Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא הגיוני שמתחייבים למשהו ולא עומדים בו.

לא הגיוני? מאוד צפוי!

1. איך אתה חושב שנהפכים למליונרים מלמכור פאקינג מכשיר סלולארי? ביושר, במחירים הוגנים ואם אחריות אמיתית? או במחיר מופרז וב "לא מכיר אותך" שניה לאחר הרכישה?

2. הבעלבית שלהם, ממש עד לאחרונה, זה אלוף הארץ בתספורות אז אתה אשכרה חושב שהוא יעמוד מאחורי מה שהוא מבטיח?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי IP67 המכשיר היה אמור לעמוד במה שעשו לו ללא בעיה. ההגדרה היא כ-30 דקות במים עד לעומק של מטר.

(מתייחס ל-Pika)

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

S1 של אבא שלי עבר מכונת כביסה של 5~7 דקות עד שקלטנו איפה הוא נמצא, איפה רק לא הייתה קורוזיה ... (מיותר לציין שהמכשיר כלל לא נדלק)

אחרי שני טיפולים באמבטיית פירוק קורוזיה הוא עובד כמו חדש בלי שום בעיה.

ממליץ לנסות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש לי גלקסי חמש ואני לא מתכוןן להכניס אותו למים.

תפתח את המכסה של הסוללה יש שם נקודה , אם היא לבנה לא נכנס משם מים ( אולי מפתח הטעינה נכנס מים) אם הנקודה אדומה אז נכנס דרך מכסה הסוללה מים

פורסם

ההגדרה הזו מתייחסת למכשיר עם שקע טעינה סגור. השאלה אם זה היה המצב.

ד"א, ספרת העשרות מתייחסת לאטימות לאבק והיחידות למים. זה לא ש IP 58 פחות עמיד למים מ IP67 אלא הפוך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
S1 של אבא שלי עבר מכונת כביסה של 5~7 דקות עד שקלטנו איפה הוא נמצא, איפה רק לא הייתה קורוזיה ... (מיותר לציין שהמכשיר כלל לא נדלק)

ממליץ לנסות.

ייתכן שמכונת הכביסה לא תקינה.

איזה כייף לי :)

פורסם

ממליץ לנסות.

איפה אני משיג אמבטיה כזאת

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

ברוב המעבדות הפרטיות יש שירות כזה. במידת הצורך אני יכול להמליץ על מקום ברמת גן עם אחת, שם ניקו את המכשיר של אבי

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
יש לי גלקסי חמש ואני לא מתכוןן להכניס אותו למים.

תפתח את המכסה של הסוללה יש שם נקודה , אם היא לבנה לא נכנס משם מים ( אולי מפתח הטעינה נכנס מים) אם הנקודה אדומה אז נכנס דרך מכסה הסוללה מים

אשמח אם תוכל להעלות בבקשה תמונה של הנקודה.

תודה

פורסם

תודה רבה!

אם ככה לאחר בדיקה של 3 מכשירים ברגע זה במשרד שלי שבוודאות עברו כמה צילות בחיים הקצרים שלהם, באף אחד מהם לא חדר מים והנקודה לבנה.

פורסם

בכייף

פותח השרשור קח בחשבון שגם אם תתקן את המכשיר בעתיד יכול להיות בעיות אחרות כתוצאה מקורזיה.

יש לי חבר שנכנס לו מים ונדפק לו המסך ועוד... לקחו לו 400 שח שמו את הפלאפון בחומר נגד קורזיה והכל עובד תקין חוץ מהסיבוב מסך ( דבר מאוד מעצבן).

פורסם

אני לא מבין אם יש קורזיה למכשיר איך הוא נדלק בככל ?! הוא אמור להיות לבנה \ מחזיק נייר.

אתה יכול פרט בדיוק מה לא עובד במכשיר?

• תוכן חדש...