Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר'ה, מאיפה אני משיג סוללה 18650?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דילאקסטרים.

מגוון של סוללות כאלה + מגוון של מטענים.

כמה אתה צריך ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-battery&db595423=3119955

אם אתה לא יכול/רוצה להזמין מחו"ל, "קבוצת היבוא" תעשה זאת בשבילך (ועבור פרמיה):

• מאיפה נשלח אלי המוצר? במסגרת מטרתנו לאפשר ללקוחות בארץ לרכוש מוצרים במחירים של חו"ל, אנו שומרים לעצמינו את הזכות לספק מוצרים בשיטה היעילה ביותר. המוצר ישלח ממחסנינו בארץ או על ידי המערך הלוגיסטי של קבוצת היבוא הנמצא בחו"ל

:turn-l:
פורסם

איציק וyuvk תודה רבה. בסוף קניתי 2 ב30 ש"ח בחנות בת"א שהופיעה בזאפ. מטען לא קניתי- לא היה להם, כמה זמן תחזיק סוללה אחת על פנס קטן?

פורסם
איציק וyuvk תודה רבה. בסוף קניתי 2 ב30 ש"ח בחנות בת"א שהופיעה בזאפ. מטען לא קניתי- לא היה להם, כמה זמן תחזיק סוללה אחת על פנס קטן?

קשה לענות לך מכיוון שלסוללות ליתיום יש פריקה עצמית של כ-2 אחוז לחודש לכן אם הסוללה שכבה תקופה ארוכה על המדף אתה חייב להטעין אותה.

איזה כייף לי :)

פורסם
קראתי שלסוללה הזו יש נטייה להתפוצץ.

אם הסוללה תוצרת חברה מוכרת ובנוייה עם מעגל הגנה מובנה כפי שצריכה להיות סוללת Li-ion ומטען תקין אין סיבה שהיא תתפוצץ.

יש לי כמה סוללות כאלה בבית ועדיין אף אחת לא התפוצצה.

פורסם
איביי זה המקום היחיד? אין לי איך לקנות משם...

רוב הסוללות הנמכרות באייבי הם תוצרת סין העממית ואין שום קשר בין קיבולת הסוללה המוצהרת לבין קיבולת הסוללה בפועל. מנסיוני רק סוללות תוצרת פאנסוניק NCR18650 הם באמת סוללות טובות.

שים לב שהסינים גם מוכרים זיופים של הסוללות תוצרת פאנסוניק ללא מנגנון הגנה מובנה לכן עלייך להתרחק מהם כמו מאש.

• תוכן חדש...