Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

אני מתענין כרגע ברכישת רכב מסוג סיאט טולדו.

מצאתי אקזמפלר שמור יחסית לשנתון, בעל תיבה ידנית כמו שהעדפתי.

הדגם המדויק הוא סיגאנו 1.6 ידני, ביד 2 המחירון לפני שקלול 23.600, ואילו בלוי יצחק הוא 18.400.

מישהוא יכול להסביר לי מה הולך כאן? ומה השוק האמיתי של הרכב, המחיר של מר יצחק או יד 2?

בנוסף אם מישהוא מכם מכיר את הדגם הספציפי, אשמח לתגובות לחיוב או לשלילה, האם הרכב סוחב היטב? או שמא להעדיף מנוע 1.8. הדרישות הם: רכב למשפחה עם 2 ילדים בגילאי 1-4. חסכוני ככל האפשר.

לתגובתכם אודה.

פורסם

תן לי לבלבל אותך עוד יותר -

במחירון צביקה פיק הרכב שווה 13,766₪.

במחירון שרל׳ה שרון של חודש שעבר הרכב היה שווה 54,997₪ אבל לא בדקתי מה היא אמרה החודש, אולי המחיר ירד.

במחירון משה אופניק בכלל לא מופיע הדגם הזה.

ואם לא הבנת מה אני מנסה להגיד -

יד 2 זה מחירון לא שאנשים שמתקמצנים על שיחת טלפון ללוי יצחק או לאנשים שסתם רוצים לדעת קנה מידה של מחירים. גם לוי יצחק לא הכי מדויק ובפועל בשוק חופשי מי שקובע את המחיר של הרכב זה הלקוח ששם עליו את ההצעה הטובה ביותר. המחירון לא קובע את המחיר אף פעם אלא רק מדווח מאיפה להתחיל משא ומתן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מציע לך לאמץ 2 כללים:

- בכל מקרה מדובר במכונית ישנה לכן הדבר החשוב ביותר מבחנתך הוא מצב המכונית הפוטנציאלית. מכונית שמורה ומטופלת תיתן ביצועים וצריכת דלק אופטימאליים.

- לחסכון בדלק, חפש גיר ידני.

אם הטולדו הנ"ל עונה על שני התנאים, אז לך עליה.

בהצלחה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הטולדו הנ"ל נראית שמורה ומטופלת, אולם לשלם עליה מחירון לוי יצחק? יש לרכב שני בעיות קלות שצריך לסדר בעלות של כ - 800 ש"ח.

פורסם

שוק הרכב המשומש היום חלש מאוד ואני בטוח שזה עובד לטובתך ותוכל ללחוץ את המחיר כלפי מטה. זאת אומרת, בהנחה שהמוכר באמת רוצה למכור ולא סתם מנסה בשיטת מצליח.

שים הצעה רצינית על השולחן, כמה עשרות אחוזים מתחת למחיר המחירון של לוי יצחק. כסף מזומן, העברת בעלות עכשיו. תבדוק איך מגיב המוכר ותמשיך משם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לצערי, זה לא ילך.

גם במחיר הזה המוכר מתמהמה, בטענה שהוא צריך לרכוש רכב אחר., וזה יקח לו כמה ימים, עבר מאז שבוע והאדון עדין מושך את הזמן.

הרכב דווקא מצא חן בעיני, נח, מאובזר, תא מטען גדול, מחיר די זול יחסית לשנתון, יש לכם רעיון אחר להציע?

• תוכן חדש...