Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו פשוט התעסקות בתפל.

אין שום קשר בין צורת ההרמה של הרכב למקצועיות העבודה. כמו שאנחנו רואים בפורום בכל כמה ימים עם שרשורים שמתארים מקרים הזויים של התנהלות מוסכים בהם הרימו את הרכב על ליפט למהדרין.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

בשבת האחרונה נפגשתי עם אסף ויגאל להמשך טיפול בגטס - טיפול קצת מורכב יותר טיימינג.

בהתחלה היו קצת חששות, אבל לאור ההתנהלות של אסף ויגאל, לא לוקחים שום סיכון, מתייעצים בודקים ואין היסוסים.

כמובן שהכל בוצע ביסודיות ובמקצועיות.

שוב תודה לכם אתם עושים עבודת קודש!

תודה גם לרועי על התמיכה!

IMG_0360[1].jpg

IMG_0356[1].jpg

IMG_0357[1].jpg

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם (נערך)
[ATTACH=CONFIG]409737[/ATTACH]

אתה יותר ממוזמן לא להשתמש בשירות הכנופייה,

תמשיך לשלם כסף למוסכים.

ויתרה מכך מהיום תשלם כסף למתדלק בשביל שיבדוק לך שמן, מים ולחץ אוויר.

מסע השיכנוע שלך ושל חברך Dan-idin לה"טריל" את חברי הפורום כשל.

לאורך השנים עסקתי הרבה בטיפול בכלים, בעיקר טרקטורים וגם בפיקאפים ובעיקר בתנאי שטח.

יש בחקלאות תחום שלם של נותני שירות שטח עם רכבים מזוודים באופן כמעט מושלם ורובם עברו הדרכות והסמכות של היצרנים של אותם כלים בהם הם מטפלים.כולם בעלי ניסיון מעשי רב של שנים בתחום!

כול אנשי השירות הללו יוצאים וחוזרים לסדנא מסודרת ,

וכל הכלים החקלאיים הללו, חלקם מורכבים מאד ,מסיימים את עונת הפעילות במקום מסודר לתיקונים יסודיים והכנה לעונה הבאה ע"י צוות מיומן.

בכלי הרכב מטפלים במוסכים.

התמודדתי עם תיקוני דרך, ובחלק מהמקרים במקומות הזויים באפריקה באמצע שום מקום וכמעט ללא כלים.

אף פעם לא נשארתי תקוע, תמיד פתרתי את הבעיה,

ותמיד התבססתי בסופו של דבר על עורף של מוסך מסודר.

טיפולים לבד זה נחמד.

אין תחליף למוסך מסודר עם כלים מתאימים וחלקם יחודיים ( ראה שרשור שפתח מוסך רון לגבי כלי יחודי ואת התגובות של כמה מבעלי המוסכים הפעילים כאן בפורום ), סביבת עבודה מסודרת, ידע וניסיון מקצועי וגישה למאגרי ידע וספרות מקצועית.

כל נגיעה שלך במכלול בטיחותי כמו בלמים הוא עבירה פלילית.

לא לחינם מחייבים בטסט להביא אישור תיקון למכלולי בטיחות לאחר תיקון ליקוי או אישור בלמים לרכב מעל 15 שנה ממוסך מורשה משרד התחבורה.

אין לך גישה למאגרי מידע על עדכונים של היצרן.

אין לך שום אפשרות לקחת אחריות על הטיפולים שלך.

אני לא אקנה רכב שאין לו הסטורייה מסודרת ממוסך מורשה משרד התחבורה.

יש חאפרים גם בתחום המוסכים, תמצא מוסך טוב.

ADZ.

עריכה אחרונה על ידי adz

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

אהלן ADZ,

יש לנו תוכנות כמו אוטודטה,אולדטה, וזה גם מה שיש במוסכים.

לגבי כלים אם אנחנו יודעים מראש שאין לנו את הכלי ואי אפשר בלעדיו אז אנחנוט מלחתחילה לא עושים.

ושוב נכנסו לדיון שאנחנו חאפרים, אם עוד לא פנית אלינו איך הגעת למסקנה הזאת?

תקרא תגובות של אנשים, אם אתה לא רוצה להשתמש בשירותינו אז בבקשה אבל נא אל תנסה לשכנע

אנשים אחרים שלא, אנחנו באים לעזור לא להרוס, אגב הבנו את הנקודה כבר שאתם חושבים

שאנחנו חאפרים, לא יודעים לעבוד וכו...

