Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם שאני עובר ליד מכונית מהסוג הנ"ל (סיטיגו, 107), ביום חם - אני רואה את הבעלים (במידה ומדובר בזכר...) מכוון את פתחי המזגן.

מה לעשות, לא כל מה שמתאים לאירופה מתאים גם לכאן.

לי אישית, בלתי אפשרי לנהוג מכת קור לפרצוף איך שאני מתיישב ומתניע את המכונית. בכל מקרה בהחלט צריך להזהיר מפני זה כי אנשים לא לוקחים את העניין בחשבון.

קירור איטי בקיץ הישראלי יכול לעשות את ההבדל בין אוטו סיוט לאוטו מהנה.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נהגת בכזאת?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

drsubaru ,

אני רואה שאתה כל הזמן מעיר שוב ושוב על פתחי האיווורור המרכזיים. (אני לא מצאתי איתם שום בעיה)

בתור בעלים של 107 לא יצא לי עדיין לנסוע איתה ביום חמסין, אבל עד עכשיו המזגן סיפק אותי לחלוטין. לדעתי, זריקת האוויר שלה חזקה מהממוצע....

אתה נוטה להגזים, תוך מס' לא רב של דקות האוטו ממוזג.

אתה יודע מה באמת מפריע לי ומציק? שאין שלי שליטה על החלון של הנוסע. (טמטום שכזה)

ב-108 הוסיפו כפתור שליטה נוסף לחלון הנוסע?

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

^^

מחזק את דברי

yulianx

Benor.

מול ד"ר סוברו.

המטרה של הפורום היא לשתף מידע וגם דעות. אבל בעיקר לנצל מידע של בעלי נסיון.

לך יש איזו תאוריה לגבי פתחי האיורור, שנובעת מאיזו רגישות מסויימת שלך, כנראה ואתה באובססיביות דוחף אותה לכל דיון.

גם לי יש כל מיני מחשבות בנושאים שאני לא מבין בהם ולפעמים אני משתף פה. אבל אני מקפיד לומר שאין לי נסיון אמיתי בתחום עליו מדובר. ואם אני קורא שמישהו בעל נסיון רושם משהו מנוגד ומבוסס אני אפילו מודה באותו השירשור שטעיתי. ובודאי שלא אחזור על הדעה השגויה שלי שוב ושוב בדיונים נוספים.

לאורך השנה- שנתיים האחרונות קראתי פה דעות של כמה אנשים בעלי 107 / שנוהגים קבוע ב107 ,שטוענים כמוני, שאין שום בעיה מהותית במיזוג של הרכב. וזה חוץ מההודעות שלי (אני זוכר לפחות 3 דיונים כאלו) שאומרות באופן ברור שאין בעיה.

לפי מה שאני מבין, אתה אינך בעלים של אחת מהקטנות הללו, לא נהגת באחת כזו באופן קבוע ואני בספק אם נסעת באחת כזו במשך יום שלם בקיץ. או חצי שעה.

אז תפנים ותהיה רגוע: אין שום בעיה במיזוג של ה107 . הפתח המרכזי הקבוע ושאר הפתחים עושים את העבודה גם באוגוסט וגם לאנשים שאוהבים מזגן.

אין שום צורך שתדחוף את הערה המטופשת הזאת שוב לדיונים- היא פשוט לא מועילה לפורום ולקוראים.

פורסם

נהגתי בלא מעט מכוניות בחיי. ביום חם בכל המכוניות כיוונתי את פתחי המיזוג ככה שזאת ממש לא אינדיקציה

פורסם

יש באמת מסיבה לא ברורה כל מיני דגמים שלא ניתן לחסום בהם את פתחי יציאת האוויר המרכזיים, אין לי מושג מה ההגיון מאחורי זה.

פעם היתה לי סוזוקי באלנו כזאת וזה גם אותי מאוד עצבן כי אשתי תמיד רצתה להפעיל מזגן ואני תמיד רציתי לסגור אותו, וברכבים שלא ניתן לשלוט בהם על פתיחת כל פתחי המיזוג זה מעצבן. ומאז זה אחד הדברים שאני תמיד בודק ברכב חדש.

