Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

זו טענה עיניינית?

לא טענה, רשמתי סתם תחושה.

כאילו אתה רץ ומחפש כל אמירה מטומטמת של איזה מישהו על גבעה ומציג את זה בצורה שכל הציונות הדתית/תומכי ליכוד תומכים בזה. כשמציגים את זה בצד השני אתה אומר "מה אתה מחפש סימטריה".

אוקי, יש מטומטמים קיצוניים בצד הימני של המפה, יש מטומטמים קיצוניים בצד השמאלי של המפה.

אתה רוצה להתקדם או להמשיך ולנסות להראות שאתה בצד הנאור וכל הצד השני רוצחי תינוקות?

לפני 13 דקות, falou כתב:

אתה לא מעלה על דעתך שגם בצלם יכולים לעיתים לעלות על פשע מלחמה? 

תמיד יכול להיות, אבל אחרי הסיפור על לוחמי צה"ל שיורים ממכונות ירייה על כל פלשתיני ברחוב אני קצת פחות מאמין להם.

לפני 14 דקות, falou כתב:

אני מעדיף יודונאצי. יותר מתאים 

בן גביר ריכז פלשתינים במחנות?

שלח אותם לתאי גזים?

ירה בהם בבורות ירי?

מה הוא עשה בדיוק? אתה באמת לא מבין את הביזיון של להשתמש בביטוי כזה?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

אוקי, יש מטומטמים קיצוניים בצד הימני של המפה, יש מטומטמים קיצוניים בצד השמאלי של המפה.

המטומטמים שלכם הביאו 30 ומשהו מנדטים. 

המטומטמים שלנו, נניח, לא עברו את אחוז החסימה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

שלח אותם לתאי גזים?

ירה בהם בבורות ירי?

לא, כי אין לו את היכולת והסמכות.

אבל זה לגמרי תואם את הדעות שלו.

הוא יודונאצי מבית מדרשו של הרב כהנא. הגיבורים שלו הם גולדשטיין וכהנא עצמו.

הביזיון זה שהוא שר בממשלה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 5

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

זאת הבעיה יבגני..

בין 14 המנדטים של מצביעי הציונות הדתית יש המון שהם אנשים טובים, משרתי מילואים, משלמי מיסים ואנשים שלא זורקים זבל בפארק כי בא להם.

יותר מזה, בתל אביב, בירת מדינת ישראל החדשה, יש כמעט 27 אחוז הצבעה למפלגות הקואליציה. זה כמעט 125 אלף איש, בתל אביב לבדה. כולם מטומטמים פאשיסטים?

מתי תהיה הבנה שהשיח זה רק מרחיק עוד יותר את אלה שלא קרובים לקצה?

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

איזה מישהו על גבעה

אתה אמיתי?

זה לא איזה מישהו אקראי.

הוא היה העוזר של ח״כ לימור סון הר מלך.

והוא אחד הנאשמים עכשיו בהריגה או רצח של תושב פלסטיני.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 48 דקות, יובל .מ. כתב:

טיפש, מושחת ומנותק.

אחד המינויים המוצלחים של ביבי.

😈

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 1 דקה, falou כתב:

לא, כי אין לו את היכולת והסמכות.

אבל זה לגמרי תואם את הדעות שלו.

הוא יודונאצי מבית מדרשו של הרב כהנא. הגיבורים שלו הם גולדשטיין וכהנא עצמו.

הביזיון זה שהוא שר בממשלה.

טוב אחי.

אין לי מה להמשיך עם שיח כזה.

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

שלח אותם לתאי גזים?

ירה בהם בבורות ירי?

קודם כל המובלעות של שטחי A בהחלט עונות להגדרה של גטו (שזה שיבוש של המילה האיטלקית לשכונה. הגטעות היו שכונות ליהודים בלבד ובהמשך הן הוקפו בגדרות).
שנית, ההשמדה החלה בשלב מאוד מתקדם. ממש לא בהתחלה.

לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

זה רק אומר שהמטומטמים שלהם יותר מוכשרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

השניה היא שהם מדברים המון על "משילות", אבל זה לא מונע מרוטמן לחיות בישוב לא חוקי, בבית שהוצא לו צו הריסה לפני כמעט עשור.

וזו רק אנקדוטה, כן? אבל האמירה הכללית היא שכדי לנהל דיון צריך שאנשים לא ישקרו. זה המינימום גם כדי לייצר אמון ויכולת להגיע לפשרות וכו'. אבל זה לא קיים כאן. אנשי הימין הדתי פשוט משקרים, גם כשמאוד קל להראות שהם משקרים. והיחס בהתאם.

בדיוק. כדי לנהל דיון צריך שאנשים לא ישקרו, או לפחות לא יסלפו את האמת.

