Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק קיה פיקנטו מנוע 1000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגלל המחיר, הבטיחות והאבזור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חוץ מזה,נציג מכירות משכנע אותך שהוא מאוד חיסכוני,אתה מסתכל על הקטלוג ובאמת רואה את זה,רק אחרי זה אתה מגלה שהוא לא בדיוק חיסכוני,וגם כמה באמת מחשבים צריכה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אצלי רוב הדרך היא כביש מהיר ובינערוני, לא בשיא הפקקים, ואני מגיע לצריכת דלק של 18-20 ק"מ לליטר באופן קבוע. אז לשימוש שלי הרכב דווקא סבבה מהבחינה הזאתי..

פורסם

בתצרוכת דלק מצטברת של 3 שנים כמעט נהיגה עירונית צפופה בתל אביב, 45000 ק"מ, -לפי מחשב הדרך : 7 ליטר ל100 ק"מ=14.28 קמ לליטר.

מה מחשב הדרך מראה אצלך?

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
אצלי רוב הדרך היא כביש מהיר ובינערוני, לא בשיא הפקקים, ואני מגיע לצריכת דלק של 18-20 ק"מ לליטר באופן קבוע. אז לשימוש שלי הרכב דווקא סבבה מהבחינה הזאתי..

זה הפיקנטו בגירסה ההיברידית , כן ?

פורסם

לירוי, כמה קילומטר עבר הרכב?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עם רכבים קטנים צריך לדעת איך לנהוג כדי להציג תצרוכת דלק טובה.

הייתי מאוד שמח לראות מאזדה 626 שעושה 12 ק״מ לליטר בתוך העיר. אולי בעיר רפאים.

פורסם

ברשותי קיה פיקנטו ממקום העבודה אוט' 1250 סמ''ק.

נסיעה שכוללת 80%בין עירוני ו20%עירוני, מזגן קבוע. עושה 1-10.3 נורת דלק נדלקת ב65 קילומטר, ב50 קילומטר נכבת האפשרות לראות כמה קילומטרים נשאר לך עד התדלוק.

מתדלק קבוע 36 ליטר מיכל מלא מלא, נוסע 380 קילומטר.

חסכונית היא לא, ממש לא.

אבל מי בוכה, החברה משלמת...

עומדת על 4800 קילומטר בת חודש וחצי

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
זה הפיקנטו בגירסה ההיברידית , כן ?

ככה זה שנוסעים בעיקר מחוץ לעיר. המחשב דרך אומר שהממוצע שלי עד כה הוא 5.3 ליטר ל100 ק"מ (18.86 ק"מ לליטר).

http://i.imgur.com/SoHYnDQ.jpg

בגלל שזה ממוצע עד כה ובהתחלה הוא היה קצת פחות חסכוני, בפועל זה יוצא המקסימום, ואני מגיע לכל תדלוק עם 5-5.3 ליטר ל100 ק"מ. בדרך כלל המחשב דרך קצת יותר אופטימי מהמצב בפועל, אבל המספר שנתתי (18-20) יוצא מחישוב ידני של הצריכה. השיא שלי היה לנסוע כמעט 620 ק"מ על 31 ליטר, קרוב ל20 ל1.

פורסם
בתצרוכת דלק מצטברת של 3 שנים כמעט נהיגה עירונית צפופה בתל אביב, 45000 ק"מ, -לפי מחשב הדרך : 7 ליטר ל100 ק"מ=14.28 קמ לליטר.

מה מחשב הדרך מראה אצלך?

6.9 אחרי 21K

פורסם
ככה זה שנוסעים בעיקר מחוץ לעיר. המחשב דרך אומר שהממוצע שלי עד כה הוא 5.3 ליטר ל100 ק"מ (18.86 ק"מ לליטר).

http://i.imgur.com/SoHYnDQ.jpg

בגלל שזה ממוצע עד כה ובהתחלה הוא היה קצת פחות חסכוני, בפועל זה יוצא המקסימום, ואני מגיע לכל תדלוק עם 5-5.3 ליטר ל100 ק"מ. בדרך כלל המחשב דרך קצת יותר אופטימי מהמצב בפועל, אבל המספר שנתתי (18-20) יוצא מחישוב ידני של הצריכה. השיא שלי היה לנסוע כמעט 620 ק"מ על 31 ליטר, קרוב ל20 ל1.

ועל כמה קמש אתה נוסע ?

פורסם
ועל כמה קמש אתה נוסע ?

90-100. משתדל יותר לכיוון ה90. באופן כללי אני משתדל לנסוע חסכוני. (אבל תמיד עם מזגן כמובן)

אגב, אחרי תדלוק ונסיעה של כיוון אחד וקצת בלי פקקים המחשב דרך מראה לי 4.5-4.7. אבל בגלל שמדי פעם יש פקקים,בכיוון השני יש יותר עליות ולפעמים אני עם נוסעים אז זה מגיע בסופו של דבר ל5 וקצת.

פורסם

אני גם עם פיקנטו ידנית מנוע 1000 שנה שלמה נסעתי בערך 10,000 . נסיעה של 50-50 משולב.

צריכה ממוצעת של 1-17 הכי נמוך היה לי 1-15.5 בערך. בעיקר בקיץ שהמזגן דלוק כל הזמן.

בנסיעות ארוכות אפשר להגיע גם ל 1-19 .

לדעתי הפיקנטו הידני רכב סבבה לגמרי עונה על הצרכים שלי(סטודנט). נותן את התמורה הכי טובה בקטגוריה ללא ספק.

מבחינת אבזור מבחינת נוחות ומבחינת תחזוקה .

אולי יש יותר חסכוניים ממנו בקטגוריה אבל יש לו יותר יתרונות מובהקים.

כמובן שיש גם חסרונות אבל מה כמה אפשר לצפות מרכב מיני בכזה מחיר . מי שמחפש משהו יותר טוב שייקח סופר מיני .

פורסם

או את היונדאי i10.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...