Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צפון זה איזור גדול.

יש טבריה/חיפה/ראש הנקרא/קריית שמונה/הר תבור/כינרת/הגבול עם סוריה-אתה יכול להיות יותר ספציפי?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אזור הגלבוע.

תודה.

דרך נוף גלבוע.אחלה דרך לחובבי הנהיגה בינינו,לאורכה פרוסים שולחנות קקל,זהירות על הצמחייה8) ולא לוותר על התצפית שנמצאת במעלה הכביש,ההנאה מובטחת..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
דרך נוף גלבוע.אחלה דרך לחובבי הנהיגה בינינו,לאורכה פרוסים שולחנות קקל,זהירות על הצמחייה8) ולא לוותר על התצפית שנמצאת במעלה הכביש,ההנאה מובטחת..

+1000

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בגלל שיש לי בני משפחה במערך הכבאות, אני מבקש לנצל הזדמנות זאת מכל עם ישראל בבקשה, אנא ממכם תדאגו לכבות את הגחלים טוב טוב. תשפכו על הגחלים מים ואחר כך תכסו באדמה. ביום כיפור הזה פרצה שרפה ליד מושב אמירים בצפון. השריפה פרצה בגלל אנשים שעשו מנגל והשאירו גחלים בוערים. מאות דונמים של חורש טבעי אבדו באש הזאת. חיות בר וטבע נכחדו. מעל 90 כבאים, מאות מתנדבים, מטוסים, דחפורים, כל אלה עמלו לכבות את השריפה. השריפה פרצה בשעות הצהריים ביום כיפור וכובתה בשעות המאחורות של הלילה. למחרת, היא פרצה שוב ואז כובתה לגמרי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

כל הכבוד, חזק ואמץ. אם כי הבקשה שלי לא הייתה מופנית ספציפית אלייך אלא אל כלל ישראל. ואם מדברים על שריפות, מוטב גם שאנשים ינקו אחריהם ולא ישאירו מזבלה. זה אירוני שלקראת פסח מחפשים פירורים בבית בנרות אבל בחיק הטבע אוכלים ומשאירים מקומות מזוהמים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...