Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רגע, (עברתי ברפרוף על כל הנושא ולא מצאתי תשובה) חתמת על הסכם שכתוב בו שבמקרה ומבטלים משלמים 500 ש"ח?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא מזלזל ב-500 שקל ומסכים שדין פרוטה כדין מאה אבל דיברתי על ההבדל בין להיות חכם ובין להיות צודק. אם שווה לבן אדם לבזבז חודשיים של חפירות בשל 500 שקל אז שיבושם לו. העניין בר' date=' שאתה אומר שהם היו צריכים להודות בטעות שלהם ולהחזיר לך את הכסף. למה אתה לא מודה בטעות שלך וזהו? הרי אתה חתמת להם על ההסכם. פעם הבאה אל תחתום אם אתה לא רוצה להיות מחויב. הם עמדו בהסכם, אתה לא. למה אתה חושב שהם טעו מבחינה חוקית (מעבר לשיקול הגיוני שכאן אני בהחלט מסכים איתך). מה היה קורה למשל אם היית מבקש לממש את ההסכם והם היו מתנערים ומתכחשים לחתימה שלהם? אני עדין בדעה שאפילו ואתה משוכנע שהצדק לצדך, הזמן והעצבים שאתה משקיע בזה לא שווים 500 שקל. מבחינתך הם הפסידו אותך כלקוח וזה נראה לי שווה יותר מ-500 שקלים.[/quote']

אני כלקוח לא משנה להם, יש עוד 1000 כמוני. ובליסינג עוד 10000. ואני לא חושב שאני מבזבז את זמני. להיפך - אני תורם לקהילה שבה אני לוקח חלק, וכבר יש אנשים שיודעים - בזכות השרשור הזה - שמה שטריוויאלי אצל כל יבואן אחר, לא טריוויאלי אצל צ'מפיון, ויודעים לשאול אם יחלטו להם חלק מהסכום (ותתפלא לשמוע שהסוכנים לא מנדבים מידע זה מראש, אלא רק כמענה לשאלה, ואז התושבה הספציפית שנתנה אתמול היתה "שבוע"). יודע מה? שירות לאזרח - יש פה הרבה. כתוספת, יש פה גם הצגה של היחס של היבואן ללקוח שבוי שלו. בושה וחרפה לדעתי, אבל זו רק דעתי.

לגבי ההסכם - היתה אמירה בעל פה: "תזמין, ואם תבטל תקבל חזרה את המקדמה". אני משוכנע שכל מי שרכש רכב חדש נתקל בזה. בכל מקרה, מעבר לאמירה יש גם מייל, ויש גם את המציאות (בה כל פעם שביקשתי לבטל הציעו לי עוד הטבות, כך שברור שבסוף זה לקח יותר זמן).

אין לא שום טעות. יש כאן שוד/גניבה.

בנוסף, זה לא רק ה-500 ש"ח, זה גם העקרון (ואולי אף בעיקר). עצתך היא עצת אחיטופל - אם כולם "יוותרו" להם (ולא רק לצ'מפיון אלא באופן כללי), אז ה"קנס" יעלה בסכומו וגם מספר ה"טעויות" יעלה.

אכן.

רגע, (עברתי ברפרוף על כל הנושא ולא מצאתי תשובה) חתמת על הסכם שכתוב בו שבמקרה ומבטלים משלמים 500 ש"ח?

ראה למעלה. בכל מקרה, זה בניגוד לתקנות שצ'מפיון הפנו אותי אליהן, המתירות לנכות 100 ש"ח (מבלי להתעמק בחוק, כמובן, משום שחוק זה אינו התמחותי).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עדכון קצר אך חשוב: יצרה עימי קשר הילה מצ'מפיון (הפעם בטלפון) ותוך שתי שיחות הגענו לפתרון מלא של הנושא. ברגע שהנושא ייפתר סופית - אעדכן פעם נוספת.

פורסם
עדכון קצר אך חשוב: יצרה עימי קשר הילה מצ'מפיון (הפעם בטלפון) ותוך שתי שיחות הגענו לפתרון מלא של הנושא. ברגע שהנושא ייפתר סופית - אעדכן פעם נוספת.

נו, בסוף דברים תמיד מסתדרים. :-) מקווה בשבילך שבאמת ייסגר לשביעות רצונך.

פורסם

נו, כמה זמן לוקח לך לנסח את ההתנצלות על אי ההבנה? ;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

:-) :-) :-)

סוכם על החזר הסכום שנגבה וכן על הנחה מסוימת נוספת בעת רכישת רכב מהם בעתיד.

אני שמח לבשר שהילה הצליחה לגרום לי לשקול VAG בפעם הבאה בכל זאת ;-)

פורסם

ישתבח שמו. ברוך אתה ה' אלוהינו בורא פרי הסולחה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

וזה בסך הכול עלה להם בכסף שלא שלהם מלכתחילה וב-12 עמודים (בינתיים) של נזק תדמיתי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אכן מחיר יקר, ומיותר לכל הצדדים, אייל, כל הכבוד.

אולי צמפיונס ילמדו משהו אך מסופקני.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
:-) :-) :-)

סוכם על החזר הסכום שנגבה וכן על הנחה מסוימת נוספת בעת רכישת רכב מהם בעתיד.

אני שמח לבשר שהילה הצליחה לגרום לי לשקול VAG בפעם הבאה בכל זאת ;-)

אולי לך זה גרם לשקול VAG ואולי ההסכם ביניכם כלל את ההודעה המפוייסת הזו, לא נדע.

:turn-l:
פורסם

ממש לא נדרש ממני כלום, ההודעה הזו היא אך ורק יוזמה שלי. כמו פתיחת השרשור. ויותר מכל היא תודה להילה, שהחליטה להרים טלפון ולברר דברים לאשורם ולא להסתפק בלשמוע רק את צד של אולם המכירות. בכך היא הצליחה להכניס קצת שכל למנגנון [גם אם באיחור] ;-)

איך אומרים? מודה ועוזב - ירוחם.

פורסם

זה רק עניין של מחיר אצלו... בקרוב, תמורת ההנחה, אלפא הולכים לחטוף שרשור זוועות ולמה הוא הסכים לעשות טרייד אין תמורת אוקטביה.

(איל, אני רק עוזר לך לקבל יותר מצ'מפיון, אם לא שמת לב מתחילת השרשור ;-) )

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...