Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקירה של הצעצוע החדש: moto360

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נפלתי מהמוטו. הרצועה נראית זולה, הגוף קצת צעצועי לטעמי. אם רצו למשוך קצת יותר חובבי שעונים, יכלו להשקיע יותר בעיצוב. אני אישית ממתין לAsus ZenWatch...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התשובה שלך להכל היא תעבור לאייפון, אה? :wink:

האמת, עכשיו כשיש לו סוף סוף מסך בגודל נורמלי...

בכל מקרה, גלקסי S4 עם 4.4.2, ואני די בטוח שיש לי בעיה שלא קשורה לשעון כי הוא מחסל סוללה בלי קשר. בממוצע אחרי 10-12 שעות הוא נגמר בדר"כ, כאשר משום מה יש לפעמים ימים שבהם הוא מחזיק כפול - ולא הצלחתי להבין למה.

יש מצב שאם אעשה לו רוט ואתקין רום נורמלי זה ישתפר, כי גם ב-S2 הישן שלי זכור לי שיפור משמעותי כשעשיתי את זה.

כוסות רוח למת.

אי אפשר להתגבר על הבעיה האמיתית ששמה מסך amoled ברזולוצית full hd.

הגודל הפיסי של המסך פחות משנה, עם רזולוציה כזאת אי אפשר להשיג זמן טוב בסוללה.

לא מזיק להחליף רום סתם בשביל הקטע, אבל כמו בשיפורי מכוניות,

לפעמים יש פשוט מגבלה פיסיקלית בלתי עבירה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

hans, אבל זה בדיוק מה שכתבתי - גם כשהמכשיר בקושי דלוק (והאמת, עם השעון אני פחות מדליק את המכשיר...) יש לי כרגע בעיית android OS ו-android system קשה. הן אחראיות ביחד לכמעט חצי מחיי הסוללה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

~

ברכות לשגריר הפורום באסטוניה, אביזר מרשים.

לטובת המתעניינים בנושא ויבואו לפה לחפש אינפורמציה, כמה לינקים מהבלוג החביב עליי:

http://benhamo.org/%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%9B%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%95%D7%A9-%D7%A2%D7%AA%D7%94-%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%9F-%D7%97%D7%9B%D7%9D/

http://benhamo.org/%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%A9%D7%95%D7%91-%D7%9E%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%9D/

פורסם

סלח לי, אבל הלינק של "מוטורולה שוב מאחרים" קצת מטופש.

היחיד העגול כרגע הוא ה-LG, וסמסונג גם בונים אחד.

אותו "הבדל גדול" של מסך עגול לגמרי לא עושה עלי רושם. א. כי ה-LG פחות יפה. ב. כי המסך שלו קטן יותר. מוטורולה לא "לא הצליחו" לעשות מסך עגול לגמרי, אלא החליטו לעשות אותו ככה כדי לאפשר חיישן אור בשביל לשנות את עוצמת התאורה באופן אוטומטי. זה עובד מצוין, אגב, וזה ממש לא מפריע.

עוד הערכה לא נכונה שכתובה שם היא שהשעונים האחרים יהיו זולים יותר. בינתיים ה-LG יקר יותר...

גם הלינק השני של "לא כדאי לקנות שעון חכם" הוא.. ובכן... לא חכם במיוחד.

הטענה העיקרית (או בעצם, היחידה) שם היא של זמן הסוללה. זה לחלוטין חסר משמעות לאנשים כמוני, שלא ישנים עם השעון ממילא. אני שם אותו להטענה בלילה ובבוקר הוא מוכן ומחזיק לי יום שלם. אלו שישנים עם השעון - שלא יקנו...

אז תגיד, יש לו את הבלוג הזה ביותר חכם?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

~

לא צריך לקחת את זה כהתקפה ולרוץ להגן על המולדת. בלוג במהותו הוא במה להצגת דעה אישית,

פורום במהותו הוא במה לשיתוף דעות.

אולי אחרי עוד כמה שנים באירופה תאמץ גם את קו המחשבה הזה, בנוסף לשינוי הרגלי הקניה בסופר.

פורסם
~

לא צריך לקחת את זה כהתקפה ולרוץ להגן על המולדת. בלוג במהותו הוא במה להצגת דעה אישית,

פורום במהותו הוא במה לשיתוף דעות.

אולי אחרי עוד כמה שנים באירופה תאמץ גם את קו המחשבה הזה, בנוסף לשינוי הרגלי הקניה בסופר.

יאללה יאללה, אל תחשוב שאם אני לא מסכים עם איזה בלוגר יקיר לבך, זה אומר שאני לוקח את זה כמתקפה. יש מספיק בלוגים מצוינים. וחוצמזה, לודע אם שמת לב אבל אני לא ממש חושב שהמוטו הוא איזו פאביה או יצירה אלוהית אחרת. אני מאמין שכתבתי פה סקירה מאוד מאוזנת עליו.

