Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 49 דקות, oryo כתב:

בלי שום קשר לאלימות המשטרתית הבזויה וההזויה שחווים ״כך פתאום״ בישראל לא ברור מאיפה

ברור מאיפה, מארה"ב.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני כשעה, MiniMiz3r כתב:

ברור מאיפה, מארה"ב.

האמת שמעתי בתקופה של מחאות שהיו בעקבות המוות של ג'ורג פלויד, איזה טענה שיש "אנשי מקצוע" שמעבירים קורסים לשוטרים ומלמדים אותם דברים שהם מאוד לא טובים, כמו שתמיד יש איום ורק צריך למנוע אותו מבעוד מועד ודברים בסגנון הזה.

נראה לי שראיתי את זה בתוכנית של ג'ון אוליבר.

וגם נראה לי שמצאתי את התוכנית הזו (:

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

איך החיה הזו לא מואשמת בנסיון רצח? היא עדיין במדי שוטר?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

1. התיעוד של השוטר מטריד, מאוד. 

אם היה איום מבחינתי שהיה יורה 6 פעמים גם, אבל לירות סתם ככה זה משהו שלא אמור להיות.

@MadCat_LE זה לא ניסיון לרצח בכלל, אבל כן התרשלות מטורפת בתפקיד, חריגה מסמכות ועוד כמה דברים שהוא צריך לחטוף עליהם בראש.

2. ערוץ 12 במופע אנטי-נייטרליות מדהים:

2.1. הכתב המשפטי פלג משמו שתבע את יאיר נתניהו כי הוא קרא לו דמבו מחליט שבן גביר פשיסט בלי יותר מדי תגובות מהפאנל.

כמובן שהוא באופן עקבי דאג להדליף עדויות שכל מיני חברים הביאו לו.

2.2. מג'אדלה מעלה סרטון עם ביטויים של שנשמעים לקוחים מרדיו הבית של חמאס/חיזבאללה, וגם שם כולם מתייפיפים.

משהו למחשבה כשמישהו ייטען שערוץ 14 הוא ערוץ מטעם.

לפני 6 שעות, MiniMiz3r כתב:

ראשית, הוא לא שוטר ואין לו סמכויות של שוטר ולכן ההשוואה למשטרה לא רלוונטית, מה גם שמקרים בהם מפגינים נפגעים על ידי שוטרים נחקרים לעתים קרובות במח"ש, כתקיפה, כי הסמכות להפעיל כח באה עם הדרישה להפעיל אותו במידה המינימלית הנדרשת. 

שנית, הפרשנות של" איום פוטנציאלי" צריכה לעמוד

מאבטחי שב"כ נושאים תעודת שוטר ויש להם סמכויות מלאות, זה חלק מהסיבות שמותר להם למשל לעבור באור אדום בעת הצורך.

יכולים לדרוש הזדהות, לעצור תנועה, ואם צריך לבעוט מישהו מהדרך יעשו גם את זה.

קרה כבר ב2018 בבית שאן שמאבטח נתן תיקול פוטבול למפגין.

פורסם
לפני 3 שעות, MiniMiz3r כתב:

ברור מאיפה, מארה"ב.

לא מדינה מתורבתת, ולצערינו מקור להרבה נזק -- כמו כל שיטות העבודה וניירות העמדה של פורום קוהלת.
החוק בארה״ב בכלל לא מגדיר את  תפקיד המשטרה כסיוע או הגנה על אזרחים.
בנוסף, בכל מדינות ארה״ב חוץ מארבע יש לשוטרים חסינות מרוב התביעות האפשריות על נזק שהם גורמים, וחסינות מוחלטת מתלונות פליליות ע״י אזרחים. תיאוריה משפטית שנקראת   Qualified immunity.

פורסם
בתאריך 11.8.2023 בשעה 11:07, yohai71 כתב:

^

אנשים כמו גלנט, זאת האכזבה הכי גדולה שלי.

גלנט, דיכטר, ברקת, אפילו ישראל כ"ץ. איך אנשים שהייתה להם תדמית (איכשהו) ערכית, הפכו להיות סמרטוטי רצפה כאלה? כל מי שיש לו טיפה של כבוד עצמי קם ועזב (וכן, אני יודע שגם אופורטוניזם מעורב בעזיבה, אבל התוצאה היא שהפורשים מהליכוד לא חלק מהסח'לה הנוכחי).

