Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שהעדר הישראלי הולך על הפיקנטו לא אומר שהיא הכי טובה, באיזה רמה היא מהשאר? רכב מעפן שבמחירו ניתן להשיג פיזו 108 עם מנוע 1.2, יותר נוחה, יותר יפה, יותר חדשה, יותר הכל, מה יש לפיקנטו?

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פיקנטו שנרכשת דרך חברת אוויס עולה 69K בדיוק, כולל רישוי.

לדעתי היא נותנת תמורה יותר טובה מהפיג'ו - אין פח חשוף, חלונות מלאים, דלת חמישית אמיתית ובכלל, תחושה של רכב מקטגוריה גבוהה יותר. לא סתם היא מוכרת בטירוף.

לרעתה כמובן צריכת דלק שלא תואמת את המפרט שמגיע מהיצרן - אבל זה לא תמיד שיקול מכריע.

אגב בפיקנטו השילוב של מנוע 1.2 וגיר ידני מה שפותח שירשור מחפש מגיע רק עם 3 דלתות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפג'ו 108 ידנית עלתה במבצע 65K ולדעתי המבצע הזה יחזור דרך "חבר" או משהו דומה או שאפשר להתמקח ולהתקרב למחיר הזה.

אני חייב לומר שאחרי נסיעות מבחן שעשיתי על פיקנטו וI10 הן מרגישות באמת מאד "אוטו" מבחינת עיצוב הפנים ויש כאלו שיגדיו שהן אפילו נאות (עניין של טעם, העיני הן מצועצעות והפגו יפה יותר), אבל וזה אבל גדול מבחינתי: אני הייתי ממליץ לדודה שלי על הרכב הזה.

כשאני חושב מאיזה רכב בא לי לצאת כשאני מגיע לפגישה עסקית / חברתית, או לאיזה רכב בא לי להכנס בבוקר ולנהוג אז (בסגמנט הזה) זו ה107/ 108 בלי ספק.

פורסם

יצא לי לנהוג על שתיהן, בפיקנטו נהגתי למעלה משנה.

לאמי יש את הפיקנטו מודל 2013 (אוטומטית) ולאחרונה רכשתי פג'ו 107 מודל 2012 (רובוטית)

אין אפס, הפיקנטו הרבה יותר נעימה לנהיגה, מרווחת, יציבה שקטה יותר ומרגישה בטוחה יותר על הכביש.

הפג'ו רכב פשוט מאוד, בסיס בלי יותר מדי תוספות ולעתים מרגיש קצת כמו צעצוע.

למרות שמבחינת נתון רשמי מ-0 עד 100 הפיקנטו לוקחת, דווקא הרגשתי שהפג'ו זריזה יותר.

מבחינת צריכת דלק (האינדיקציה שלי הגיונית אני נהגתי על שתיהן באותן דרכים ואותו הדבר)

בפיקנטו השגתי צריכה של 1 /11/12/13 ק"מ לליטר צריכה משולבת.

בפג'ו - אני לא נוסע כמו עגלה והשגתי ללא התאמצות מיוחדת צריכה משולבת של 1 ל- 16/17 ק"מ לליטר.

אין לי מושג איך ה- 108, אבל אני מתאר לעצמי שמי שקונה את ה-107 קונה אותה אך ורק מטעמי חסכון ולא משום סיבה אחרת.

דין פרוטה כדין מאה. מבחינתי גם חסכון של 50-100 ש"ח לחודש לדלק הוא חסכון משמעותי ביותר.

פורסם

ההשוואה שלך לא רלוונטית כי ה108 טיפלה בבעיות של הדגם הקודם,היא מאובזרת,נוחה הרבה יותר,שקטה יותר,ה108 זה כבר לא חיסכון נטו,היא מצעה נוחות נסיעה שלא נופלת מה פיקנטי ו המושבים לי אישית אפילו נוחים יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
פיקנטו שנרכשת דרך חברת אוויס עולה 69K בדיוק, כולל רישוי.

לדעתי היא נותנת תמורה יותר טובה מהפיג'ו - אין פח חשוף, חלונות מלאים, דלת חמישית אמיתית ובכלל, תחושה של רכב מקטגוריה גבוהה יותר. לא סתם היא מוכרת בטירוף.

לרעתה כמובן צריכת דלק שלא תואמת את המפרט שמגיע מהיצרן - אבל זה לא תמיד שיקול מכריע.

אין שום דבר בפיקנטו,רכב בינוני שהצליח בגלל עיצוב די מוצלח,אבל כמו במקרה של הקנקן,הוא מבחוץ נאה ומבפנים אין כלום.

פורסם (נערך)
ההשוואה שלך לא רלוונטית כי ה108 טיפלה בבעיות של הדגם הקודם,היא מאובזרת,נוחה הרבה יותר,שקטה יותר,ה108 זה כבר לא חיסכון נטו,היא מצעה נוחות נסיעה שלא נופלת מה פיקנטי ו המושבים לי אישית אפילו נוחים יותר.

אחרי שתהיה ירידת ערך רצינית, אני מקווה לשדרג ל- 108.

איך היא מבחינה צריכת דלק, היא גם מצליחה להגיע בלי בעיות מיוחדות לצריכת דלק של 1 ל- 16/17/18 ?

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

פיקנטו טובה אבל מוערכת יתר על המידה. 108 היא הטובה מכולן, היא החסכונית, מאובזרת, נוחה ואיכותית מבין השלוש.

פורסם
פורסם

העניין שהפנינה של הפיגו זה המנוע שיהיה חזק משמעותית.

פורסם

אבל מנוע זה לא הכל באוטו.. אתה באמת חושב שכחבילה הפיג'ו עדיפה? תסע בפנדה, איכות הנסיעה שלה היא משהו שאין לו אח ורע בקטגוריה, כפי שנאמר בכתבה. אמנם אין לה את המנוע הכי חזק, אבל גם לא הכי חלש. האבזור מתקבל על הדעת, כפי שכתבתי בעבר. סה"כ היא החבילה הכי מאוזנת לטעמי.

:idea:
פורסם (נערך)

לא יצא לי לנסוע על הפנדה החדשה,אבל הפיגו החדשה הרבה יותר טובה לעומת הדור הקודם,לכן גם הפנדה מעט נוחה יותר,היא מפסידה בהרבה בחויית הנהיגה עקב המנוע.

FKLOSTER זה באמת הבדל גדול מאוד במנועים.

גם המושבים בפיגו לי היו נוחים יותר.

לכן מבחינת חווינת נהיגה מה פותח השירשור רוצה המנוע הזה בהחלט יעלה לו חיוך.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

קודם תיסע על הפנדה החדשה (היא שונה לטובה מזו שהייתה לך, שגם היא בעצמה טובה למדי) ואח"כ תגיע למסקנה. היא האחרונה מבין המיני הקטנות שלא נסעת בה, נכון? קדימה, מצפה להתרשמותך.. :)

:idea:

• תוכן חדש...