Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק קיה פיקנטו מנוע 1000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזיון.

סקסו שנת 99 עם מנוע 1.4 מראה צריכת דלק טובה יותר(למי שתוהה לרכב יש מזגן והוא עובד).

לא יאומן.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תעשה ממוצע ותקבל צריכה הגיונית מנהיגה נורמלית. הרי ידוע שרוב האנשים מגזימים לכאן ולכאן.

אני יכול לומר בוודאות שבתנאי "אונס" הרכב צורך 1-9. האופטימיסטים והfanboys טוענים ל 1-20 אז האמצע הוא איפשהו ב1-15.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הפיקנטו אינה חסכונית, בשום גירסא.

עם זאת, יש לה יתרונות אחרים שהופכים אותה לרכב טוב - אבזור, בטיחות, מנוע חזק (בגירסת 1.2).

שכל אדם יעשה את החישובים שלו אם זה מתאים לו או לא. מי שרוצה חסכוני, שיקנה פנדה.

פורסם

אני נוטה להאמין שבנסיעה מנהלתית רגילה הרכב עושה 1-11,12 , בדיחה לכל הדעות , הרי מי שקונה מיני , לא חשב על בטיחות ומרווח הרכב הוא מתכוון מראש לעניין החיסכון , אין כאן שום הגיון לרכוש רכב כזה , יאירו את עיניי בבקשה החכמים למה כן .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה רכב עירוני עם הרבה אבזור ובטיחות גבוהה במחיר דיי נמוך. מי שנוסע רק בעיר לא יבכה מצריכה של 1-12.

את המנוע 1000 אין באמת סיבה לקנות בגלל ביצועים גרועים בכל קנה מידה וצריכת דלק יחסית גבוהה.

פורסם
אני נוטה להאמין שבנסיעה מנהלתית רגילה הרכב עושה 1-11,12 , בדיחה לכל הדעות , הרי מי שקונה מיני , לא חשב על בטיחות ומרווח הרכב הוא מתכוון מראש לעניין החיסכון , אין כאן שום הגיון לרכוש רכב כזה , יאירו את עיניי בבקשה החכמים למה כן .

אני לא כזה חכם אבל אם לשפוט לפי חכמת ההמונים זאת דווקא בחירה טובה.

לגבי הדלק, ברור שהרכב עושה מעל 1:11, לא צריך להגזים

אנשים קונים אותו בגלל הבטיחות שכן חשובה, האבזור, המנוע

ובגלל שהם בטוחים שיוכלו למכור אותו אחר כך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה בהתנהלות לפי חכמת ההמונים היא שגם אם ההמון בוחר באופציה גרועה, הבחירה תחשב לחכמה - רק מעצם זה שהיא בחירת הרוב.

פורסם

חשבת על זה שאין שום סיבה לנסוע ברכב מנופח בגודלו, סתם כי אפשר?

אולי מתחשק לאנשים להיכנס לחניות שרכב אחר לא יכול להיכנס אליהן?

לקבל רכב מודל 2013 במחיר של משפחתית שנת 2010?

לקבל אבזור בטיחותי שאין גם במכוניות משפחתיות?

יש הרבה סיבות לנסוע ברכב קטן ולא תמיד הסיבה העיקרית היא חיסכון בדלק - למרות שזו בהחלט תכונה מאכזבת של הפיקנטו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כמו חכמת המוני הגרמנים בשנות ה-30?

תשמע, בשנים הראשונות כולם היו משוכנעים שזו הייתה אחלה בחירה. אפילו מנהיגים של מדינות אחרות היללו אותו.

פורסם
אין פה משהו חדש,הוא פיקנטו אף פעם לא נחשבה לחיסכונית היתרונות שלה באיבזור ובטיחות.

מה בדיוק בטיחותי בפחנוע הקטן הזה?

הפיקנטו היא דוגמא יפה לרמאות הממוסדת בכל מה שנוגע לנתוני צריכת דלק. מין שקר כזה שאומרים אותו מספיק פעמים עד שמתחילים להאמין בו. זו לא פעם ראשונה שמכוניות יונדאי (זכרו את הגטס) מציגות נתוני צריכה רשמיים רחוקים כמרחק יום מלילה מהנתונים בשטח.

בשורה התחתונה מכוניות מלפני עשור היו לא פחות ואולי אף יותר חסכוניות מהמכוניות המודרניות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא קשור למשקל שהתווסף למכוניות בגלל סטנדרטים גבוהים בבטיחות?

פורסם
חשבת על זה שאין שום סיבה לנסוע ברכב מנופח בגודלו, סתם כי אפשר?

אולי מתחשק לאנשים להיכנס לחניות שרכב אחר לא יכול להיכנס אליהן?

לקבל רכב מודל 2013 במחיר של משפחתית שנת 2010?

לקבל אבזור בטיחותי שאין גם במכוניות משפחתיות?

יש הרבה סיבות לנסוע ברכב קטן ולא תמיד הסיבה העיקרית היא חיסכון בדלק - למרות שזו בהחלט תכונה מאכזבת של הפיקנטו.

סתם כי אפשר מה ? להתכווץ בכיף , לא להכניס 5 אנשים בכיף לרכב אלא 4 כי אי אפשר בכיף, אני משוכנע במאוד מאוד שהאנשים שרכשו את ה-פיקנטו , מרביתם חיו בקונספציה של מיני=חסכוני , ואני מדבר על האוטומט 1.25 ! על הידני המצ'וקמק 1 מה יש להגיד ?!

• תוכן חדש...