Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת מצלמה קומפקטית

דניאל1983
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

אני מחפש מצלמה קומפקטית שתפיק את התמונה הכי איכותית שאפשר בתקציב של בערך 1500 ש"ח.

איזה פרמטרים חשובים לאיכות תמונה?

אני גם מעדיף שכאשר מצלמים נוף אפשר יהיה לצלם שטח גדול ורחב, איזה פרמטר משפיע על זה?

בינתים ראיתי שהדגמים המומלצים:

Canon s120

Dmc-lf1 Panasonic

Canon PowerShot G15

איזה דגם עדיף? אולי יש דגמים יותר מומלצים?

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לנופים - ככל שאורך המוקד קצר יותר (זום מינימלי).

שלום רב,

איזה פרמטרים חשובים לאיכות תמונה?

גודל חיישן.

איזה דגם עדיף? אולי יש דגמים יותר מומלצים?

תודה!

הדיל הכי טוב בעיר.

מצלמה לא מוצלחת במחיר המקורי שלה, אבל במחיר הזה... ועוד עם שתי עדשות:

http://www.mdk.co.il/%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%A4%D7%9C%D7%A7%D7%A1-SLR/%D7%9C%D7%A4%D7%99-%D7%A7%D7%98%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%94/%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A8%D7%90%D7%94/%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%AA%20%D7%9C%D7%9C%D7%90%20%D7%9E%D7%A8%D7%90%D7%94%20canon%20eos%20m%20%D7%95%D7%A2%D7%93%D7%A9%D7%94%2020mm18-55mm.html#.VEJ1OfmSwk0

עוד אפשרות (לא מכיר אותה):

http://www.photonegba.co.il/items/223021#.VEJ0yPmSwk0

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שאתה מציע זה לא בדיוק מצלמות קומפקטיות...

אני מחפש משהו שאפשר לשים בכיס.

עכשו קראתי שמצלמה קומפקטית הכי טובה נחשבת סוני rx100, אולי יש מצלמות קומפקטיות אחרות עם אותם ביצועים אבל מחיר נמוך יותר?

הסוני עולה 1850

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

falou - אני לא יודע מה הרקע שלך בצילום, אבל בחרת את שתי מערכות המירורלס הכושלות ביותר, בעיקר זאת של סמסונג שלא רלוונטית בעליל, אי אפשר להשיג לה עדשות למקרה שירצה להתפתח, בקנון לפחות אפשר להרכיב מתאם ולשים עדשות EF וEF-S.

הRX100 מצלמה מצוינת.

זה שיש מצלמות אחרות עם חיישן דומה זה לא אומר אותם ביצועים. יש עוד דברים מסביב כמו מעבד תמונה, אופטיקה.

במחיר דומה לRX100 אתה כבר יכול לקבל את המירורלס של סוני:

http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-3120-Sony-Alpha-NEX-3N-KIT-16-50mm.aspx

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

falou - אני לא יודע מה הרקע שלך בצילום, אבל בחרת את שתי מערכות המירורלס הכושלות ביותר, בעיקר זאת של סמסונג שלא רלוונטית בעליל, אי אפשר להשיג לה עדשות למקרה שירצה להתפתח, בקנון לפחות אפשר להרכיב מתאם ולשים עדשות EF וEF-S.

הRX100 מצלמה מצוינת.

זה שיש מצלמות אחרות עם חיישן דומה זה לא אומר אותם ביצועים. יש עוד דברים מסביב כמו מעבד תמונה, אופטיקה.

במחיר דומה לRX100 אתה כבר יכול לקבל את המירורלס של סוני:

http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-3120-Sony-Alpha-NEX-3N-KIT-16-50mm.aspx

אני לא רוצה להתעסק עם המצלמה או עם עדשות רק ללחוץ על כפתור וזהו, אבל שהתמונה תצא כמה שיותר איכותית.

גם חשוב שהמצלמה תכנס לכיס ולא נראה לי שסוני אלפא עם עדשה תצליח להכנס...

עכשו גם ראיתי ש rx100 ב1850 ש"ח זה הדור הראשון שיצא לפני יותר משנתיים, הוא גם נחשב לדגם מוצלח? הדור האחרון עולה יותר מ3.5k...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מחפש משהו שאפשר לשים בכיס.

אתה כתבת G15...

