Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה עם קורוזיה היא שקשה מאוד לטפל בה בצורה מוחלטת. הפלאפון של אחי עבר צלילה, ניקוי קורוזיה גרם למכשיר לעבוד טוב עוד ארבעה חודשים שאחריהם הקורוזיה חזרה והבנו שלא שווה לתקן כל פעם מחדש במאות שקלים את המכשיר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהתחלה המסך הרמקול והחיישן של הסיבוב מסך לא עבד, אחרי ששמו את המכשיר בחומר שנגד קורזיה הכל עובד רגיל חוץ מהסיבוב מסך, אבל זה לא אומר שלא יצוצו בעיות בעתיד,

אני לא מבין גדול בקורזיה אז קח את דברי בערבון מוגבל.

פורסם

כבר היה לי מכשיר עם קורוזיה החלפתי לו לוח אם עבד כמו חדש. הקורוזיה בד"כ נתפסת בחלקי מתכת לא במסך מגע או בדיגיטייזר.

פורסם
רק לי נראה לא שפוי לטבול 3000 שח במים ולקוות לטוב?

כאשר היצרן אומר שהמכשיר עמיד במים?

כן.

שעון של עשרות אלפי שקלים לא תכניס למקלחת?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

כשהיה לי פעם מוטורולה Defy הייתי עושה שיחות במקלחת, נכנסתי איתו לים כשהוא בכיס של הבגד ים ואחכך התקלחתי איתו, הכנסתי אותו מספר פעמים לאקווריומים כדי להתלהב לאנשים שזה לא הורס אותו, ואחרכך גם מכרתי אותו במצב תקין לחלוטין לחבר.

סמסונג זה לפי דעתי הפח של הזבל, המכשירים שלהם שאמורים להיות הכי חזקים תמיד נתקעים ועובדים גרוע לעומת נקסוס, ועכשיו גם הם משקרים בקשר לעמידות. רק דברים רעים שומעים על הטלפונים שלהם, ואיכשהו גלקסי זה השאיפה של כולם..

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

הDefy הוא מכשיר עמיד במיוחד שבנוי להתעללות, משום ה הS5 הדקיק לא נתפס אצלי ככזה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

פרסם מודעה בעמוד של סאני והעמוד של סמסונג עם תמונות להמחשה, הם מתחייבים למכשיר עמיד במים ובפועל המכשיר קורס.

העיקר מפרסמים שהמכשיר עמיד למים לצילומים וכו' פרסומות מדהימות, וכשהמכשיר לא עומד בתקן שלו הם מתעלמים.

במיוחד אחרי מקרה הסוללות שלהם.

לא קניתי גלקסי אבל אחרי חודשיים של שימוש עמו - לא אקנה גם לעולם מכשיר סלולרי של סמסונג.

Opel Adam S 2017

פורסם

לפני שאתה רץ להפיץ שמועות, רק תקרא את האותיות הקטנות, לא עמיד בים (מי מלח) ולא עמיד בבריכה (מים עם כלור). אז בעצם זו בעיה שלך.

לגבי התמחור שלהם זה כבר סתם הזוי.

פורסם

סמסונג מתחילים לקבור את עצמם במו ידיהם,

זה מתחיל בעדכוני התוכנה שמפסיקים להגיע למכשירים ישנים, להבדיל מHTC למשל, שמשחררת גם תוכנה מודרנית למכשירים ישנים,

זה ממשיך בפלסטיקה זולה ובסוללות מתנפחות, ובסופו של דבר בתקנים שהם לא מצליחים לעמוד בהם.

אני יודע בוודאות שהמכשיר הבא שלי, לא יהיה סמסונג. רוצה לנסות HTC או LG. כרגע הכיוון זה המחליף של הM8.

(עם זאת יש לי מכשיר של סמסונג ואני מרוצה ממנו בכללי)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה אתה מופתע? זה סמסונג!.

גם הS4 אקטיב היה "עמיד" במים- האיכות של סמסונג ידוע בכל העולם.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני שאתה רץ להפיץ שמועות, רק תקרא את האותיות הקטנות, לא עמיד בים (מי מלח) ולא עמיד בבריכה (מים עם כלור). אז בעצם זו בעיה שלך.

לגבי התמחור שלהם זה כבר סתם הזוי.

איפה זה כתוב?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
לפי IP67 המכשיר היה אמור לעמוד במה שעשו לו ללא בעיה. ההגדרה היא כ-30 דקות במים עד לעומק של מטר.

(מתייחס ל-Pika)

זו ההגדרה של התקן, לא של סאמסונג. בנוסף, ההגדרה של התקן היא "הגנה מפני טבילה של המכשיר במים" כאשר המים עומדים והמכשיר עומד. אתה יודע שכל תזוזה בתוך המים משנה את הלחץ הפועל על המכשיר מכיוון התזוזה, כן? אולי בוצעה עם המכשיר תנועה מהירה כלשהי בתוך המים והלחץ שנוצר בתגובה דומה למה שקיים בעומק 1.5 מטרים?

זה מזמין יותר מדי ספקולציות, ולכן אני טוען שזה לא בהגדרת השימוש. המכשיר הוא water resistant, לא waterproof, וגם זה לפי הגדרת התקן.

בכלליות, כמו שציינתי קודם, מיגון המכשיר מפני מים ואבק הוא בדיוק מה שהוא נשמע- מיגון. כדי למנוע תקלות מצערות. המכשיר לא נועד בשום אופן להיות מצלמה תת מימית, ובשום מקום חוץ מישראל לא נתקלתי בהיגיון העקום הזה שאומר "רגע, אמרו משהו על עמידות למים? בואו ניקח את זה פנימה לבריכה!"

במקרה שמדובר במכשיר של 3000 שקל, לא הייתי נותן לו להתקרב לשום גוף מים אלא אם על הקופסה יש אותיות ענקיות באדום שאומרות-

"נועד לטבילה ושימוש במים#@!$%#@%!!!11אחד"

• תוכן חדש...