Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מה שאמרתי למעלה לא סותר את העובדה שזו חוצפה שצ'מפיון גובים 500 ש"ח דמי ביטול!

בכל סוכנות או יבואן מבטיחים תמיד שאת המקדמה מחזירים במלואה במקרה של ביטול עסקה.

הפעם היחידה שאמרו שיש דמי ביטול - זה היה במבצע של קיה לעמיתי "הוט", אבל במקרה הזה הם אמרו וכתבו את זה מראש, וזה לא היה משנה אם הביטול נעשה אחרי יומיים או שבועיים.

• תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סותר גם סותר - אם היבואן צריך להחזיר את כל המקדמה במקרה של ביטול, מה הנפקות שלה, חוץ מכיפוף ידי הלקוח שכביכול כבר הוציא כסף אז יאללה, שיקנה את האוטו וישתוק?

שוב - הבחור הזמין פאקינג גולף 122. לאחר שהוא ביטל היא בטח נמכרה באותו היום, בטוח שנמכרה עד היום. הוא לא הזמין שירוקו R שחורגת מליין ההזמנות הרגיל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

יאללה יאללה.

אם אתה היית מוכר רכב ביד 2, והיה מגיע אליך מישהו ואומר לך - תוך שבוע אני קונה את האוטו. תשמור לי בבקשה, ואז יום אחרי זה מישהו בא עם מזומן - לא היית מוכר לבחור השני?

אם היית אומר לו שאתה שומר על הרכב, ונותן לו התחייבות בכתב שאתה שומר לו תמורת 1% מהסכום (תוך הבטחה שאם הוא מבטל אתה מחזיר לו את הכסף) - נראה לך שהוא לא היה נותן לך?

זה בדיוק אותו דבר - וכמו שהצגתי פה - זה לטובת הלקוח, לא לטובת היבואן!!!

זה ממש לא סותר את החוצפה שהם לא מחזירים. זה בכלל לא קשור. במקרה הזה הם משתמשים במקדמה כעונש אם אתה מבטל, זה ממש לא מה שזה אמור להיות.

עריכה אחרונה על ידי yonie2014
פורסם

אם אני מוכר את האוטו ביד 2, אני מוכר פרטי עם מוצר ספציפי, שהוא בד"כ היחיד מסוגו שיש לי למכור. אני לא תאגיד גדול עם סטוק מלא מוצרים. מה גם שמכירת רכב משומש מקדמה משמשת בד"כ להוכחת רצינות עד שהלקוח יביא שיק בנקאי או יתרת מזומן, ובד"כ לא שבוע אלא מחר/יום ראשון, פלוס-מינוס. ההקבלה שלך לא נכונה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תגיד אתה קורא את מה שאני כותב?

כשאתה לקוח פרטי אתה בחיים לא תסכים לקבלת מקדמה של 1% שאתה מחוייב להחזיר במקרה שהקונה שלך יחליט לבטל. אתה תסכים רק לקבל מקדמה רצינית של עשרות אחוזים יחד עם חתימה על חוזה מכר כולל סעיף שאומר שבמקרה ביטול המקדמה לר תוחזר.

כאן המצב הפוך לגמרי - אתה משלם כ1-2 אחוזים, לא מתחייב לקניית הרכב, הכסף יוחזר לך אם תחליט לבטל - והיבואן חייב לשמור לך את הרכב והתנאים.

זה לטובתך!!!

פורסם
כל מה שאמרתי למעלה לא סותר את העובדה שזו חוצפה שצ'מפיון גובים 500 ש"ח דמי ביטול!

בכל סוכנות או יבואן מבטיחים תמיד שאת המקדמה מחזירים במלואה במקרה של ביטול עסקה.

וזה גם מה שנאמר לי...

אגב, אחרי שצמפיון (הילה מהפורום שלנו) אמרו לי שהחילוט הוא בהתאם לתקנות, הסבתי שימת ליבם שזה פי חמש מהתקנות, אבל לזה כבר לא קיבלתי תשובה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אגב נוסף: שמתי לב שחצינו את רף 10,000 הצפיות. לא יאומן שמה שצמפיון יכלו לפתור לפני חודשיים ב״סליחה טעות, הנה ה500 שלך ועץ ריח לפולקסווגן שלך״, כי אז עוד היה לי, הגיע לזה. פשוט לא יאומן שיושבים שם אנשים בכירים ואומרים לעצמם - זו התנהלות טובה למותג ולמכירות. אבל מה כבר אדם אחד יכול לשנות אצל קונצרן גדול כזה... אני כנראה לא מרוויח בשנה את מה שהם מרוויחים בחודש, ולא קונה a8 :-)

פורסם

צורם לי קצת השימוש בכמות הצפיות בתור איזשהו כלי כדי לכופף את צ'מפיון.

אם מתייחסים לזה בתור עסקה רגילה לכל דבר ועניין אז עד הסוף, כלומר אם יש מחלוקת כלשהי בין הצדדים שלא ניתנת לגישור - או שמתקפלים או שלוקחים את זה לבית המשפט.

