Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עדכון קל: יצר עימי קשר מנהל האולם, ואנו מחפשים פתרון.

אני בטוח שהפתרון שהוצע לך הוא שה- 500 ₪ ישמשו כמקדמה עבור רכישת הרכב הבא מצ'מפיון... :twisted:

פורסם

והרי הדברים היו ברורים מלכתחילה:

זהו, התחלת עם הפשרנות והמחילה. שינוי כיוון שיסתיים לאחר עוד כמה שלבים בכניסה חוזרת לאותו מקום והזמנה חדשה...

בקיצור תסכם איתם שאתה מסתפק בזיכוי לרכישה הבאה.

בהצלחה!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון נוסף: לא שמעתי ממנו עדיין, שלחתי מייל תזכורת לסוכן.

טוב, זו הרי חובתו של הלקוח לרדוף אחרי מי שגבה ממנו ביתר, ולא להיפך. האולם שלהם בטח עמוס לעייפה ולמי יש זמן להתייחס ללקוח שהשקיע אצלהם "רק" חצי מיליון ש"ח (בעצם 570K) ברכבים חדשים?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני בטוח שהפתרון שהוצע לך הוא שה- 500 ₪ ישמשו כמקדמה עבור רכישת הרכב הבא מצ'מפיון... :twisted:

לא ניראה לי ,נראה שמשהו השתנה אצל הבחור .

פורסם

אגב, זה בדיוק מה שהוצע לי, בתיקון קל - 750.

אגב2, השיחה היתה הרבה יותר משעשעת, אבל בינתיים אני עוד ממתין לתשובה, אז נראה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

טוב, אז עדכון קל: צ'מפיון מתבצרים בעמדה לפיה כשארכוש אצלהם רכב חדש אקבל החזר כהנחה.

כאשר שאלתי אם יש איזו מדיניות, מדוע חילטו לי את הכסף, מה הכללים, קיבלתי תשובה: [ציטוט מהילה מה"פ בפורום]

"כאשר לקוח מבטל הזמנה, מוחזר כספו בניכוי דמי ביטול המותרים ע"פ תקנות הגנת הצרכן. אם הביטול נעשה יום - יומיים מההזמנה אנו מתחשבים בבקשת הלקוח להחזר מלא. כל מקרה נבדק לגופו."

ובכן, חברים וגולשים יקרים, דעו לכם שלפי גורם רשמי בצ'מפיון, אם אתם רוצים לבטל (חו"ח) אחרי שלושה ימים, סיכוי סביר שיתאדו לכם 500 ש"ח. מכתב עו"ד כמובן בדרך, ופניות לגופים רשמיים יותר נשקלות, כולל כמובן ה"חשודים המיידיים" (המועצה להגנת הצרכן ותקשורת מתאימה). אבל אם זה היחס למי שרכש אצלהם רכב אחרי רכב אחרי רכב, ותמיד יקר יותר מהקודם - אני לא מרחם על מי שרק צריך מהם שירות.

יום טוב לכולם ;-) אני אמשיך לעדכן על מדיניות השוק של צ'מפיון, ואולי גם אעלה בקרוב את השיחה שהיתה לי עם מנהל האולם שלהם. אני תוהה אם באמת נגרם להם איזשהו נזק (מעבר להפסד עשרות אלפי ש"ח כי רכשתי שני רכבים מיבואן אחר) בגלל השטות הזו של התעקשות על ניכוי שלא כדין של 500 ש"ח, והאם כל ההתעסקות וההוצאות סביב זה מוצדקות מבחינתם. מילא אם היו אומרים לי מראש, אבל לא רק שלא אמרו לי מראש (אפילו אמרו את ההיפך!), אלא שעד עכשיו, כפי שאפשר לשים לב, אין מדיניות רשמית. "כל מקרה לגופו". עאלק. אם זה לגופו של מי שרוכש שלושה רכבים וכו'... אבל ככה זה כשאתה מונופול. זה נקרא "מונופול מפלה מושלם", וזה הדבר שגורם הכי הרבה נזק לכלכלה. אמנם יש יבואנים נוספים (כפי שגיליתי לאחרונה :-) ), אבל לגבי די הרבה רכבי VAG, הם שווי ערך למונופול. מפלה (כי כל מקרה לגופו).

עריכה אחרונה על ידי bar72

פורסם

אם היה קיים יבוא מקביל אמיתי במדינה ולא כל אחד תופס בעלות על מותג בארץ, היה קורה בדיוק מה שקרה בשוק הסלולר- כשהתחילה תחרות אמיתית ונשבר המונופול הצרכן הרוויח, בין אם זה מחירים זולים יותר או שירות טוב יותר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אוי, כמה נזק תדמיתי הם עושים לעצמם בשביל 500 שקל.

