Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשבת האחרונה נפגשתי עם אסף ויגאל להמשך טיפול בגטס - טיפול קצת מורכב יותר טיימינג.

בהתחלה היו קצת חששות, אבל לאור ההתנהלות של אסף ויגאל, לא לוקחים שום סיכון, מתייעצים בודקים ואין היסוסים.

כמובן שהכל בוצע ביסודיות ובמקצועיות.

שוב תודה לכם אתם עושים עבודת קודש!

תודה גם לרועי על התמיכה!

מחפש תיק כמו התיק האדום בתמונה התחתונה. איפה קונים?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי פיג'ו 206+ והייתה לי בעיה שהאורות דרך לא האירו, העליתי הודעה לפורום עם הבעיה ורועי ישר הפנה אותי לאסף.

אסף היה מאוד אדיב וסבלני, אפילו הציע להגיע אליי.

אתמול הגעתי לביתו עם הרכב, ונראה באמת שהוא נהנה גם ממה שהוא עושה וגם מהתרומה והשירות שהוא נותן לבעלי הרכב.

ישר הוא אבחן שיש לי נורה שרופה ובדיוק איזו נורה אני צריך, הוא ענה לכל השאלות שלי ועושה רושם של בחור נחמד מאוד.

נסענו יחדיו לחנות באזור התעשייה כ-5 דקות נסיעה ומיד קנינו ביחד את הנורות שהייתי צריך, חזרנו לביתו והוא החליף במהרה את הנורות ובדק 20 פעם שזה אכן מותקן ורואים כמו שצריך, חוץ מזה הוא הסביר לי על טיפולים ועוד דברים מעולם הרכב, תמיד סבלני ומוכן לענות, שירות VIP.

חוץ מזה הוא שלח אותי לבדוק מתי האוטו עבר לאחרונה טיפול והזמין אותי להיות איתו בקשר ושהוא יוכל לעשות לי את הטיפול הבא של הרכב, הכל בשירות סוף הדרך,אדיבות,סבלנות ומקצועיות.

אני רוצה להמליץ בחום על הכנופייה, זו יוזמה מבורכת, לי יש כרגע איזשהו בטחון עם הרכב כי אני יודע שיש מישהו מקצועי ואמין שאני יכול לסמוך עליו ועוד הם עושים את זה ללא כל תמורה !!!

מצורפת תמונה של הנורות השרופות

מדהים! במיוחד הנורות היפות...

לחילופין היית מגיע לכל מוסך והיו מרכיבים לך במקום נורות חדשות ולא מבקשים כסף על העבודה רק על הנורות.

שירות דליקטס שהמוני נהגים נהנים ממנו תדיר אבל לא רצים לספר על זה לחבר'ה.

** על הדרך אולי היית גם עושה בדיקה חורף שהיא דיי חשובה ובהרבה מוסכים גם בחינם.

פורסם

דני דין סופה נעימה,

רק הערה קטנה לאור תגובותיך הנפלאות, קודם כל תודה שאתה דואג לפרנסתם של המוסכים ונותן לנו מקרים

מה עלול לקראות.

אבל קודם כל בתגובתך האחרונה אתה העלבת את הבחור אתה זילזלת ובינינו שאתה החלפת בפעם הראשונה נורה

גם אתה התלבת כמו כל אחד.

ועוד משהו קטן אם אתה מנסה לפגוע בנו, לערער לנו את הבטחון רק שתדע שאתה לא פוגע אתה רק מעלה לנו את הבטחון.

אני לא יודע למה אתה נגדנו כל כך או נגד כל בן אדם שאפילו מנפח צמיגים לבד אבל דע לך שאתה לא מצליח.

רועי

פורסם

איני מכיר את כנופיית הטיפולים השוטפים , אבל למשמע הדברים אני מברך על היוזמה והנכונות לעזור.

עלו והצליחו.יופי של רעיון.

פורסם
דני דין סופה נעימה,

רק הערה קטנה לאור תגובותיך הנפלאות, קודם כל תודה שאתה דואג לפרנסתם של המוסכים ונותן לנו מקרים

מה עלול לקראות.

אבל קודם כל בתגובתך האחרונה אתה העלבת את הבחור אתה זילזלת ובינינו שאתה החלפת בפעם הראשונה נורה

גם אתה התלבת כמו כל אחד.

ועוד משהו קטן אם אתה מנסה לפגוע בנו, לערער לנו את הבטחון רק שתדע שאתה לא פוגע אתה רק מעלה לנו את הבטחון.

אני לא יודע למה אתה נגדנו כל כך או נגד כל בן אדם שאפילו מנפח צמיגים לבד אבל דע לך שאתה לא מצליח.

תגיד מה אתה ילד? כי אתה כותב כמו אחד כזה.

אתה קובע ומבסס עובדות לא נכונות גדולות ונצורות על סמך התגובה.

נעלב בשם אחרים, מעניק לי רגשות ומגיב ויורה סממאות בשם אחרים.