עכשו קראתי שמצלמה קומפקטית הכי טובה נחשבת סוני rx100, אולי יש מצלמות קומפקטיות אחרות עם אותם ביצועים אבל מחיר נמוך יותר?

לא (ראה קביעה שלי לגבי גודל חיישן. בחיישנים הגודל קובע...).

למצלמת שנכנסת לכיס עם איכות תמונה הכי טובה שאפשר, במחיר שהכי קרוב לתקציב שלך - קנה את הסוני (כן, למרות שהיא "ישנה". בגלל זה המחיר...).

לא קרובה לסוני מבחינת איכות תמונה.

יתרונה היחיד - טווח זום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במצלמות רפלקס קיימת מראה/מנסרה מאחורי העדשה (תלוי בדגם) המפנה את האור למעלה לעינית האופטית, ככה אפשר לראות בדיוק מה שהעדשה "רואה".

ב mirrorless אין את אותה מראה או מנסרה, ולכן אין עינית אלא מסך בלבד.

בחלק מהדגמים הוסיפו עינית, אבל היא דיגיטלית, כלומר יושב בפנים מסך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה כתבת G15...

לא (ראה קביעה שלי לגבי גודל חיישן. בחיישנים הגודל קובע...).

למצלמת שנכנסת לכיס עם איכות תמונה הכי טובה שאפשר, במחיר שהכי קרוב לתקציב שלך - קנה את הסוני (כן, למרות שהיא "ישנה". בגלל זה המחיר...).

לא קרובה לסוני מבחינת איכות תמונה.

יתרונה היחיד - טווח זום.

קראתי באתרים שקאנון S120 מאוד מומלצת ויש לה חיישן די גדול 1/1.7, היא עולה 1350, לפי דעתך יהיה הבדל ניכר באיכות תמונה יחסית לסוני RX100? שווה להוסיף עוד 500 בשביל הסוני או שההבדלים באיכות יהיו בלתי מורגשים ?

שאלה נוספת, מה יותר חשוב מבחינת איכות תמונה מספר המגהפיקסלים או גודל החיישן?

ראיתי שיש הרבה דגמים של סוני בסביבות 1500 עם 20 מגהפיקסלים אבל חיישן 1/2.3 ואצל קאנון מקבלים חיישן 1/1.7 אבל 12 מגהפיקסלים

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקאנון סידרה G מעולות אבל הם לא סופר קומפקטיות הסידרה S כן ,אפילו הייתי הולך על ה S110 במחיר הרבה יותר

משתלם ועם הבדלים זניחים בינה לבין ה S120 ,אל תבדוק מצלמות לפי נתונים זאת טעות ,מניסיוני הסופר קומפקטיות

של קנון נותנות את איכות התמונה הטובה ביותר למחיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קראתי באתרים שקאנון S120 מאוד מומלצת ויש לה חיישן די גדול 1/1.7, היא עולה 1350, לפי דעתך יהיה הבדל ניכר באיכות תמונה יחסית לסוני RX100? שווה להוסיף עוד 500 בשביל הסוני או שההבדלים באיכות יהיו בלתי מורגשים ?

שאלה נוספת, מה יותר חשוב מבחינת איכות תמונה מספר המגהפיקסלים או גודל החיישן?

ראיתי שיש הרבה דגמים של סוני בסביבות 1500 עם 20 מגהפיקסלים אבל חיישן 1/2.3 ואצל קאנון מקבלים חיישן 1/1.7 אבל 12 מגהפיקסלים

מה שחשוב זה גודל חיישן.

האם ההבדלים מוחשיים לטובת הסוני - מאוד, בעיקר כשיש פחות אור.

האם ההבדלים משמעותיים... תראה, אנשים מוציאים תמונות פח בסלולרי ומרוצים. זה כבר עניין אישי.

אם לא הסוני, אז הקנון, לא סוני אחרת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שחשוב זה גודל חיישן.

האם ההבדלים מוחשיים לטובת הסוני - מאוד, בעיקר כשיש פחות אור.

האם ההבדלים משמעותיים... תראה, אנשים מוציאים תמונות פח בסלולרי ומרוצים. זה כבר עניין אישי.

אם לא הסוני, אז הקנון, לא סוני אחרת.

אוקי, תודה רבה!

אתה מתכוון ל canon s120, נכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...