Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקירה של הצעצוע החדש: moto360

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סים ישראלי או סים אסטוני? אם הסים זר יתכן שהשעון מתרוקן בגלל חיפוש רשת מתמיד ודילוג בין רשתות שדורש תקשורת לצורך הרישום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סים ישראלי של הוט מובייל. אבל האמת, לא מעט פעמים הנייד חושב משום מה שאני roaming. רק כשאני עושה חיבור מחדש לרשת הוא מחזיר לי את האינטרנט. אבל זה לא קשור כי השעון והטלפון מתרוקנים גם בבית, ובבית יש ויפי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כנראה שמטייל במשולש הוט-אורנג'-פלאפון. בעוד כמה ימים הצלע הכחולה תצא מהמשחק. לפחות מבחינת הטלפון זה עשוי להיות משמעותי, בכלל בלי קשר ל-WiFi שכן הוא מחפש כל הזמן רשת לקשר קול (וגם נתונים).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נצל"ש, מוזר שאין פרטים לגבי המעבר של הוט מובייל לרכב בלעדית על הרשת של אורנג'. זה יתבצע ב1.1 או שזה מהלך שיקח יותר זמן?

פורסם

למיטב ידיעתי אמור להסתיים ב-31.12.

פורסם

חוויתי תופעה הפוכה בעת ביקור במדינות עם פריסת רשת טובה, כמו קוריאה ו...אסטוניה. פתאום הטלפון החזיק שלושה-ארבעה ימים על טעינה אחת במקום יממה בקושי בארץ.

פורסם

אני מציע תאוריה אחרת: השמש פה הרבה יותר חזקה. אם למוטו חיישן תאורת סביבה, הוא מגביר את תאורת המסך בהתאם. פי 2 עוצמת תאורה - פי 2 חיסול סוללה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני מעריך שהסוללה מתחסלת בגלל Watchface ששמת, שמתי פעם איזה Watchface שמדמה את השעוני GSHOCK, והסוללה הייתה נגמרת תוך 15-20 שעות, מבלי שהשעון היה בשימוש.

פורסם
חוויתי תופעה הפוכה בעת ביקור במדינות עם פריסת רשת טובה, כמו קוריאה ו...אסטוניה. פתאום הטלפון החזיק שלושה-ארבעה ימים על טעינה אחת במקום יממה בקושי בארץ.

בהחלט יכול להיות שיש שיפור בזמן הסוללה כשפרישת הרשת טובה, אבל פי 3-4 - ממש לא. וחוצמזה, הטלפון שלי לא מחזיק פה משמעותית פחות.

אני מציע תאוריה אחרת: השמש פה הרבה יותר חזקה. אם למוטו חיישן תאורת סביבה, הוא מגביר את תאורת המסך בהתאם. פי 2 עוצמת תאורה - פי 2 חיסול סוללה.

נחמד, אבל לא. המסך דלוק רק בחלקים מעטים מהיום וגם, כמו שאמרתי, כשהוא מכובה בלילה הסוללה מתחסלת. בנוסף, עשיתי ניסוי וניתקתי את הבלוטות' - השעון החזיק הרבה יותר זמן.

אני מעריך שהסוללה מתחסלת בגלל Watchface ששמת, שמתי פעם איזה Watchface שמדמה את השעוני GSHOCK, והסוללה הייתה נגמרת תוך 15-20 שעות, מבלי שהשעון היה בשימוש.

גם לא. כאמור אצלי הוא לא עובד כל הזמן (ambient mode) אלא רק כשאני רוצה. וחוצמזה לא החלפתי watchface מאז שהייתי באסטוניה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

יכול להיות שבארץ, מסיבה כזו או אחרת, פרופיל פעילות שונה או וואטאבר, אתה מתרחק יותר מהטלפון? אני מניח שזה ידרוש מהבלוטוס להגביר עוצמת שידור.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

פורסם

לא, זה קורה גם כשהטלפון והשעון קרובים כל הזמן. אתם מחפשים סיבות שמשפיעות בקטנה על זמן הסוללה, אבל אני מדבר על הבדל תהומי שחייב לנבוע ממשהו יותר אקוטי. תבינו, בלילה כשהשעון והטלפון רדומים שניהם ולא בהטענה, הם יורדים מ-100% לאיזה 30-40% ב-8 שעות. מעניין אותי לראות אם זה יחזור לנורמה באסטוניה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

האמת, גם אני כשאני בחו"ל רמת האנרגיה שלי הרבה יותר גבוהה, פה בארץ הבירוקרטיה הרעש הפקקים... מרוקנים לך את כל הבטריה!

פורסם

נמצא מקור פוטנציאלי לבעיה, והוא מתואר כאן.

זה בדיוק המצב אצלי. שמתי לב ל-running sync loop הזה שפועל קבוע. אז לפי ההוראות כיביתי את ה-developers options בטלפון, כיביתי בלוטות', הדלקתי ומחר אנסה ואראה כמה שניהם מחזיקים ביחד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני רק יכול לומר שה-ASUS מחזיק בשימוש נורמלי מעל 3 ימים, שזה יותר טוב מהנתון המוצהר של יומיים (כמובן הוא כבוי בלילה). מכיוון שאני לא משתמש בו כל יום, תכל'ס זה טעינה פעם ב-5 ימים בערך - סביר לחלוטין.

אגב קולגה התחיל ללכת עם ה-SAMSUNG GEAR S, וזה מכשיר ממש יפה, נראה כאילו לקחו גלקסי הקטינו, כופפו קצת ושמו על היד... אבל צריך בשבילו יד עבה, זה כמו ללכת עם HUBLOT על היד. על היד שלי זה נראה כמו אזיק אלקטרוני :)

פורסם

לצערי הפתרון שתיארתי למעלה לא עזר במקרה שלי. תוך שעתיים הסוללה של המוטו ירדה לאיזה 80%.

אחזור לאצטוניה ואראה אם זה פותר את הבעיה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...