Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם רכב יעשה חלילה תאונה עם נפגעים בגלל כשל בטיחותי אחרי שעבר אצל החבר'ה האלה מישהו ישב בכלא

זה לא תקף גם לבעל מקצוע שהתרשל בעבודתו ושחרר רכב עם כשל בטיחותי?

ההגיון אומר שזה צריך להיות תקף ואף בהחמרה.

אני מבין את הנקודה הנכונה שאתה מעלה, מבחינת החוק היבש זה אכן לא חוקי לטפל ברכב בצורה עצמאית, יחד עם זאת, זה שמישהו מטפל ברכב בעצמו לא אומר שהוא מטפל בו פחות טוב מאשר המוסך.

דווקא במוסכים לא נדיר להיות חאפריות בדמות סגירת ברגים על פי רגש ולא על פי מומנט מתאים וכן הלאה.

כל עוד החבר'ה האלה לא מנסים לקפוץ מעל הפופיק ולקחת עבודות שגדולות עליהן מבחינה מקצועית אני לא רואה בעיה מיוחדת פרט לחוק היבש.

כל הכבוד להם על היוזמה היפה להפוך תחביב למשהו שיכול לעזור לאנשים אחרים, שאפו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש בחברי הכנופיה מישהו שהתמקצע על מגאן 2 DCI?

אני מהאזור של מתן, אבל יכול להגיע לכל אזור אחר בארץ (דיזל אמרנו :-P)

על הכוונת-רוצה ללמוד לעשות טיימינג וטיפולים שוטפים.

פורסם
... מבחינת החוק היבש זה אכן לא חוקי לטפל ברכב בצורה עצמאית,

סליחה על הבורות אבל אודה אם תוכלו להפנות אל החוק הזה, יבש או עדיין לח לא אכפת לי, שישקול טיפה יותר,

"החוק" הזה עולה כאן הרבה וחשוב לדעתי לקרוא אותו במקור, להבין מה לא חוקי, וישר, רפידות, רינגים ?

תודה

The first one to get angry loses

פורסם

יבגני, אתה מוזמן לעשות איתי מה שאני כן יודע.

טיימינג ברכב כמו שלך אני עדיין לא מרגיש בטוח מספיק לעשות.

חן הידוע בפורום בתור trip_88 (שלטובת החוק סביבו חג השירשור, הוא גם בעל הסמכת מכונאי סוג א') הציע לעזור בעבודות שמתבצעות בדרום, ואולי אפילו יצא לו פעם להחליף טיימינג במגאן, על שאר הפרטים נעבוד בוואטסאפ.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

ראיתי עכשיו שהחלפתם את התמונה שהייתה לכם במיני סייט של גוגל. כולכם תורמים כל כך הרבה מעצמכם ואני רוצה לתרום גם :)

אז מכיוון שאין לי ידע ברכבים, אבל יש לי ידע בעיצוב ובניית אתרי אינטרנט, בעזרת ה' אפנה לעצמי זמן בחנוכה כדי לבנות אתר יפה וייצוגי לכנופייה, ישר כח לכולכם!

פורסם
זה לא תקף גם לבעל מקצוע שהתרשל בעבודתו ושחרר רכב עם כשל בטיחותי?

ההגיון אומר שזה צריך להיות תקף ואף בהחמרה.

זו אכן נקודה חשובה,מנהל מקצועי של מוסך שהתרשל ושחרר רכב עם כשל בטיחותי יוגש נגדו כתב אישום פלילי (בהתאם לנסיבות האירוע כמובן).

כל ההתלהמות על דן אינה במקומה,הוא מנסה להסב את תשומת לבכם כי אין במדינת ישראל עם תקנותיה המנדטוריות אישור לאדם שאינו עובר הסמכה מתאימה לתקן כלי תעבורה ,הנושא מפוקח ע"י משרד הכלכלה (משרד המסחר והתעשיה בשמו הקודם).

מכאן ברור שתיקון "מדרכה" אינו חוקי.

בעבר הייתה הצעת חוק של ח"כ איתן כבל שעסקה בנושא,אינני זוכר באם עברה.

אבל לא רק החוק הוא העניין, ברור לכם שכל חברת ביטוח אשר תגלה שרכב שעבר תיקון כנ"ל ועבר תאונה לאחר מכן התביעה של בעל הרכב לתיקון או חס וחלילה נזקי גוף תובל לערכאות משפטיות?

