Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקירה של הצעצוע החדש: moto360

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מצב, אבל לטעמי הוא הרבה פחות יפה.

המסך שלו בצפיפות יותר טובה אז אולי הוא קצת יותר טוב (אבל הוא גם קטן יותר), הבטריה יותר חזקה אבל אני בספק אם זה יאפשר הפרש של יומיים בין הטענות, כך שזה לא ממש משנה כי ממילא מטעינים כל יום. חוצמזה נראה שהם מאוד דומים, כך שמבחינתי זה נופל וקם על העיצוב.

lg_g_watch_r-5.jpg?itok=Xo1Qj019

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני ניסית לחבר לשעון אוזניית BT ולדבר דרכה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נראה שעון יפה תתחדש.

אני אישית אוהב את השעוניםהקלאסים הרגילים למרות שכבר הרבה זמן לא הולך עם שעון.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
רוני ניסית לחבר לשעון אוזניית BT ולדבר דרכה?

לא ניסיתי כי אני לא משתמש באוזניות BT, אבל קראתי שזה אמור לעבוד (לא שזה באמת משנה - הרי השעון לא עובד בזכות עצמו אלא רק בחיבור לסלולרי).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

סקירה נהדרת. נהנתי לקרוא.

נשמע כמו שעון מאוד מעניין. עד עכשיו לא ראיתי את השעון בפעולה על אף אחד.

היכולת להפוך את התצוגה לאנלוגית הופכת את העסק לקצת פחות "חכם" וזה מה שאני אוהב.

השעונים האלה עדיין לא בשלים מספיק ואני מאמין שבשנים הקרובות השעונים האלה יחליפו את השעונים הרגילים ועם הזמן הם יהפכו להיות חלק בלתי נפרד מאיתנו.

פורסם

אני גם חושב שהשעונים האלה יביאו יכולות חדשות לשוק השעונים ואצל אנשים רבים, שלא מסתכלים על שעון כעל קישוט (בעיקר) אלא כעל אביזר שימושי, הם יחליפו במידה כזו או אחרת את השעונים הרגילים.

בינתיים, אגב, הצלחתי להחזיק עם השעון כמעט יומיים ללא הטענה (אבל כיביתי אותו בלילה בשביל לחסוך קצת).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נראה כמו גאדג'ט מטומטם בצורה בלתי רגילה, במיוחד בדור הזה שדורש הטענה יום יומית. :-)

אין מה לעשות - אוסף כזה של תכונות מחייב גודל מינימלי כלשהו על מנת שהמכשיר יהיה שימושי,

ע"ע הפלאפונים שהולכים ותופחים, ולגמרי בצדק.

אם נניח לרגע בצד תופעות מוזרות כגון יפן,

מזעור-יתר זה משהו שלא עובד עם בני אדם, להבדיל ממעבדים.

מכוניות המיני והסופר-מיני היום מרווחות כמו קומפקטיות פלוס של אתמול,

חדר ממוצע בדירה גדול בהרבה מבעבר,

טלוויזיה בגודל 42 אינץ' כבר לא נתפסת כגדולה וכיו"ב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא מסכים איתך. רוב הציבור רואה את השעון כאביזר שצריך לשים על הליד מתוך קישוט.

השעונים האלו לא פחות יפים מהרגילים, ועם ההתקדמות שלהם שתבוא אני לא רואה ילד בן 16 שלא בא עם זה לבית הספר.

זה הרבה יותר שימושי מהשעונים הרגילים שרוב האנשים לא עושה בהם שימוש כלל.

בשעוני היד אי אפשר להגדיל את המסך אבל אנחנו נראה שיפורים אחרים שיבואו כמו גודל הסוללה, איכות המסך, אפילקציות, עיצוב וכו'...

אני חושב שהשמיים הם הגבול בנושא ואין ספק שתוך שנה שנתיים אני אהיה עם אחד כזה :-D

פורסם

תודה על הסקירה.

קניתי לפני זמן מה את הU8 ע"מ לראות אם אני מתחבר לקונספט. לצערי - לא ממש וזה זרוק בבית.

m3x7r3m3,

שאלת שאלה מצוינת. בU8 למשל לא הצלחתי לחבר אותו במקביל לאזניה ולנייד וזה אכן חסרון. אני במהלך היום עם אוזניה ומקבל שיחות רבות, אמנם יכול לענות ע"י לחיצה על האוזניה אך בפועל מוציא כמעט כל פעם את המכשיר כדי לראות מי זה. היה מעולה לו יכולתי לראות את המספר על השעון מבלי להוציא את הנייד מהכיס.

שלא נדבר על אפליקציית זיהוי מספרים דוגמת טרוקולר/נוקנוק שחסרה בהתקנים כאלו.

בקיצור - הרעיון חכם, הביצוע -עדיין לפחות- לא ממש. אולי בעתיד.

פורסם

ה-U8 הזה נראה כמו משהו ממש בסיסי. המוטו360 מציג כמובן מי מתקשר אלי ומאפשר גם לענות לשיחה (כמובן - לא לדבר מהטלפון עצמו אלא רק מהאוזניה/טלפון).

בשבילך נראה שמכשיר כזה דווקא יתאים - אם אתה לא רוצה להוציא את הטלפון מהכיס אבל רוצה לדעת מי מתקשר או שולח הודעה, הוא יודע להראות לך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

גם הU8 מציג את המתקשר וניתן לענות באמצעותו. יש לו אפילו ספיקר קטן ומיקרופון.

הענין שע"מ שהוא יציג את המתקשר הוא צריך להיות מחובר לנייד ואז האזניה לא יכולה גם להיות מחוברת במקביל ולענות.

למעשה, אם יש לך אפשרות לבדוק את הפיצ'ר הספציפי הזה ייתכן ואזמין לעצמי גם כמו שלך, כי על פניו זה עושה רושם מצוין.

לגבי הטעינה היומית, ממילא אנו בסוף יום מטעינים את הניידים/טאבלטים/אוזניות אז פשוט לשים שם עוד מכשיר לא נראה לי סיפור. זה לא שישנים עם זה.

אולי בעתיד כשתהיה אולי טכנולוגיית טעינה מרחוק שנראית עכשיו מד"ב, הכל יהיה יותר טוב.

פורסם
לא ניסיתי כי אני לא משתמש באוזניות BT, אבל קראתי שזה אמור לעבוד (לא שזה באמת משנה - הרי השעון לא עובד בזכות עצמו אלא רק בחיבור לסלולרי).

התכוונתי בדיוק למה ש-shorlakk פירט

m3x7r3m3,

שאלת שאלה מצוינת. בU8 למשל לא הצלחתי לחבר אותו במקביל לאזניה ולנייד וזה אכן חסרון.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...