Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחודשיים קניתי לאישתי גלקסי 5 באילת בעלות של כ2800 שקל עם אחריות 24 חודשים מהיבואן.

שבוע שעבר היינו בבריכה, ואישתי רצתה לצלם מתחת למים.

לפי סמסונג, ניתן להיות עם המכשיר עד כחצי שעה מתחת למים בעומק של מספר בודד של מטרים שאיני זוכר במדויק.

בפועל היינו בבריכה כ10 כאשר המכשיר ניכנס לעומק 30 ס"מ רק לצילומי תמונות מתחת למים.

לאחר כ10 דקות המכשיר הפסיק לפעול. פתחנו אותו בחוץ ובית הסוללה היה יבש לחלוטין.

המכשיר נידלק אך המסך לא נידלק כלל.

שלחתי את המכשיר לתיקון במעבדה מורשת של סמסונג. היום אישתי התקשרה לבדוק מה קורה, מבקשים מעל 3000 שקל עבור התיקון.

מה הדרך הכי זולה לתקן את המכשיר? ולמה לעזאזל חברת סמסונג מתחייבת לעמוד בתקן מסויים לעמידות במים ובפועל הוא לא עומד אפילו בשליש מההתייחבות ? ומדוע החברה לא נותנת אחריות לתיקון ומדוע התיקון עולה יותר מעלות מכשיר חדש?????

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ממש מצטער לשמוע , בכל מקרה לתקן הזה יש כמה רמות לS5 זה IP67 כמעט הכי מחמיר , אני ממליץ לך לפנות ליצרן סמסונג העולמית תראה מה הם אומרים.

אם קנית את מהיבואן הרשמי ממה שאני זוכר הם נתנו חצי שנה של אחריות מקיפה כולל הנזקים שאתה מתאר..

מצרף לך את הכסתח של נוסח התקן http://www.samsung.com/au/galaxys5/ip67/

פורסם

לא רואה דרך אחרת לפתור את זה-פוסט מפורט בפייסבוק ופרסום מאסיבי שלו בסטטוסים מצייצים ובעמוד של סאני (היבואנית הרשמית של סמסונג).

לא הגיוני שמתחייבים למשהו ולא עומדים בו.

אגב,בדוק שהקאבר האחורי היה סגור טוב והפלסטיק שמכסה את החיבור טעינה היה סגור?

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

חיובי, כמו שאמרתי. יצאנו מהבריכה ופתחנו את הכיסוי האחורי הכל היה יבש לחלוטין. הפלאפון גם נידלק ומקבל שיחות. המסך מת ולא מציג גלום

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

להרכיב מכשיר קומפלט בארץ (בשכר של טכנאי "מוסמך") יקר יותר מהרכבה של אותו מחיר בדיוק בשנז'ן, צ'יינה.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

אני קניתי S4 אקטיב, שאמור להיות עמיד למים ואבק

בתעודת אחריות של סאני רשום שהם לא אחראים לנזק שייגרים מחשיפה למים , לא התווכחתי כי גם ככה אני לא מתכוון להיכנס איתו למים

:brickwall:

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
אני רק רוצה להבין דבר אחד: איך תיקון יכול לעלות מעל 3,000 ש"ח בזמן שמכשיר חדש עולה 2,800 ש"ח? מה פיספסתי?

במילה אחת - "מחירון"

ידוע שאלו מחירים מונפצים ואף אחד לא באמת משלם מחירים כאלו ואחרים (אלא אם כן הוא נאיבי בטירוף ומאמין לכולם)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מה העלות האמיתית של מסך כזה ברכישה דרך היבואן, ואני בכוונה הולך על האפשרות היקרה ביותר - 1,500 ש"ח?

המכשיר עדיין באחריות ולפי היצרן הוא אמור להיות עמיד למים. אז נניח לצורך העניין שלאשתו של פותח השרשור יש אשם תורם כלשהו.

האם היבואן לא יכל לתת לו את המסך במחיר עלות ואולי גם לחייב אותו בשעת עבודה של טכנאי, שזה בערך הזמן הריאלי לביצוע החלפת מסך?

אני בטוח שבאפשרות הזאת היה נשאר עודף גדול מ-3,000 ש"ח, פות"ש אולי לא היה מרוצה ב-100% אבל היה בולע את הצפרדע הזאת בהבנה והיבואן היה איכשהו יוצא בסדר מהסיפור הזה.

עם הצעת המחיר ההזויה שלו, היבואן גם לא יראה כסף (כי ביננו, עדיף כבר לקנות נקסוס 5 בארה"ב בפחות ממחצית מהמחיר המופלץ שיבואן סמסונג דרש) וגם זכה ביח"צ גרועים. לא חבל?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)

לא מופתע מהמחיר "שדפקו" לך.

ככה זה בארץ היבואנים לא אוהבם לתקן מכשירים, זה כנראה לא משתלם להם.

(על החלפת מסך בנוקיה לומיה 920, פעולה של עשר דקות לאדם לא ממוקצע, רצו ביורוקם מעל 2000 ש"ח(

רוב הסיכויים שמודבר בהחלפה פשוטה של המסך.

יש המון מדריכים ברשת.

הייתי מתחיל באתר ifixit

לגבי אחריות במצב כזה, בS4 active היו המון סיפורים בעיקר בארה"ב על מכשירים שמתו כתוצאה מחשיפה למעט מים.

מסתבר שהמכשירים האלה לא באמת אטומים במאה אחוז כמו שהיצרן טען.

וגם שם סירבו להחליף מכשירים באחריות, בטוענות שונות ומשונות.

עריכה אחרונה על ידי Nightstalker

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

מרתיח לקרוא את זה, במיוחד אחרי פרשת הסוללות.

נדמה שסמסונג לא טורחת לבדוק את המכשיר לפני שמיוצרים עשרות מיליוני מכשירים.

העיקר לפרסם מפרט טוב ולהתחיל למכור.

המכשיר הבא שלי כנראה לא יהיה סמסונג.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אף אחד לא רואה פה את הבעיה הבסיסית שהיא השימוש הלקוי של פותח הת'רד?

המכשיר קיבל מיגון ותקן IP67 כדי שאם בטעות תפיל אותו לשלולית/בריכה/אסלה או תיתקע איתו בגשם/ישפכו עליו מים ושאר מצבים מצערים שבד"כ הורגים מכשירים, אתה תישאר עם מכשיר עובד.

הוא לא נועד בשום אופן לשמש כמצלמה תת מימית ושאר ירקות.

זה שסאני תלושים מהמציאות עם המחירים שלהם זה לא חדש, ומחיר התיקון מופקע מעבר לכל דמיון- אבל במקרה הספציפי הזה, אי אפשר להתלונן שהם לא מוכנים לכסות את המכשיר תחת האחריות, חרגת מהגדרת השימוש.

• תוכן חדש...