פורסם

חברים, אני כמעט בטוח שהחבר'ה פה לא ייקחו סיכונים מיותרים על דברים שהם לא מבינים\דברים שאי אפשר לפתור ללא ציוד מלא כמו במוסך, לדעתי אין מה לחשוש, בסך הכל זה גם החיים שלהם אם חלילה קורה משהו...

פורסם

אגב,

כיצד אתם בוחרים למי לעזור?

כיצד מבדילים מי סתם קמצן? ומי באמת רוצה ללמוד לפעם הבאה?

אבל עדיין ח"ח לכם על עצם העזרה והעשייה זה ממש לא מובן מאליו בימינו.

פורסם

אין קשר לקמצן או למי שרוצה ללמוד. הכל נעשה מתוך רצון לעזור בחינם לחלוטין למי שמעוניין בעזרה הזו בלי לעשות הכללות או אבחנות בין האנשים.

פורסם

כל הכבוד.

השאלה נבעה ממקום אחר- בוא נניח שגרמת נזק לרכב של אחד החבר'ה שביקשו עזרה.

לדעתי?

ולטובתכם! אני ממש בעד הרעיון המגניב והייחודי הזה!

אתם חייבים עזרה מעו"ד בניסוח טופס ויתור זכויות או הגבלת אחריות על תיקון שנעשה ברכב.

פורסם

היום יצא לי לבקר אצל אסף לטיפול שוטף שתכננו מזמן.

המקצועיות והיסודיות שהוא עובד הדהימה אותי, תוך עבודה מוקפדת והסברה על כל חלק בעבודה שהוא עושה, ללא שום קיצורי דרך, הברגת כל חלק למומנט הנדרש ולפי ההוראות.

כיף לראות אנשים כאלה, אין לי איך להודות לכם על הכנופייה שיצרתם.

מחר אעלה תמונות ומדריך בשרשור נפרד, תרומתי הצנועה לעבודה שנעשתה.

Miata ND2

פורסם

מצטרף כאן לכולם!!

הכרתי לראשונה את אסף-בחור מדהים שעזר לי המון וטיפל ברכבי. אין לי מילים לתאר את המקצועיות והמסירות של הבנאדם הזה...

אחריו הכרתי גם את יגאל, שעזר לי בהתקנת מצלמת רוורס וביצע עבודה מקצועית ונקייה למדי.

תודה תודה ושוב תודה !

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

חבר'ה כל הכבוד לכם!

אישית הכרתי רק את רועי התותח מירושלים,עזר לי להתקין חלק לפגוש אבל אני בטוח שאתם תותחים אחד אחד!

תמשיכו כך!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לצד ההערכה וההוקרה,

חשוב לומר לחברי "הכנופייה" שאכן הם לוקחים על עצמם אחריות ונחשפים לכל מיני סיכונים,

החל ממצב פשוט במישור האזרחי - החלפת שמן למישהו, למחרת הלך מנוע, גם אם לא קשור אליך - ניתן לתבוע אותך,

ואז מחליף השמן יצטרך גם לממן הגנה (יקר) וגם להוכיח שלא אשמתו - וזה יהיה קשה מאוד ולפעמים בלתי אפשרי.

בתאונות מורכבות יותר מגיעים אל המישור הפלילי, ואז נערכת גם חקירה מקיפה יותר,

ומספיק שהבטת על רפידות בשעה שאתה תחת כסות מקצועית כלשהי ואמרת 'נראה לי יחזיק עוד חמש אלף'

כדי שתיחקר תחת אזהרה בחשד לעבירה חמורה (ולפעמים גם תימצא אשם).

טופס ויתור לא תמיד תופס :

... אין במדינת ישראל עם תקנותיה המנדטוריות אישור לאדם שאינו עובר הסמכה מתאימה לתקן כלי תעבורה

ניצן תודה, האם ידוע לך היכן בחוק זה מופיע ?

The first one to get angry loses

פורסם

לדעתי העזרה היא חברית ולא כנותני שירות, מי שעושה טיפול בעצמו או נותן למישהו שהוא לא מוסמך לעשות לו את זה צריך לקחת אחריות אישית, ואני חושב שעל חברי הכנופייה להבהיר את זה.

אני מקווה שלא יבוא חבר פורום שיחפש לתבוע או לדרוש פיצוי מאדם שרק ניסה לעזור לו.

Miata ND2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...