לשבת באיזה פורום וכל פעם להזכיר להם "הנה ה₪500 עלו לכם ב5...7...10 אלף צפיות, בטח הפסדתם בגלל זה מלא כסף, HA HA!" סתם נראה לי כמו משהו סוג-של-ילדותי כזה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

ילדותי? ממש לא.

פעם אמרו: לקוח מרוצה מספר לשני חברים, לקוח לא מרוצה מספר לעשרה. אז בעידן האינטרנט, זה לא עשרה אלא עשרת אלפים.

BAR72 ניסה להסביר לחברה את טעותה לפני שפנה לפרסום.

גם אני, כשבעבר לא קיבלתי מניופאן וטלדור את השירות שציפיתי לו, עליו הן התחייבו במסגרת האחריות, ניסיתי לפנות קודם להנהלות החברות, ומכיוון שלא השגתי תוצאות, בחרתי לספר זאת לקוראי הפורום.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
צורם לי קצת השימוש בכמות הצפיות בתור איזשהו כלי כדי לכופף את צ'מפיון.

אם מתייחסים לזה בתור עסקה רגילה לכל דבר ועניין אז עד הסוף, כלומר אם יש מחלוקת כלשהי בין הצדדים שלא ניתנת לגישור - או שמתקפלים או שלוקחים את זה לבית המשפט. לשבת באיזה פורום וכל פעם להזכיר להם "הנה ה₪500 עלו לכם ב5...7...10 אלף צפיות, בטח הפסדתם בגלל זה מלא כסף, HA HA!" סתם נראה לי כמו משהו סוג-של-ילדותי כזה.

שלום, אנחנו ב"איזה" פורום? לא שמתי לב. זהו פורום הרכב הגדול בארץ, לדעתי, והמעורב והמשפיע ביותר. אין לי שום כוונה להזכיר להם, וממילא חלק ניכר מה- 10K זה צפיות חוזרות של אותם אנשים. אני אומר לך שאמיתית אני מופתע. ואני גם מודה על ההמלצה שלך ללכת לבימ"ש, אבל אני עוד מחכה.

ואם לא הייתי קצת "ילדותי" לא הייתי קונה GTI או אלפא, או אפילו גולף 160, אלא טויוטה ;-)

פורסם

אין בעיה, הפורום הכי גדול בארץ, שהשרשור הזה יגיע גם ל50K צפיות.

הם הרי אמרו לך שאין להם כוונה להחזיר את הכסף הזה, קארזפורום בטח לא יכריח אותם לשנות עמדה, הישועה תגיע רק מבית המשפט.

אז .. בגדול .. למי אתה מחכה? תתבע, תקבל פס"ד, נפתח שישיית בירה לכבוד המאורע.

נ.ב.

קנית טויוטה בנוסף לאלפא, אז מה זה אומר במדד הילדותיות? ;)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כי אין לו סבלנות להיתקע ב40K עם הגיר :lol:

אני חושב שהם בדעה של "דפק לנו פוסט עכשיו לא משנה כמה רואים את זה לא ניתן"...

אז תודה לכם צ'מפיון על השירות, אני ברכישה הבאה (שככל הנראה תוך כמה חודשים) לא מתקרב אליכם. הנה הפסדתם לקוח (והייתי אומר כבד).

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אני לא מזלזל ב-500 שקל ומסכים שדין פרוטה כדין מאה אבל דיברתי על ההבדל בין להיות חכם ובין להיות צודק. אם שווה לבן אדם לבזבז חודשיים של חפירות בשל 500 שקל אז שיבושם לו. העניין בר, שאתה אומר שהם היו צריכים להודות בטעות שלהם ולהחזיר לך את הכסף. למה אתה לא מודה בטעות שלך וזהו? הרי אתה חתמת להם על ההסכם. פעם הבאה אל תחתום אם אתה לא רוצה להיות מחויב. הם עמדו בהסכם, אתה לא. למה אתה חושב שהם טעו מבחינה חוקית (מעבר לשיקול הגיוני שכאן אני בהחלט מסכים איתך). מה היה קורה למשל אם היית מבקש לממש את ההסכם והם היו מתנערים ומתכחשים לחתימה שלהם? אני עדין בדעה שאפילו ואתה משוכנע שהצדק לצדך, הזמן והעצבים שאתה משקיע בזה לא שווים 500 שקל. מבחינתך הם הפסידו אותך כלקוח וזה נראה לי שווה יותר מ-500 שקלים.

פורסם

אין לא שום טעות. יש כאן שוד/גניבה.

בנוסף, זה לא רק ה-500 ש"ח, זה גם העקרון (ואולי אף בעיקר). עצתך היא עצת אחיטופל - אם כולם "יוותרו" להם (ולא רק לצ'מפיון אלא באופן כללי), אז ה"קנס" יעלה בסכומו וגם מספר ה"טעויות" יעלה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...