Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תפעול סמסונג גלקסי 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כמה דברים שמעצבנים לפעמים ואני משער שפה אוכל למצוא תשובות:

1.שליחת סרטונים ב-whatsapp- מסיבה לא ברורה המכשיר מגביל העברת קבצים עד 12Mb, מה שאומר שאתה יכול לשלוח סרטון באיכות טובה באורך של בערך 10 שניות או סרטון ארוך יותר באיכות צילום של נוקיה בן 10.

יש דרך להתגבר על זה? (לפעמים בא לשלוח למשפחה סרטון של הילדים וזה בלתי אפשרי כי באיכות הנמוכה מצלמים פיקסלים, לא ילדים...).

2.העברת סרטים למכשיר- גם כאן, ישנה מגבלת העברת קבצים, אם אינני טועה אפשר להעביר עם כבל USB קובץ עד 4GB.

הסרטים שאני מוריד למחשב רובם באיכות 720p או 1080p, משמע 6GB וצפונה, יש דרך להעביר אותם למכשיר כמו שהם מבלי להתעסק עם תוכנת גיבוב פורמטים.

3.סנכרון תמונות\סרטונים מהמכשיר למחשב- משום מה העסק נתקע בכל פעם שאני מנסה להוריד תמונות מהמכשיר למחשב בצורה הקונבנציונלית (קרי חיבור המכשיר לכבל USB, פתיחת חלון עם שלל התיקיות שבמכשיר).

יש עוד דרך לעשות זאת או דרך לייעל את ההעברה כרגע?

המחשב שבשימוש הינו Mac.

תודה לעוזרים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

1. תעדכן את הwhatapp , בחודש האחרון הם הכניסו אופציה להקטנת האיכות שלב אחרי שאתה בוחר את הסרטון (כמו בתמונה)

2. אין לי שמץ לא ניסיתי עדיין

3. במקום לסנכרן ידנית לא עדיף Dropbox ?

Screenshot_2013-12-17-06-34-26.jpg

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

תופעה 2 קשורה למערכת הקבצים במכשיר. יש אפשרות לשנות את המערכת בזכרונות ניידים. אבל לא נראה לי שמומלץ לעשות זאת בפלאפון.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

1. הגבלת ה12 מגה היא בשרתי וואטסאפמולא במכשיר

2. מערכת הקבצים בפלאפון היאfat32 שמגבילה קבצים לעד 4 גיגה. אל תנסה לשנות את זה. תשתמש באיזה splitter כדי לפצל את הקבצים

3. תתקין מחדש הדרייברים (אין לי נסיון עם מקינטוש)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לגבי 2:

אומנם המכשיר שלי זה גלקסי נוט 2, והמחשב זה PC עם WIN7, אבל אין לי בעיה כזאת (יש לי כרטיס זיכרון של 64GB)

נסה לחבר את המכשיר למחשב ב-MTP, ותראה אם זה עובד לך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם בAirDroid אתה לא יכול להעביר יותר מ4GB?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

FAT BASTARD - הכרטיס הוא חיצוני ומפורמט כ NTFS במקרה?

אם כן, אז זה יעבוד.

הזכרון הפנימי של המכשיר מוגדר כ FAT32 , ואולי הוא משתמש בזכרון חיצוני בפורמט FAT32?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בשביל מה קיבלת 50 גיגה בדרופבוקס עם הרכישה של הגלקסי?

תסנכרן את המכשיר ותעביר קבצים דרך התיקייה שבמחשב לתיקייה שבטלפון. הכי פשוט והכי יעיל ללא הגבלות.

וכך זה גם יופיע אוטומטית (מה שתבחר לשתף) גם אצל המשפחה בארץ

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...