רועי

פורסם

לא רק במסוקים, גם במנועי מטוסים ישנם טיפולים שהוראת יצרן קובעת להימנע מהורדת מנוע מתוך "בית המנוע" על מנת שלא לגעת בפין הגזירה ולשם כך מטפלים בחצי ישיבה/שכיבה בתוך תא המנוע. כל בדיקה של הלהבים דורשת תנוחה לא מי -יודע-מה נוחה. כל טכנאי מטוסים יודע שבדיקת צינורות הידרואלים ונזילות נעשית בשכיבה.

(פין גזירה = אביזר בטיחותי בעל חשיבות קריטית. נשבר בעת שבירה/קריסה של המנוע מהכנף ומאפשר לו ליפול תחת הכנף נגד כיוון הטיסה ולא לפגוע במדפים ויותר מכך לגרום שנפילת המנוע תיקח איתה חצי כנף ודלק)

פורסם (נערך)

רועי, לא התכוונתי שאתם חאפרים.

באחת התגובות נטען שגם מוסכים מורשי יבואן מתנהלים כמו חאפרים ולשם כיוונתי במשפט האחרון בתגובתי.

אין לי לרגע ספק שאתם מתייחסים ברצינות גמורה למה שאתם עושים,אבל לדעתי זה לא מספיק.

בנוסף,

כשאדם רגיל יבדוק היסטוריית טיפולים לפני קנייה של רכב מאדם זר,טיפול עצמי בדרך כלל יחשב לחיסרון.

אלו החיים...

ADZ

עריכה אחרונה על ידי adz

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

א. קראתי את ההודעה מתנצל אם נשמעת קצת תקיפה,

אני יודע כבר קנו מאבי שתי מכוניות שאני טיפלתי בהם והראיתי קבלות שרשום בהם קילומטר ותאריך,

נכון עשו פרצופים אבל אמרתי קחו לבדיקה או תיסעו,תענו שזה רכבים שנסועים חלק אפילו בין החלקים שבדקו

ואז החשש ירד.

רועי

פורסם

מי שלא מתאים לו שלא יעזר בהם. גם עושים טוב בחינם וגם יש תלונות מפה ועד הונלולו. חלאס נשבר כבר. תודה שוב לכנופיה למרות שעדיין לא נפגשנו :)

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

bigbosf,

בינתיים אין שום תלונות אל החברה הנחמדים האלו.

באמת נחמדים וללא טיפת ציניות.

יש השגות לגבי סוג הפעילות שלהם וההשלכות שלה.

לגבי תלונות,למזלם עדיין אין.

כאשר יתחילו תלונות,והן יתחילו,כי אין אחד שעושה ולא טועה לפעמים,כולל מוסכים שהם יקירי הפורום,

תהיה לחברה האלו בעיה קשה.

הם לא מבוטחים,אין לרובם הסמכות מתאימות,והם לא עומדים בתנאי החוק להפעלת מתן שרותי תיקון מכונאות.

ואז,במקרה הטוב,הם "רק" יתקלו בישראלי המכוער שינסה לטפס להם על הגב אחרי שבסך הכל הם עשו לו טובה ולא הסתירו ממנו דבר לגבי מי ומה הם.

במקרה הגרוע הם עלולים למצוא את עצמם מסובכים בעניין עם משמעות פלילית.

ADZ

פורסם

יש משהו שנכון בדבריו של ADZ לגבי הישראלי המכוער רצויי שתכינו איזה טופס שמגן עליכם מבחינה משפטית במקרה של "לקוח לא מרוצה".

כל זה נאמר בגלל שיגאל עזר לי,על מנת שהוא וכולכם תוכלו לעזור לעוד רבים.

פורסם

אני רק רוצה לתרום את השקל שלי לעניין - כבר קרו מקרים בעבר שמישהו ביקש חילוץ בשטח, פלוני התנדב לעזור ולבסוף קיבל תביעה על נזקים שנגרמו לרכב המחולץ.

מחזק את ההצעה להכין מסמך שפוטר אתכם מאחריות כלשהי...

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש לי פיג'ו 206+ והייתה לי בעיה שהאורות דרך לא האירו, העליתי הודעה לפורום עם הבעיה ורועי ישר הפנה אותי לאסף.

אסף היה מאוד אדיב וסבלני, אפילו הציע להגיע אליי.

אתמול הגעתי לביתו עם הרכב, ונראה באמת שהוא נהנה גם ממה שהוא עושה וגם מהתרומה והשירות שהוא נותן לבעלי הרכב.

