Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

רציתי חוות דעת לגבי צמיגי קונטיננטל אקוקונטק 3 הציעו לי אותם ב330

השאלות שלי הם :

האם הם בטיחותיים?

האם שוים את הכסף?

והאם יש משהו אחר שיהיה יותר כידיי באותו מחיר ?

מדובר על מאזדה 3 2006 מידת הצמיגים 195 65 15r .

הרכב משמש לנסיעות שגרתיות יום יומיות ולא להשתוללות בכבישים .

תודה מראש על כל עזרה שתתנו.

Hu: pioneer dehx6650bt comp:focal ps165 Amp: focal r4280 sub: more primo

פורסם

שלום,

הצמיגים האלה מחברה טובה, מתאימים לרכב שלך, בטיחותיים ולפי מה שרשמת מתאימים לאופי הנהיגה שלך. המחיר בסדר. אפשרויות אחרות בשבילך:

kleber hp3

falken ze914

Pirelli.p1

Toyo cf2

Goodyear eagle sport

Bridgestone b250

http://tires.yad2.co.il/compare?diameter=5&aspectRatio=15&width=17&type=1_0

תדלג על צמיגים סיניים לתחתית העמוד .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מעולה אחי תודה רבה על העזרה אני הולך עליהם סופית .תודה רבה לכל מי שעזר .

פורסם

אם אתה רוצה צמיגים ירוקים​ שמחזיקים מעמד באמת בארץ שלנו זה הצמיגים הירוקים של קונטיננטל. ה3 וה5 מעולים.

קח בחשבון שהם בנויים לחסכון בדלק וכנראה שאחיזה של נהג פורמולה לא תקבל מהם.

אני זוכר שנפרדתי מהאקו 3 לאחר שהוא הגיע לגיל 4 עם המון בשר, אך יבש.

פורסם

גם אצלי אותו דבר. בני 4, המון בשר, התחיל יובש בדפנות, אבל פחות ממה שראיתי אצל מתחרים.

לגבי אחיזה וכו׳ - אני דווקא חושב שהם נותנים אחיזה מעולה יחסית לקטגוריה. רוב הצמיגים הסטנדרטים של מותגים במחירים האלו מןגדרים כ״ירוקים״.

פורסם

חברים עדקון קטן . הייתי בפנצריה עם הרכב של גיסתי לאחר שהגענו לשם גיליתי שהמידה לא נכונה ושהמידה הנכונה הי 205 55 16r ולא היו לבחור קונטיננטל במידה הזו אז היו לי שני בחירות פירלי או googyear eficentgrip perf ב375 לצמיג אז הלכתי על השנה טובה מקווה שלא עשיתי טעות . ובכל מקרה תודה לכל מי שעזר

פורסם

תתחדש, קנית צמיגים טובים ובמחיר טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...