פורסם

המזגנים כיום מספקים בכל יום ובכל מזג אוויר, שאלה יותר מתבקשת היא איך המזגן ופעולתו משפיעים על תצרוכת הדלק והפחתת כח המנוע, זה משהו שכן יותר מורגש ברכבי מיני חלשים כאלו ואחרים, אבל עבודת המזגן היא סבירה בכולם, ביום חם ושהרכב חם, כל רכב יזקק לכמה דקות כדי להתנער מהחום. ברגע שהאזור מתקרר אז נעים והמזגן יעשה את העבודה, מה שכן מועיל בקיץ החם בישראל זה השחרת חלונות, כמה שיותר למנוע מחום השמש להיכנס פנימה, על החורף בישראל אין מה לדבר, אני מסתפק בחימום טבעי מהמנוע ולא מדליק אפילו את המזגן, לשיא הקיץ עוד לא הגעתי, נחיה ונראה איך זה יתקיים שם.

פורסם
drsubaru ,

אני רואה שאתה כל הזמן מעיר שוב ושוב על פתחי האיווורור המרכזיים. (אני לא מצאתי איתם שום בעיה)

בתור בעלים של 107 לא יצא לי עדיין לנסוע איתה ביום חמסין, אבל עד עכשיו המזגן סיפק אותי לחלוטין. לדעתי, זריקת האוויר שלה חזקה מהממוצע....

אתה נוטה להגזים, תוך מס' לא רב של דקות האוטו ממוזג.

אתה יודע מה באמת מפריע לי ומציק? שאין שלי שליטה על החלון של הנוסע. (טמטום שכזה)

ב-108 הוסיפו כפתור שליטה נוסף לחלון הנוסע?

ב108 יש שליטה על חלון הנוסע מצד הנהג.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

^

הללויה.

האם הם היו נדיבים מספיק לשים גם מתג הפעלת תאורת פנים בפתיחת דלת הנוסע?

אם כן, אני מתחיל להאמין שהמשיח מתקרב.

פורסם

איני זוכר.

פורסם
^

הללויה.

האם הם היו נדיבים מספיק לשים גם מתג הפעלת תאורת פנים בפתיחת דלת הנוסע?

אם כן, אני מתחיל להאמין שהמשיח מתקרב.

ה-108 מעולה למחיר שלה, הם היו מספיק נדיבים לצייד את הגרסא הידנית (וגם הזולה שלה) במנוע 1.2 עם 82 כ"ס, רק זה מספק מעבר לכל.

פורסם

אם להיות הוגנים צריך לציין שקיימות מתחרות עם נפח מנוע ותג מחיר דומים כמו הפיקאנטו והספארק ואמנם הן נחותות יותר מבחינת אבזור אבל לפיקאנטו יש תא נוסעים שבנוי מחומרים איכותיים יותר.

חבר שלי שהחליף את ה -107 שלו ב108 אמר ששני שינויים שהוא שם לב אליהם כמעט ישר הם שהנהג יכול לשלוט בחלון של הנוסע ושהאור בתוך תא הנוסעים נדלק כשאחת הדלתות מאחורה פתוחה :)

פורסם

מה איכותי בפיקנטו? גם שם יש פלסטיק קשיח.

רק שהפיקנטו עם המנוע הבכיר עולה 10 אלף יותר.

פורסם
מה איכותי בפיקנטו? גם שם יש פלסטיק קשיח.

רק שהפיקנטו עם המנוע הבכיר עולה 10 אלף יותר.

פיקנטו שנרכשת דרך חברת אוויס עולה 69K בדיוק, כולל רישוי.

לדעתי היא נותנת תמורה יותר טובה מהפיג'ו - אין פח חשוף, חלונות מלאים, דלת חמישית אמיתית ובכלל, תחושה של רכב מקטגוריה גבוהה יותר. לא סתם היא מוכרת בטירוף.

לרעתה כמובן צריכת דלק שלא תואמת את המפרט שמגיע מהיצרן - אבל זה לא תמיד שיקול מכריע.

פורסם

אתה משווה יד 1 מול רכב שיהיה כבר יד 2 זה לא נכון.

לי אישית הפיקנטו ממש לא מרגישה רכב מקטגוריה גבוה יותר, יכולות שיכוך של הפיגו עדיפה.

אני הייתי לוקח את הפיגו.

• תוכן חדש...