Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק קיה פיקנטו מנוע 1000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קיה פיקנטו מנוע 1000 גיר רגיל.מבדיקה של 3 תידלוקים יצאו לי 3 תוצאות שונות

פעם ראשונה ב28 ליטר עשיתי 350 ק"מ רק ניסיעה בתוך העיר

פעם שניה בנסיעה של 300 ק"מ מחוץ לעיר ו100 ק"מ בתוך העיר 29 ליטר

עכשיו יצא לי 285 ק"מ ב30 ליטר בתוך העיר

בפעם השלישית האוטו היה מונע לפחות שעה ללא נסיעה עם מזגן האם זה מה שגרם לצריכה מוגברת ?

מחוץ לעיר נסעתי די רגוע.

כל הנסיעות עם מזגן

לפי מחשב הדרך כאשר יש פול טנק מראה לי נסיעה עד לתחנת דלק 396 ק"מ כאשר נישאר בתצוגה 65 ק"מ נידלקת נורת הדלק

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כול הנסיעות בוצעו בתנאי דרך דומים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צריכה ממש גבוהה... אצלי בפיקנטו (גם כן ידנית מנוע ליטר) בשלוש התדלוקים האחרונים הממוצע עמד על 14 ק"מ לליטר (13.95,14.75,14.2) והוא מציג לי 430 ק"מ בפול טנק. הנסיעה שלי הכי זוועתית שאפשר- כל יום 10 ק"מ בתוך תל אביב, עם מזגן כמובן, כאשר הדגימה השניה של ה- 14.75 כללה גם 200 ק"מ בבינעירוני.

פורסם

צריכת דלק דומה למה שאני קיבלתי ברכב זהה, שים לב שאתה כמעט ולא עושה בינעירוני, אז 1/12 זה פחות או יותר סביר.

בפעם השלישית האוטו היה מונע לפחות שעה ללא נסיעה עם מזגן האם זה מה שגרם לצריכה מוגברת ?

הרכב עדיין בהרצה וככה אתה מתייחס אליו? :|

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אולי הצורת נהיגה שלך משפיעה על הצריכה כמו משיכת הילוכים, העברה לא בזמן, בלימות תכופות ועוד כמה פרמטרים. אני עם הפולו שלי מצליח להוציא בממוצע 1:13

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נסענו עם כזה רכב (ידני מנוע 1.0) מהשכרה מחיפה למרכז ובחזרה, רוב הדרך היתה על 120+ קמ"ש ובעיר הנהג לא ריחם על הרכב במיוחד. הצריכה היתה 1:9 :|

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
צריכת דלק דומה למה שאני קיבלתי ברכב זהה, שים לב שאתה כמעט ולא עושה בינעירוני, אז 1/12 זה פחות או יותר סביר.

הרכב עדיין בהרצה וככה אתה מתייחס אליו? :|

צריכת דלק כזאת זה בושה. הרכב שלי עם מנוע 1.5 ו 108 כ"ס עושה צריכה כזאת בעיר

פורסם

אין פה משהו חדש,הוא פיקנטו אף פעם לא נחשבה לחיסכונית היתרונות שלה באיבזור ובטיחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אין פה משהו חדש,הוא פיקנטו אף פעם לא נחשבה לחיסכונית היתרונות שלה באיבזור ובטיחות.

נכון. צריכת דלק זו לא חזות הכל, יש עוד דברים. אני דווקא מכיר מישהו שמספר שצריכת הדלק בפיקנטו שלו לא מהגבוהות, אולי בהשוואה לרכבים הקודמים שלו...

הכל עניין יחסי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש פיקנטו כמעט שנה.

הצריכת דלק לא משהו אבל הממוצע שלי הוא סביב ה1:15 אני 60 אחוז בעיר 40 אחוז בבין עירוני.

אני מנסה שלא לעבור את ה95 קמש

נכון לא הכי אבל אם תסע רגוע יהיה בסדר

פורסם
כולם בכבישים סלולים.הנסיעה הראשונה והשלישית היו באותם תנאים חוץ מעמידה מעל שעה עם הרכב מונע עם מזגן.

נגעת בנקודה מעניינת. כשאנשים מודדים צריכת דלק הם לרוב לא מחשיבים כמה זמן הרכב היה בסרק, מודדים רק כמה קילומטר לליטר הרכב עשה ואחר כך מתפלאים.

צריכת הדלק של הרכב בסרק היא לא כזו נמוכה כמו שחושבים ובהחלט משפיעה על מדד ה"קילומטר לליטר".

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חבר׳ה, רק אני שם לב שיש כאן בעיה ממש ממש רצינית ? מזכיר את הפדיחה של הגטס בזמנו , ידני , קטן וקל , מנוע 1 ליטר וצריכה של מזדה 626 שנת 2000 ?! לא הגיוני בעליל , אין לי מושג למה הרכב הזה נחשב למבוקש.

• תוכן חדש...