Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקירה של הצעצוע החדש: moto360

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקיי, חזרתי לאצטוניה ומסתבר שאמנם חיי הבטריה טובים יותר, אבל עדיין פחות טובים ממה שהיו לאחר העדכון הגדול של אוקטובר. קמתי בבוקר אחרי 8 שעות שינה עם 66% בסוללה (קודם היה 85+ ובביקור בארץ היה פחות מ-40).

הסיבה היחידה שנותרה היא העדכון האחרון שקרה בדיוק לפני שהגעתי ארצה, ל-5.0.1. אולי העובדה שהטלפון שלי עדיין על 4.4.2 דופק את החיבור ביניהם ומחסל סוללה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני אומנם עם LG G WATCH R אבל לאחר עדכון הפלאפון לגרסא 5 ועדכון השעון ל 5.0.1 גיליתי שהסוללה מתפקדת בצורה טובה ביותר, מאמין שעם עדכון המכשיר שלך לגרסאת לוליפופ תחווה אחוזי סוללה טובים יותר.

פורסם

אני עדיין עם ה-S4 והוא אמור לקבל לוליפופ בקרוב מאוד. אעדכן כשיקרה...

בינתיים, המלצות לכמה watchfaces יפים (וחינמיים):

ustwo - ארבעה שעונים די חמודים עם תזכורות מהיומן וממזג האוויר

500px - שעון מאתר התמונות המפורסם. מחליף תמונה כל פעם שמדליקים את השעון. מאוד יפה לטעמי.

planets - השעון הוא בעצם מערכת שמש נעה.

porsche - איך אפשר בלי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן: כמו שב-S4 לפעמים הבטריה מחזיקה בקלות 20 שעות ולפעמים היא מתחסלת אחרי פחות מ-10, כך גם השעון לעיתים (רחוקות) עושה קטעים מוזרים. רוב הזמן אחרי 12 שעות הוא על 60-70 אחוז, ובשימוש כבד הוא על 50 ומטה. אבל היום, למשל, הוא השתגע (ראו תמונה). רק אחרי שעשיתי לו ריסטרט הוא חזר לעצמו. בנוסף, המנגנון של המעקב אחרי הסוללה ב-android wear לא עובד טוב כמו בטלפון, והאחוזים שבתמונה לא עושים שכל בשום צורה.

מחליף בקרוב ל-LG G3 ואז אולי, בתקווה, דברים יתייצבו.

2015-01-16 13.51.33_1024.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עוד עדכון: החלפתי ל-G3, ביקרתי בארץ, חזרתי לאסטוניה וגם הטלפון וגם השעון השתגעו לכמה ימים. עכשיו התייצב והשעון חזר לספק זמני סוללה נורמליים (24-36 שעות מ-100% ל-0%, כתלות באופי השימוש).

פיצ'רים נחמדים נוספים:

1. אפליקציה של flashlight שמדליקה את השעון באור לבן חזק למדי.

2. הקראת תזכורות ישירות ל-keep, או סתם לשעון (נניח "remind me to take out the trash at 9am")

3. היכולת להפעיל טיימר בלא מגע יד (הסטת היד להדלקת המסך, אמירת ok google, set a timer for 10 minutes) מאוד שימושית בעת בישול, למשל :-D

4. אותו הדבר כששואלים את השעון שאלות פשוטות בזמן שהידיים עסוקות או שאתה מעדיף לא להוציא את הטלפון מהכיס.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• חודשיים מאוחר יותר...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

המחיר למוטו360 ירד ל-150$ (בגוגל פליי, אמזון ומוטורולה ארה"ב) וכנראה שמחרתיים יחשף ה-moto360 2 באירוע של מוטורולה (יחד עם עם moto g 2015).

לפי אתרי האינטרנט, יהיו שיפורים ברזולוציית מסך, סוללה ומעבד ואני מניח שהמחיר של החדש יהיה 250$ (כמו של הדור הנוכחי) - רוני, האם אלו 3 פרמטרים שאתה מרגיש בהם חיסרון ששווה לשלם עבורם 100$ נוספים?

פורסם
יש עדכון אחרי השדרוג ללוליפופ ולממשק החדש שיצא לשעון?

פספסתי את זה.

כן, השעון קיבל את העדכון לפני כמה זמן. הויפי שימושי בבית אם יש לך בעיות חיבור בין הטלפון לשעון כי הטלפון יושב רחוק (או בעבודה...). העברת הקלפים באמצעות הזזת היד זה די שימושי, והתפריטים החדשים גם מהווים שיפור טוב.

המחיר למוטו360 ירד ל-150$ (בגוגל פליי, אמזון ומוטורולה ארה"ב) וכנראה שמחרתיים יחשף ה-moto360 2 באירוע של מוטורולה (יחד עם עם moto g 2015).

לפי אתרי האינטרנט, יהיו שיפורים ברזולוציית מסך, סוללה ומעבד ואני מניח שהמחיר של החדש יהיה 250$ (כמו של הדור הנוכחי) - רוני, האם אלו 3 פרמטרים שאתה מרגיש בהם חיסרון ששווה לשלם עבורם 100$ נוספים?

המסך יכול להיות טיפה יותר חד, זה נכון, אבל לי זה לא מפריע.

סוללה - זה תלוי. באסטוניה אני מקבל זמן סוללה שמספיק לכל היום ומעלה - הולך לישון עם 30-40 אחוז בסוללה. בארץ משום מה השעון (וגם הטלפון) השתגעו לי והם מחסלים סוללה בטירוף.

מעבד - לפעמים רחוקות הוא קצת איטי, אבל לרוב לא מפריע.

מה שכן, הבנתי שהפס למטה אמור להעלם, וזה יכול לתת עיצוב יותר נקי לשעון. אם כבר קונים ומתכננים להשאר איתו לתקופה, אולי שווה עוד 100$.

בכל זאת, נראה שקפיצה אמיתית עם גרסה 2 אין, אני לא מתכוון לשדרג.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כרונוגרף portuguese של IWC עדיף על המוטורולה ועולה פחות או יותר זהה ומשדר על הדרך מראה יותר מכובד, חבל על הכסף.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
פספסתי את זה.

כן, השעון קיבל את העדכון לפני כמה זמן. הויפי שימושי בבית אם יש לך בעיות חיבור בין הטלפון לשעון כי הטלפון יושב רחוק (או בעבודה...). העברת הקלפים באמצעות הזזת היד זה די שימושי, והתפריטים החדשים גם מהווים שיפור טוב.

נקנה כבר השעון של אורבן אבל תודות לך נפתח לי העולם של השעונים האלה

יוסיף פה את הסקירה שלי בקרוב עליו

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם
כרונוגרף portuguese של IWC עדיף על המוטורולה ועולה פחות או יותר זהה ומשדר על הדרך מראה יותר מכובד, חבל על הכסף.

אתה שיכור או משהו? "פחות או יותר זהה"?

Aprilia Shiver 750

פורסם

הmoto360 2 לא הוכרז היום והשמועות מדברות על תחילת ספטמבר להכרזה (לא מכירה).

כאמור, עד אז - המחיר של הדור הראשון עומד על 150דולר בארה"ב.

• תוכן חדש...