מה לעשות ושני הפוסטים ששיתפת לא בדיוק מבריקים בניתוח שלהם, בלשון המעטה. וזה לא מפתיע - הם נכתבו קצת pre-mature, בערך כמו הטכנולוגיה של המכשור הלביש. והם גם לא עולים על הדברים הנכונים. השאלה המהותית היא עד כמה כל הסיפור הזה שימושי, ותרשה לי להפתיע אותך - התשובה שלי היא שהוא לא כזה שימושי.

השעון הזה לא ממש משנה לי את החיים. אין לו מספיק פונקציונליות וגם אלו שיש לו הן לא לגמרי בשלות בשביל לעשות שינוי אמיתי. אני מתייחס אליו בדיוק כמו מה שהוא - שעון די יפה (לטעמי) שמסוגל להקל במעט על החיים עם המכשיר הסלולרי, ולספק עוד מספר פונקציות נחמדות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ואם להחזיר את השרשור לכיוון הסקירה, אתמול השעון קיבל את העדכון החדש של ה-wear. למען האמת - לא משהו.

ב-wear 4.4.2 יש שליטה על GPS (אבל במוטו אין GPS...) וניגון מוזיקה אופליין (אבל זה לא באמת שימושי עבורי כי אני לא משתמש באוזניות BT וכי יש רק 4GB בשעון). בכל מקרה, שתי אלו מתאימות רק למי שמשאיר את הנייד בבית כשהוא הולך לעשות ספורט, ואני לא עושה ספורט או משאיר את הנייד בבית...

מה חוצמזה?

סוף סוף שליטה על הווליום דרך השעון - נחמד.

טענה לשיפור בזמן הסוללה, כולל חזרה למצב רגיל מאמביינט ב-15% סוללה - גם נחמד.

שיפור לממשק ה-card view - כעת אפשר לבחור אם רוצים לראות preview או לא כשמדליקים את השעון - גם זה נחמד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

באמת מאמר מעניין וקצת ארוך.

לפותח השרשור, יש לי שאלה לגבי השעון ברשותך.

תוכל להגיד לי מה הטווח המירבי שאפשר להשתמש בו מבלי לאבד קישוריות?

האם אתה יכול לשים את הטלפון בחדר אחד בבית ולהתרחק לחדר הרחוק ביותר? (נניח 3-4 קירות)

הזמנתי היום את השעון מבסט ביי בארצות הברית, מקווה שהם יאשרו את ההזמנה.

פורסם

לא עשיתי ניסוי והדירה שלי היא כולה 80 מטר מרובע אבל לא זכור לי שאיבדתי קישוריות גם כשיש כמה קירות בדרך.

אתה שולח את השעון לארץ? כמה עולה המשלוח?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

שולח לארץ דרך שיפטו, 11 דולר משלוח רגיל (הפשוט ביותר עם הפתק האפור- לא רשום) ועוד 10 דולר אם אני רוצה לאבטח את החבילה.

אחת הסיבות שרכשתי את השעון היא בגלל האיסור במקום העבודה להסתובב עם פלאפונים לפעמים יום שלם.

עוד סיבה היא להשאר זמין גם כשאני בבית. החדר שלי מרוחק מאוד מהסלון (4 קירות + מעבר מחדר לחדר) וממרכז הבית ושיחות לא נשמעות מקצה אחד לשני.

פורסם

אם הטלפון רחוק ממך אז השעון לא יעזור יותר מדי. הפונקציונליות שלו נמוכה בלי חיבור לטלפון. בעצם יהפוך להיות שעון + מד צעדים + עוד כמה שטויות.

ואם הטלפון קרוב ואתה סוג של מנסה לעבוד על מקום העבודה, מי אמר שלא יגלו? :wink:

בנוגע לבית - מאמין שלא תהיה בעיה. זה באמת שימושי שהטלפון בחדר אחר ואתה מקבל התראה על הודעה או טלפון בוויברוץ קטן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ עם עדכונון קטן.

היום זכיתי לבאג הראשון בשעון. בעודי יושב ואוכל צהרים אחרי שממש לא הלכתי הרבה, הוא פתאום וויברץ והודיע שעברתי את כמות הצעדים היומית שהקצבתי לעצמי (7000, אם זה מעניין מישהו). הצצה זריזה ומתגלה לי התמונה שלמטה. במקביל שמתי לב שהבטריה די חוסלה במשך 6 השעות שעברו ועמדה על פחות מ-40% (לשם השוואה לקחו עוד כ-9 שעות לסיים אותה לגמרי).

2014-11-12 14.00.20_crop.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...