בלעדיהם המצב היה יותר גרוע 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

זה לא סותר את הטענה הזאת. כולם מטעם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

1. התיעוד של השוטר מטריד, מאוד. 

אם היה איום מבחינתי שהיה יורה 6 פעמים גם, אבל לירות סתם ככה זה משהו שלא אמור להיות.

@MadCat_LE זה לא ניסיון לרצח בכלל, אבל כן התרשלות מטורפת בתפקיד, חריגה מסמכות ועוד כמה דברים שהוא צריך לחטוף עליהם בראש.

2. ערוץ 12 במופע אנטי-נייטרליות מדהים:

2.1. הכתב המשפטי פלג משמו שתבע את יאיר נתניהו כי הוא קרא לו דמבו מחליט שבן גביר פשיסט בלי יותר מדי תגובות מהפאנל.

2.2. מג'אדלה מעלה סרטון עם ביטויים של שנשמעים לקוחים מרדיו הבית של חמאס/חיזבאללה, וגם שם כולם מתייפיפים.

מאבטחי שב"כ נושאים תעודת שוטר ויש להם סמכויות מלאות, זה חלק מהסיבות שמותר להם למשל לעבור באור אדום בעת הצורך.

יכולים לדרוש הזדהות, לעצור תנועה, ואם צריך לבעוט מישהו מהדרך יעשו גם את זה.

קרה כבר ב2018 בבית שאן שמאבטח נתן תיקול פוטבול למפגין.

שני האירועים האלה הם תעודת עניות ליחידה לאבטחת אישים.

לדעתי, יש גם קשר למאובטח שחי בסרט שהוא מישהו.

תאר לך למשל, מאובטח שעוצר את השיירה, צועק על המאבטח ועוזר לנפגע.

מוכן להתערב שזה לא היה קורה שוב.

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם

"לקחת תינוק. בום. להעיף לסלע. לשבור אותו."

זה כבר לא מתנחבל. זה יהודונאצי.

הבחור החביב ש"רק יצא לרעות את הצאן"..

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, MiniMiz3r כתב:

Lol

למה שעשה המאבטח אין שום הצדקה, אתה מוזמן להמשיך לצטט חוקים שמוכיחים שאני צודק... 

כתבת שאין לו סמכויות של שוטר, וכשאני מביא לך ציטוט מהחוק שאומר בדיוק את ההיפך אתה מנסה לעשות פליק פלאק ולהביא חצאי ציטוטים שלי?

שלא לדבר על שאר התגובה שלך שהייתה חרטוט אחד גדול, מר "אמצעי, יכולת, כוונה".

בקיצור, רצוי לא לקשקש על דברים שניכר שאתה לא מבין בהם, ועוד בכזה בטחון עצמי.

אם יש או אין הצדקה זה כבר לא אתה תחליט.

לפני 9 שעות, arturkopit כתב:

ליברמן היה רה"מ באותה תקופה שאתה מביא אותו בתור דוגמא?

או שזה נטו וואטאבאוטיזם עלוב כמו כל ההודעות שלך?

כתבת לפני 2 הודעות שהתיקים קורסים. אז הוא אמור להיות זכאי לפי מה שכתבת. עכשיו אתה כותב שרוב הסיכויים שהוא אשם.

אז לא הבנתי, התיקים קורסים או לא?

אתה באמת לא מבין את מה שאתה קורא, או לא יכול לעשות איזשהו חיבור לוגי בין משפטים עוקבים?

את ליברמן הבאתי בתור דוגמה לכך שלא תמיד מי שנאשם בפלילים גם מורשע בסוף.

לכן, המשפט הבא שכתבתי הוא שלפני שאתה פותח את השמפניה (כלומר חוגג את הרשעתו של ביבי), כדאי לך לחכות לגזר דין, כי אולי לא יהיה כזה מכיוון שביבי לא יורשע.

אתה כבר קבעת שהוא אשם, אבל יש דבר כזה שנקרא "חזקת החפות", שגורסת כי אדם לא אשם עד אשר יוכח אחרת.

