Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:-) :-) :-)

סוכם על החזר הסכום שנגבה וכן על הנחה מסוימת נוספת בעת רכישת רכב מהם בעתיד.

אני שמח לבשר שהילה הצליחה לגרום לי לשקול VAG בפעם הבאה בכל זאת ;-)

ממש בזמן! הם הוסיפו אפשרות להזמין GTI עם מתלים אדפטיביים ב8500שח :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:-) :-) :-)

סוכם על החזר הסכום שנגבה וכן על הנחה מסוימת נוספת בעת רכישת רכב מהם בעתיד.

אני שמח לבשר שהילה הצליחה לגרום לי לשקול VAG בפעם הבאה בכל זאת ;-)

אתה ההגדרה של תסמונת האישה המוכה. תישאר עם האלפא, תעשה טובה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה ההגדרה של תסמונת האישה המוכה. תישאר עם האלפא, תעשה טובה :)

לפנות לויקיפדיה בבקשה להכניס את הערך bar72 תחת הפרשנות לערך "תסמונת האישה המוכה״ ?

http://he.wikipedia.org/wiki/תסמונת_האישה_המוכה

:D

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
לפני כחודשיים הזמנתי גולף 122. בסוף ביטלתי. הובטח לי (כרגיל בעסקאות מסוג זה) שאקבל את דמי ההזמנה - 2000 ₪ חזרה. האמת? לא טרחתי אפילו לבדוק אם נכנס, מה גם שסוכן בשם ליאור אמר לי שזה מטופל. מה, צ'מפיון ישחקו בכזה דבר?

התפניתי הרגע לבדוק דואר ששוכב אצלי כבר שבועות, ומה גיליתי? חשבונית של צ'מפיון על "דמי טיפול" בביטול - לא פחות ולא יותר מאשר 500 ₪ אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק. כמובן שלא אמרו לי דבר, וממילא אם היו אומרים שזו כוונתם לא הייתי "משכיב" 2000 ₪.

אפשר לקרוא לזה סוג של נוכלות, הרי בוודאי שיש פה הטעיה והסתרה, ואולי זו פשוט שיטת "מצליח" - מי שמזמין רכב ב- 150K בטח לא ישים לב אם ייקחו לו 500 ₪... אז עכשיו אני צריך למצוא זמן כדי לבדוק בחברת האשראי (בהנחה שאזכור דרך איזו שילמתי לצ'מפיון את המקדמה), ולראות מה באמת הם החזירו לי. היתה פה שאלה לא מזמן - מיהו יבואן מצטיין... ובכן...

אני קורא לנציגת צ'מפיון פה בפורום לפנות אלי ישירות בהקדם האפשרי לפי הפרטים שמופיעים על החשבונית, כי מכתב עורך הדין שלי לא יסתפק בהחזר 500 ₪ האלה. וכנראה שאני גם לא אעצור במכתב. הם אולי טחנות רוח, אבל לי יש דולצינאה.

ואתם - הישמרו לכם מעצי באובב ומנוכלים בכסות של יבואני רכב. מה הם כבר צריכים את ה- 500 ₪ האלה?

אני מעלה את השרשור מהאוב כי גם אני מרגיש בימים האלה כיצד צ'מפיון וסוכנות משארקה בעפולה הם פשוט חבורה של נוכלים. לא פחות.

הגעתי ליום ההשקה של האוקטביה RS מתוך התעניינות עמוקה ורצינית בסטיישן. פתחנו במשא ומתן רציני לגיבוש מחיר.

לשם קידום המו"מ, התבקשתי לשלם 2000 ש"ח מקדמה, תוך ידיעה שבאם נגיע למחיר מוסכם, אשלים את סכום המקדמה ל20,000 ש"ח עבור הזמנה מיוחדת.

ב13 באפריל, הבנו שלא נצליח להסכים על מחיר וחתמתי על ביטול הזמנה. עד כאן, הכל באוירה טובה. נאמר לי ע"י הסוכן של משארקה כי הצ'ק נמצא בצ'מפיון וכי לא יופקד.

ב24 באפריל (11 ימים אח'כ!!) הופקד הצ'ק של ההזמנה שלא היתה. טלפון לסוכנות והבטחה שהזיכוי מגיע תוך ימים ספורים.

