. (הרכב הישן שלי שבק חיים יום לאחר מכן ככה שהוא בחנייה ללא תזוזה).

את הבדיקה כלמוביל ייקחו על עצמם ויזכו אותי כיוון שנציג מטעמם נהג ואיני רציתי את הרכב (הבדיקה הועברה אליהם כאילו הם שילמו).

הם היו בסדר גמור לאורך כל הדרך.

תמונות אוכל להעלות את מה שיש לי אם תרצו. (3 תמונות, 1 של כל רכב וגם תוצאות הבדיקה אם תרצו).

פורסם

מקווה שאין עוד נזק שלא אותר בצילום הרנטגן, ושהתחושות המוזרות יחלפו במהרה, אם כי עלולות להתמשך עוד זמן.

העיקר - אל תאבד את רצונך לנהוג, וחזור לנהוג מהר ככל שתוכל - לטובת הביטחון העצמי שלך בעתיד.

ובכל מקרה - אני מבין שההתיחסות של כלמוביל היתה הוגנת, לא דבר מובן מאליו. כבוד גם להם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...