Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם...

התחדשתי לפני כשבוע בסיאט איביזה 2010.

הרכב עשה 120 אלף.

יש לי חשד לבעייה עם נוזל הקירור.

שאני מרים מכסה מנוע ובודק מים המים תמיד מעל המקסימום במיכל, ואם זה אחרי נסיעה והאוטו עדיין מונע יש ביעבוע קל במים.

מבחינת מנוע הרכב עובד מצויין.

קראתי קצת פוסטים כאן בפורום ובדקתי את השמן שלא שינה צבע ופתחתי את הפקק של המילוי שמן ולא היה קצף וכדומה.

החשד שלי הוא שיש סתימה באחד הצינורות או ברדיאטור.

חשוב לציין שעשיתי ברכב נסיעות ארוכות ואף פעם לא נדלקה לי מנורה אדומה של חום, אבל היום אחרי שחזרתי מהנסיעה האחרונה וכיביתי את הרכב הוונטה של הרדיאטור המשיכה לעבוד עוד דקה נוספת.

אשמח להמלצות/פתרונות לבעייה.

פורסם

נראה בסדר גמור, אתה בודק בטח שהרכב חם, תבדוק שהרכב קר שיהיה מים בין המינימום למקסימום ותעקוב, כל עוד אין איבוד מים והרכב לא מתחמם הכל תקין.

פורסם
נראה בסדר גמור, אתה בודק בטח שהרכב חם, תבדוק שהרכב קר שיהיה מים בין המינימום למקסימום ותעקוב, כל עוד אין איבוד מים והרכב לא מתחמם הכל תקין.

תראה בבדיקה שעשיתי לרכב לפני קנייה נרשמו בליקויים ניקוי מערכת קירור.

את הרכב קניתי ממגרש של אלבר (רכב היה בבעלות פרטית מדובר בדגם ספורט מנוע 1400)

הם שלחו אותי עם האוטו למוסך של מזדה בעפולה ושם הוא רק החליף לי את המים בלי לבצע ניקוי.

גם שהאוטו קר המים הם מעל המקסימום.

פורסם
בבדיקה יש הרבה כיסויים, תוציא קצת מים שיהיה בין לבין, ותעקוב לא נראה שצריכה להיות בעיה.

בכל מקרה אני מכניס את האוטו השבוע לטיפול במוסך מורשה אצל גורג בטבריה. (אשמח לביקורות)

אני אבקש ממנו שאבדוק את הנושא.

• תוכן חדש...