מאז ועד היום, אחרי טלפונים והבטחות ומשיכת זמן ו"הנה, ביום רביעי הזיכוי יבוצע וביום חמישי תראה אותו" התברר שיש פה עסק עם חבורת נוכלים.

אז יופי לכם צ'מפיון יקרים. התעשרתם לכם ב2000 ש"ח.

בתור מי שקנה אצלכם 12 רכבים בחמש שנים האחרונות, חלקם פרטיים וחלקם במסגרת העסק שלי, אני מצדיע לכם על האובססיביות בדפיקת לקוחות חוזרים. כנראה שאתם באמת מספר 1.

אתם פשוט גורמים לי לבחילה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם (נערך)

יש לי הרבה מה להגיד על צ'מפיון, אבל דווקא מוסך משארקה הם נקודת אור בכל מה שקשור ליבואן הזה וניסיונותי והיכרותי עימם, לעולם הייתה מאוד חיובית, הן בהיבט המקצועי והן בהיבט השירותי (הייתי נוסע מחיפה לטפל אצלם בעפולה ולא פעם עזרו לי עם תקלות ונושאים נוספים). אני לא יודע מה בדיוק קרה שם, ולבטח לא מצדיק או שופט, אבל לאור היכרותי עימם, יש לי הרגשה שבין משארקה לצ'מפיון היה איזשהו קצר בתקשורת.

ממליץ לך לדבר עם הנהלת משארקה, עדיף עם אמיר, ואני מקווה שהכל יבוא על מקומו בשלום.

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

משארקה הם אלה שמושכים אותי באף כמה שבועות. מיותר לציין שגם כשהבינו שעומד מולם לקוח מאוכזב (ואני לקוח עם שני רכבים שמטופלים אצלם כדרך קבע), הם לא טרחו לעדכן אותי שמשהו נעשה.

כל השיחות איתם היו כאלה שאני יזמתי, וקשה לומר שהייתי נודניק - התקשרתי אחת לשבוע. היה להם מספיק זמן בין לבין.

מטבעי אני לא איש של צעקות ולא מאלה שאוהבים לנדנד. אבל התחושה היא שיש מי שמנצל את המצב.

מכל הפעמים ששמעתי מהם שיבררו ויחזרו אלי, לא חזרו אפילו פעם אחת.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מעבר למקום לשחרר קיטור ולתרום את חלקי במצעד "גם אני זומברתי ע"י צ'מפיון", אני בעיקר מצהיר פה שאני אידיוט.

W. Churchill

פורסם
מעבר למקום לשחרר קיטור ולתרום את חלקי במצעד "גם אני זומברתי ע"י צ'מפיון", אני בעיקר מצהיר פה שאני אידיוט.

אם השרשור הזה מלמד משהו זה שבסופו של דבר אתה יכול לקבל את הכסף בחזרה.

אותך הם כבר איבדו, אני לא בעד לתרום 2000 ש"ח לנוכלים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

+1 לוולבו S60T5. עדיפה על הסקודה בכל פרמטר (אולי פחות 5 אחוז חדות אבל גם הסקודה לא גרזן) באותו מחיר.

נו בריינר מבחינתי. תגיד שהגעת בעקבות המלצות חברים בקארספורום וידאגו לך, סניף רעננה בידינו :lol:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מניסיון עם חברות גדולות, בכל תחום, הדברים האלה לא נעשים מתוך חמדנות אלא קצרים בתקשורת ומורכבות של מערכת בסדר גודל כמו של צ'מפיון. פקיד או פקידה במחלקת חשבונות בחברה בסדר גודל שכזה מפקיד מאות צ'קים ביום. להחזיר כסף, זה כבר סיפור הרבה יותר מורכב של אישורי חתימה וכו'. מגיעה בקשה לתשלום, זה עובר לאישור, ואז חוזר לכתיבת הצ'ק ואז מחכה לחתימה (שבטח בחברה כזאת זה יותר מחותם אחד) וכו' וכו', הליך בירוקרטי "רגיל" ולא נראה לי שצ'מפיון צריכים לגבות כסף סתם ויותר הגיוני שפשוט התהליך מסורבל וזז לאט כמו בכל מערכת כזאת. אולי כדאי שתפנה לשרות הלקוחות של החברה ולא של הסוכנות כי שם הם יכולים להזיז דברים יותר מהר.

• תוכן חדש...