לפני 9 שעות, arturkopit כתב:

כתבת שהוא לא מבין את החוק. אבל בעצם הדגמת בצורה מעולה שההבנה שלך בחוקים לא קיימת.

אז החלטת לדפוק פירוש מחורטט לחוק כמו הפרשנות שעושים לתנ"ך. מרשים מאוד!

ההשלכה פה היא אדירה.

אני יכול לצטט את זה לחתימה שלי?

איזה חלק מ""לשם מילוי תפקידי השירות לפי סעיף 7(ב)(1), (2) או (6), יהיו לבעלי תפקידים מבין עובדי השירות סמכויות שוטר לפי החיקוקים שבתוספת" לא הבנת?

זה לא אני מפרשן, אלא זה כתוב שחור על גבי לבן בחוק, בניגוד גמור לטענה שלו שאין למאבטחי השב"כ סמכויות של שוטר.

מסתבר שגם כשלומדים ליב"ה זה לא בהכרח ערובה ליכולת לקרוא ולהבין טקסט פשוט.

לפני 8 שעות, PinkDolphin כתב:

באמת? אתה עוקב אחרי רדמן?
לו זה היה נכון, היית יודע שהוא לא חלק ממחאת ההייטקיסטים (למרות שבעברו עסק בהייטק, לפני שעבר להיות מרצה), מעולם לא הציג את עצמו כך, ולא הוצג כך ע״י אנשים בקבוצה הזו. ואני יודע, כי אני אחד מהם. תחומי הפעולה אמנם משיקים ומשלימים, אבל שונים.
יש לו קבוצה שהוא בנה, שהתעסקה בתחילת המחאה בעיקר בהפצת סרטונים בהם הוא מזים שקרים של הקואליציה, ואח״כ הרחיבו פעילות לתחומים נוספים.

ולגבי ״השוטרים צריכים לגלות מידה של איפוק״... הוא נעצר כבר 5 פעמים (נכון ליום מעבר התיקון לביטול עילת הסבירות בכנסת), ובאחת מהם השוטר הטיח את הראש שלו בקרקע מספר פעמים. פעם אחרת סתם החטיפו לו מכות.
בחלק מהפעמים שוטרים שלפו אותו ספציפית למעצר בהפגנות, כפי שעשו לאנשים בולטים אחרים במחאה,  מתוך מחשבה (מוטעית) שאם יעצרו את המובילים, ההפגנה תתפוגג (ואיך זה ידוע? כי מפגינים בקירבת מקום שמעו שוטרים מדברים בקשר). בכל המקרים האלה שיחררו אותו תוך שעות ספורות, אגב.

אז לפני שאתה בא בטענות לאחרים שהם לא עושים שיעורי בית, תעשה אותם בעצמך, ואל תשקר.

אתה רוצה מדליה?   אז טעיתי ב"טייטל" שלו. סליחה באמת שאני לא בדיוק יודע איזה חלק ב"התנגדות" הוא מוביל עם כל הכח קפלן, מחאת ההייטקיסטים ועוד הנפצות.

וזאת בדיוק הבעיה שלכם - מרוב שאתם מסונוורים מכל מיני "כוכבים" אז אתם הופכים אותם לאלים, לא פחות (או שזה פשוט מרוב שנאה לביבי).

משה רדמן חוטא בחרטוטים בעצמו, וזה ממעט הסרטונים שראיתי. למשל סרטון הגינוי שלו לשי גולדן (לאחר הקריאה בערוץ 14 לשחרר את יגאל עמיר) - גם רדמן, כמו לא מעט אחרים, תקפו את גולדין על סמך קטע חתוך, כשפועל, גולדין אמר בדיוק את ההיפך (ביקר את האמירה לשחרר את יגאל עמיר).

ואיפה התיעוד שדופקים לו מכות ללא סיבה או שדופקים לו את הראש בקרקע?   אולי הסיבה למעצרים שלו זה כמות ההפגנות בהן הוא משתתף ורמת האקטיביות שלו בהפגנות?

אגב, מעצר של דמויות "בולטות" בהפגנה זה לא בהכרח בגלל שחושבים שהמחאה תתפוגג.

