-
הצטרפו למשפחה
היי, היי אתה (או את) שם!
אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".
אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי.
אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
רוצה להודות לכנופיית הטיפולים השוטפים!
שימו לב! השרשור הזה בן 325 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.
-
תכנים דומים
-
מאת Ariel6040050
התחלתי להתעניין בסובארו B4 ודיי הורידו אותי ממנה, מהסיבה שעלות האחזקה שלה גבוהה, החלפים יקרים ועוד.
רציתי לדעת האם זה באמת ככה מלבד הנושא של הדלק.
-
מאת Matan Yosef
שלום לכולם, רכשתי את הרכב שבוע שעבר ורציתי לקבל טיפים כדי לשמור עליו וקבלת דגשים על מה לשים יותר תשומת לב, הרכב עם 76 אלף קילומטר והטיפול הבא שיהיה לי הוא 90 אלף.
*רציתי לדעת סוגי שמנים וכמות בליטרים שהכי כדאי להשתמש (אם יש מסמך שאומר על מה לתת דגש גם אשמח לראותו)
*ואיך להתייחס לגיר DSG7 כדי לשמור עליו.
עוד טיפים למבינים ברכב זה אשמח לקבל
-
מאת Droriley
האם מישהו מכיר מקום שיכול לעשות את תיקוני הצבע האלה במחיר של עד 250-300 ₪?
מישהו מכנופיית הטיפולים אולי??
-
מאת EliC25
אז ככה, שלום לכולם!
שוב ג'וני לא יכול לעבור שבוע אחד בלי תקלות.. האמת שלי כבר אין כל כך זמן לטפל בדברים האלו, אחרי שאסף מהפורום (asafasaf) היה עוזר לי עם דברים קטנים בחודשים האחרונים, אני חושב שהתקלה כאן קצת יותר בעייתית ודורשת טיפול מוסך
אז בשביל שלא יצ'קלפו אותי ולא יעבדו עליי:
במהלך נסיעה עלה חום מנוע, בדיוק הגעתי הביתה אז העמדתי את הרכב וראיתי נזילה שמגיעה מצד שמאל של המנוע - ליד רצועות הטיימינג ( מה שאומר לי שכנראה זו משאבת מים שנהרסה )
א)
לפני שבועיים אסף החליף אצלי את הטרמוסטט - האם יש קשר בין השניים או צירוף מקרים מהיר במיוחד?
ב)
כמה יכול לעלות סיפור של משאבת מים?
ג)
האם בד"כ הטיפול הוא רק במשאבת המים או גם ברצועות הטימינג?
כנראה שמתקרבת השעה שלו להתחלף ברכב חדש יותר..
-
מאת אושריקו
הגעתי אליו עם טויוטה קורולה 99 שפרסמתי כאן עליה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?548234-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%94%D7%92%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-99
אני חייב לציין לטובה את היחס שלו את הרצון לעזור, היה איתו עוד בחור בשם אסף שאיני יודע את שמו כאן בפורום אם הוא פה (לא זוכר כבר).
מסתבר שהרצועה החמודה מחליקה וצריך רק למתוח אותה (את הפולי שלה). בנוסף הציע לי לעזור בטיפולים ואני מודה שאני לא חסיד ללכת למקומות שאני בכלל לא מכיר אבל ראיתי שהוא מומלץ כאן בפורום ואני שמח שהלכתי. תודה!
-
-
נושאים פופולריים
-
נושאים מתעדכנים
-
- 8 תגובות
- 69 צפיות
-
- 11 תגובות
- 101 צפיות
-
רכב עד 65 אלף – זוג+תינוק - אימפרזה\יונדאי\פורטה\308\2008\ראפיד
מאת blacklabel, בתוך ייעוץ ברכישת רכב
- 9 תגובות
- 129 צפיות
-
- 3 תגובות
- 150 צפיות
-
- 38 תגובות
- 980 צפיות
-
דעתכם על לקנות מחשב נייד מחודש מעולם הקולונע? מחשב נייד 14" Lenovo Thinkpad T420 Core i5 120GB SSD-מחודש 1 2 3 4 5
- 63 תגובות
- 2,562 צפיות
-
- 3 תגובות
- 33 צפיות
-
- 13 תגובות
- 239 צפיות
-
- 53 תגובות
- 4,161 צפיות
-