הם לא קולטים לאורך כל הדרך שהם יורים לעצמם ברגל ועכשיו הם עוד עושים לעצמם וידוא הריגה.

פורסם

מעולם לא הבנתי את הקונספט של דמי קדימה/דמי רצינות/ שמוחזרים בכל מקרה. אם אין תנאים בהם דמי הקדימה (או חלקם) נשארים בידי המקבל, מה מטרתם? במקרה כזה, אני חושב שהמבטיח משקר, והמשלם תמים/עוצם עיניים. אני לא מאמין להבטחות בע"פ, וסליחה על הביטוי הציורי, כשאני שם את הביצים שלי בידיים של מישהו אחר, אני לוקח בחשבון שהוא עשוי בהחלט ללחוץ.

:turn-l:
פורסם (נערך)
אולי אני טועה , אבל ביטלת את העסקה הרבה אחרי 3 ימים

השתלשלות העניינים נדמה לי כבר פורטה, אך אחזור עליה בקצרה: הוזמן 1.2, שונה ל- 1.4 (כלומר כבר הם לא "שמרו" רכב משום שהוא הוחלף), החברה היתה מודעת להתלבטות לגבי צבע, אגב, ביקשתי לבטל, אמרו לי רגע תן לנו להציע לך משהו, בדקו, חזרו, אמרתי אחשוב, וביטלתי סופית (כן, אחרי משהו כמו שלושה שבועות במצטבר [נניח שבוע וחצי אפקטיבי כי הרכב כאמור הוחלף ליקר יותר במהלך ההזמנה]. אז מה? ממתי גובים בלי להודיע?). ה"המצאה" של אחרי יומיים גובים 500 ש"ח זה משהו שבחיים לא שמעתי עליו, אבל מצד שני גם לא שלוקחים כסף בכלל. מעבר לכך, ההבטחה היתה "תזמין ואם תבטל נחזיר". מעולם לא אמרו שיחלטו חלק מהסכום. מה זה? הפרה של מכרז ממשלתי? הם גנובים על כל הראש? אני לא מכיר אף יבואן שפועל כך.

אגב, רק למען הסר ספק, בהתכתבויות מול החברה כשביקשתי החזר לאחר הביטול - גם שם אמרו לי מתי היא תוחזר, ולא אמרו מילה על חילוט חלק ממנה. אבל היבואן הזה רק מעצים את הבושה שלו. אולי הם חושבים שאין לי בכלל תיעוד, לך תדע.

אגב2, זה לא שהיו חסרות להם גולף במלאי, לא תפסתי את האחרונה, זה היה בכלל עוד לפני מבצע "אוקטובר" שלהם...

עריכה אחרונה על ידי bar72

פורסם
אוי, כמה נזק תדמיתי הם עושים לעצמם בשביל 500 שקל.

הם לא קולטים לאורך כל הדרך שהם יורים לעצמם ברגל ועכשיו הם עוד עושים לעצמם וידוא הריגה.

שמע, אני לא בקיא בחוק הגנת הצרכן, אבל הילה מצ'מפיון אמרה לי שזה לפי התקנות. ובכן, בתקנות כתוב:

"(א) ביטל הצרכן את הסכם הרכישה, כאמור בתקנה 2, רשאי העוסק לגבות מהצרכן דמי ביטול בשיעור של %5 ממחיר הטובין או מערך השירות או 100 שקלים חדשים לפי הנמוך מביניהם. "

לפי זה, הם לא ממש פועלים לפי התקנות, משום שהיו רשאים לגבות 100 ש"ח ולא 500 ש"ח... (וזאת בהנחה שהם בכלל רואים בזה עסקה, שהרי הכסף לא הועבר (למעט מקדמה נמוכה מאוד ולא התחילו בשחרור הרכב) - ולצורך העניין בתחילה בכלל לא אושר המימון שביקשתי אלא רק בפעם השניה, משום שבבנק הראשון שבדקו יש לעסק שלנו כבר פעילות). אני מניח שכיף להיות עובד צ'מפיון שקורא את השרשור הזה, ובסך הכל - אבל באמת בסך הכל - כל מה שצריך זה להתנצל ולהחזיר לי את הכסף :-)

פורסם

משחקים איתך!

טיפשי. כולם יודעים שהם מודעים לדיווח בפורום.

הבחירה שלהם תמוהה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...