לפני 7 שעות, oryo כתב:

בלי שום קשר לאלימות המשטרתית הבזויה וההזויה שחווים ״כך פתאום״ בישראל לא ברור מאיפה, קבלו סרטון של ירי נונ-שלאנטי בגב של נערה בת 16. יש כאן צילום לא פחות ממדהים של היורה ברגע ההוצאה לפועל. ממש רואים איך הוא כזה ״meh, קחי כדור לגב, פוף lol״ ויאללה - נזק לעמוד השדרה.

מכיר את הבדיחה - "למה באטמן מכסה רק חצי פנים?   כדי שידעו שהוא לבן".

המקרה כאן הוא מזעזע וחמור, אין ספק, רק ש...   מעבר לעובדה שזה קרה לפני שנתיים, מדובר במקרה שהוא חריג (כן, מדובר במקרה חריג ביחס להוראות הפתיחה באש, למשל של צה"ל).

זה בניגוד למדינה ממנה אתה מגיע, בה עלולים לירות בך רק כי אתה בצבע הלא נכון, גם בלי שנקלעת למוקד עימות/הפגנה או אפילו בלי שעשית משהו.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 1

פורסם
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

. ערוץ 12 במופע אנטי-נייטרליות מדהים:

לא ראיתי את הכתבה אז לא אתייחס למג'אדלה אבל בן גבוי פאשיסט (הפאשיזם דוגל באוטוקטיה ריכוזית, משטור כוחני של החברה והכלכלה ודיכוי האופוזיציה בכוח).

לגבי הדלפות הוא לא הדליף אלא פרסם את ההדלפות שקיבל וזה תפקידו כעיתונאי.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 שעות, gadik6 כתב:

זה לא אני מפרשן, אלא זה כתוב שחור על גבי לבן בחוק, בניגוד גמור לטענה שלו שאין למאבטחי השב"כ סמכויות של שוטר.

מסתבר שגם כשלומדים ליב"ה זה לא בהכרח ערובה ליכולת לקרוא ולהבין טקסט פשוט

מסתבר. כתוב "לבעלי תפקידים", לא "לכל אנשי השירות". 

לפני 6 שעות, gadik6 כתב:

זה בניגוד למדינה ממנה אתה מגיע, בה עלולים לירות בך רק כי אתה בצבע הלא נכון, גם בלי שנקלעת למוקד עימות/הפגנה או אפילו בלי שעשית משהו

האמת שרוב מקרי הירי של שוטרים הם בלבנים (שחורים יורים אחד בשני יפה מאוד גם בלי עזרה של המשטרה), אבל הכמויות הן מסחריות. הם ירו למוות ב-1,200 בני אדם ב-2022 (לשם הקוריוז זה יותר מכמות מחבלי חיזבאללה שנהרגו בלבנון השניה). 

פורסם
לפני 11 שעות, יובל .מ. כתב:

הכתב המשפטי פלג משמו שתבע את יאיר נתניהו כי הוא קרא לו דמבו מחליט שבן גביר פשיסט בלי יותר מדי תגובות מהפאנל.

בן גביר הוא פאשיסט. זו עובדה.

לאיזה תגובות אתה מצפה?

• רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 שעות, gadik6 כתב:

וזאת בדיוק הבעיה שלכם - מרוב שאתם מסונוורים מכל מיני "כוכבים" אז אתם הופכים אותם לאלים, לא פחות (או שזה פשוט מרוב שנאה לביבי).

אתה שוב לא בכיוון עם אפיון ה"בעיות" שלנו.

אני באמת לא יודע מאיפה אתה מביא את הפרשנויות שלך להתנגדות לרפורמה, ולמה, אבל המציאות הרבה יותר פשוטה:

רוב המתנגדים לתהליך שלי אישית יצא לדבר איתם, זה אנשי מכל הקשת הפוליטית, כולל אנשי ימין, שקמו יום אחד בבוקר וקלטו שהמדינה הולכת לכיוון ממלכת יהודה על מלא. והם לא רוצים לחיות באחת כזו.

רגע לפני שתסביר לי שהם לא מבינים כלום, נמושות, סובלים מפסיכוזה, ושאר האפיונים הרגילים - ממליץ שתקרא במה מתעסק, למשל, שמחה רוטמן בפגרה עכשיו. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...