ישר הוא אבחן שיש לי נורה שרופה ובדיוק איזו נורה אני צריך, הוא ענה לכל השאלות שלי ועושה רושם של בחור נחמד מאוד.

נסענו יחדיו לחנות באזור התעשייה כ-5 דקות נסיעה ומיד קנינו ביחד את הנורות שהייתי צריך, חזרנו לביתו והוא החליף במהרה את הנורות ובדק 20 פעם שזה אכן מותקן ורואים כמו שצריך, חוץ מזה הוא הסביר לי על טיפולים ועוד דברים מעולם הרכב, תמיד סבלני ומוכן לענות, שירות VIP.

חוץ מזה הוא שלח אותי לבדוק מתי האוטו עבר לאחרונה טיפול והזמין אותי להיות איתו בקשר ושהוא יוכל לעשות לי את הטיפול הבא של הרכב, הכל בשירות סוף הדרך,אדיבות,סבלנות ומקצועיות.

אני רוצה להמליץ בחום על הכנופייה, זו יוזמה מבורכת, לי יש כרגע איזשהו בטחון עם הרכב כי אני יודע שיש מישהו מקצועי ואמין שאני יכול לסמוך עליו ועוד הם עושים את זה ללא כל תמורה !!!

מצורפת תמונה של הנורות השרופות

פורסם (נערך)
bigbosf,

בינתיים אין שום תלונות אל החברה הנחמדים האלו.

באמת נחמדים וללא טיפת ציניות.

יש השגות לגבי סוג הפעילות שלהם וההשלכות שלה.

לגבי תלונות,למזלם עדיין אין.

כאשר יתחילו תלונות,והן יתחילו,כי אין אחד שעושה ולא טועה לפעמים,כולל מוסכים שהם יקירי הפורום,

תהיה לחברה האלו בעיה קשה.

הם לא מבוטחים,אין לרובם הסמכות מתאימות,והם לא עומדים בתנאי החוק להפעלת מתן שרותי תיקון מכונאות.

ואז,במקרה הטוב,הם "רק" יתקלו בישראלי המכוער שינסה לטפס להם על הגב אחרי שבסך הכל הם עשו לו טובה ולא הסתירו ממנו דבר לגבי מי ומה הם.

במקרה הגרוע הם עלולים למצוא את עצמם מסובכים בעניין עם משמעות פלילית.

ADZ

מסכים עם כל מילה.

חבר בעל גיפ נתבע ושילם סכום נאה לחברת ביטוח של גיפאי אחר בגלל נזק לפגוש וגריל למבוטח של חברת הביטוח אותו חילץ חברי מנחל בוצי, את חברת הביטוח לא עניין אחוות הגיפאים ושאר מעללי קרב וגם לא נסיונו הצבאי העשיר של ידידי ועברו המפואר כאיש שטח רב יכולות, גישתם הייתה :אתה לא גורר מוסמך ע"י משרד התחבורה ואתה תשלם על הנזק שגרמת.

הבושה הייתה גדולה והסכום היה מזעזע.

לא מאחל לכם שתפגשו את הישראלי המכוער ועורך דינו או במקרה היותר גרוע את חברת הביטוח של הישראלי וסוללת עורכי הדין שלה ואז תחפשו איך מוחקים את השרשור הזה לפני שבית המשפט יתרשם מהשרשור.

מי שמטפל לבד ברכב שלו בחצר האחורית שלו לא יתבע את עצמו.....

מוסך גם המוסך הכי חאפר מכוסה על ידי ביטוח מתביעות אזרחיות על רשלנות וגם הוא אינו מוגן מתביעה פלילית על רשלנות.

ואני מאמין שבית המשפט לא יתרשם מחיזוק הברגים בידית מומנט לפי נתוני אוטודאטה-רשיון לניהול מוסך יש או אין! זה מה שיעניין.

אתם יכולים להיות מקצועיים,בעלי ידע וכלים חדשים אבל מבחינת מדינת ישראל אתם עושים משהו אסור.

ובטוח ראיתם מוסך מצוקמק בפאתי כפר שעובדים בו עם לום פטיש וג'פקה אבל יש לו את היתרון היחיד ,אצלו בפינת קפה מנמנם איש זקן שלמד מכונאות על הילמן ויש לו רשיון לניהול מוסך. מצחיק? עצוב? זוהי המדינה שלנו ואני מאמין שבעוד מדינות זה המצב.

עריכה אחרונה על ידי ניצן א
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...