הכל חוץ ממה שאתה אישית (ולא בשם אחרים, "לנו" "נגדנו" נגד כל אדם") ולהגיב עניינית לנקודת מבט אחרת שהצגתי.

פורסם

אני בטוח שלדני -דין אין כוונה רעה ולרוב התגובות שלו "יבשות" .

איך אומרים?

גם אם נראה לכם לא נכון- מכל מלמדיי השכלתי.

גם תנוחות מיניות מסוימות לא חוקיות בארצות מסוימות- רוצה להנות תסתכן- רוצה להסתכן? לפחות תדע במה.

בהצלחה עם היוזמה- אני בטוח שפה בפורום גולש לא רק עורך דין אחד.. שתוכלו להתייעץ עמו בנושא ולקבל דיעה מבוססת.

פורסם

האמת דני, בתגובתך אתה נשמע כילד. השמעתך את דעתך דיי ברור כאן ואין צורך להמשיך בכך.

נכון שהחלפת נורה זה דבר פשוט שכמעט כל אחד מאיתנו יודע לעשות לבד, אבל בשביל הבחור (tomcoh) זהו לא דבר של מה בכך.

הבחור קיבל עזרה ועל הדרך קיבל הסברים על כל עולם הטיפולים השוטפים, אז שוב, נכון שעל החלפת נורה לא הייתי כותב, אבל הבחור החליט לפרגן וזאת זכותו המלאה.

התגובה העוקצנית שלך היא הקטנונית.

השרשור נולד כדי להודות לאנשים כאן, וזה לא משנה אם העזרה שלהם קטנה או גדולה.

אני מעריך את תגובתיך המקצועיות, איני מבין למה אתה ממשיך לנסות לפגוע/לזלזל בתרומתם של חברי הכנופיה או בכל אחד שעושה לבד.

אני חושב שאם אתה רוצה להמשיך בכך, אתה יכול לעשות את זה בשרשור חדש, ולא בשרשור הזה שנועד כדי להביע תודות.

אגב משפט קטן לגבי המוסכים.

נכון שרוב המוסכים היו מחליפים נורה בחינם - זאת במטרה להשיג לקוח חדש או כשירות ללקוח קיים. אף אחד בעסק לא נותן בחינם בשביל הפנים היפות של הלקוח.

מעבר לכך אם כבר בקטנוניות עסקנינו :

1. על נורה שקונים בכמה שקלים (ואני בחנות החלפים שלי מקבל ללא תשלום כשירות) היה משלם כ 20-40 שקל, כ 300%-600% יותר מחנות חלפים.

2. מיותר לציין שהיה יכול בקלות להכנס למוסך שם היה גם משלם על החלפת המנורה. הנ"ל תקף גם לבדיקת חורף, שם מוסכניק שמחפש עבודה היה עלול "למצוא" לו כל מיני דברים ובסוף היה יוצא מהמוסך עם מאות שקלים במקום 5 שקלים.

פורסם

אחי (האמיתי)עשה טסט ומצאו 3 נורות שרופות...אצל החשמלאי ליד המכון טסטים חייבו אותו ב150 שקלים חדשים.

אז זה ממש לא שרות בסיסי.

אגב מדובר על הונדה אקורד 04

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לא מדד לכלום, במאליבו צריך לפרק פגוש על מנת להחליף מנורות.

גם נקניקיה בסופרלנד עולה פי 2 או 3- כי אין לך ברירה.

פורסם

אחי שף במקצועו...עולם הרכב ממנו והלאה החליפו לו נורת דרך אחורית.נורת בלם אחורית ונורת מספר...עניין של 7-12 דקות לדבריו שזה כולל הזמן של חיפוש הנורות בתאים.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

התגובה העוקצנית שלך היא הקטנונית.

השרשור נולד כדי להודות לאנשים כאן, וזה לא משנה אם העזרה שלהם קטנה או גדולה.

אני מעריך את תגובתיך המקצועיות, איני מבין למה אתה ממשיך לנסות לפגוע/לזלזל בתרומתם של חברי הכנופיה או בכל אחד שעושה לבד.

אז התחיל בשרשור תודות והתפתח למקומות אחרים, אז מה...

קטנוני? אני לא כמו כולם חושב כמה זה נחמד אלא רואה תמונה קצת אחרת ולא מפחד להתריע או להציג זווית אחרת לתופעה.

עושה לבד לאותו של עצמך טיפול פה תיקון קטן שם, ניחא.

עושה עבור מישהו אחר בלמים ושאר תיקונים בטיחותיים במדרכה ברחוב או מתחת לבית! כאן עובר הגבול, לפחות שלי.

זה כבר לא טיפולים שוטפים זה עבודות מיקצועיות של מוסך שמעסיק בעל הסמכה שעבר הכשרה ארכובה ונסיון רב שיהיה חתום על עבודות כאלו.

אז אמרו פה שכנופייה זה לא שם מתאים כי יש קונטוציה שלילית ואני חושב שזה השם הכי מתאים לפעילות פה, גם פיראטים יכול להיות שם מתאים למה שהחברה האלו עושים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...