איך תושבי הישוב מקבלים הטבות מס אם הוא "לא חוקי", או איך בשנת 2020 אישרה מועצת התכנון העליונה את הפקדת תכנית המתאר לישוב?   כבר ב-2018 התייחסו לפני קדם בתור "ישוב" בפרוטוקולים של מועצת התכנון.

לגבי צו ההריסה - מניח שאתה לא ממש יודע איך זה עובד בשטחים, נכון?   מה הסיבה להוצאת צו ההריסה?

כבר היו מקרים בהם המנהל הוציא צווי הריסה לבתים בהתנחלויות, למרות שהצווים נוגדים חוקים או החלטות שהממשלה העבירה, ואז הצווים בוטלו.

אני לא מצדיק או לא מצדיק את רוטמן, ואני אישית נגד הקמת מאחזים ושכונות בכל חור, עקב העלות הגבוהה והמשאבים הנדרשים על מנת לשמור עליהם, אבל איכשהו אצלכם הכל שחור או לבן כשזה מגיע לרוטמן, למרות שאתה טוען שאתה מתייחס לעובדות או משהו כזה.

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

זאת הבעיה יבגני..

בין 14 המנדטים של מצביעי הציונות הדתית יש המון שהם אנשים טובים, משרתי מילואים, משלמי מיסים ואנשים שלא זורקים זבל בפארק כי בא להם.

יותר מזה, בתל אביב, בירת מדינת ישראל החדשה, יש כמעט 27 אחוז הצבעה למפלגות הקואליציה. זה כמעט 125 אלף איש, בתל אביב לבדה. כולם מטומטמים פאשיסטים?

מתי תהיה הבנה שהשיח זה רק מרחיק עוד יותר את אלה שלא קרובים לקצה?

1. בכל קבוצה בעולם יש אנשים טובים, אם רק אתה מנתק אותם מקונטקסט מסוים. אז מה? הדרך לגהנום רצופה בכוונות טובות. לפחות בחלק מהמקרים. וברמה כללית יותר, מצטער, אין לי מה ללכת לחפש "שיח מקרב" עם אנשי הציונת הדתית, מהסיבה שפירטתי בעמוד הקודם. אנחנו לא מדברים באותה השפה. אני רוצה לחיות במדינה מערבית דמוקרטית, עם כל המגבלות הברורות שיש כאן. והם רוצים מדינת עליונות דתית. מה יקרב בינינו? ואיך?

2. כנל, רק פי אלף יותר קיצוני, לגבי החרדים. איזה שיח אתה רוצה איתם? ועל מה?

3. ברור. יש בתל אביב הכל מהכל. יש שכונות מצוקה שהן ברמה של שכונות עוני בפריפריה. ויש גם ליכודניקים עשירים ומשכילים. מכיר אפילו כמה כאלו. אז מה? אף אחד לא אמר ש"כולם מטומטמים ופשיסטים". אבל אם רוצים ברצינות להשוות בין המחנות הפוליטיים בישראל - זה מאוד מובהק וברור. יהודים עניים וחסרי השכלה פורלמית שייכים למחנה הימין הדתי פופוליסטי. והטענה שתומכי המהפכה משמיעים, כאילו המשתתפים בהפגנות מוזנים מהיסטריה או לא מבינים מה קורה סביבם וכו' היא מופרכת. 

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

זאת הבעיה יבגני..

צריך לעשות הפרדה בין המצביעים לבין אלה שרואים את תוצאות הצבעתם היום.

חלק מהם נמצאים בהפגנה נגד המהפכה.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
Just now, יבגניפ כתב:

1. בכל קבוצה בעולם יש אנשים טובים, אם רק אתה מנתק אותם מקונטקסט מסוים. אז מה? הדרך לגהנום רצופה בכוונות טובות. לפחות בחלק מהמקרים. וברמה כללית יותר, מצטער, אין לי מה ללכת לחפש "שיח מקרב" עם אנשי הציונת הדתית, מהסיבה שפירטתי בעמוד הקודם. אנחנו לא מדברים באותה השפה. אני רוצה לחיות במדינה מערבית דמוקרטית, עם כל המגבלות הברורות שיש כאן. והם רוצים מדינת עליונות דתית. מה יקרב בינינו? ואיך?

2. כנל, רק פי אלף יותר קיצוני, לגבי החרדים. איזה שיח אתה רוצה איתם? ועל מה?

3. ברור. יש בתל אביב הכל מהכל. יש שכונות מצוקה שהן ברמה של שכונות עוני בפריפריה. ויש גם ליכודניקים עשירים ומשכילים. מכיר אפילו כמה כאלו. אז מה? אף אחד לא אמר ש"כולם מטומטמים ופשיסטים". אבל אם רוצים ברצינות להשוות בין המחנות הפוליטיים בישראל - זה מאוד מובהק וברור. יהודים עניים וחסרי השכלה פורלמית שייכים למחנה הימין הדתי פופוליסטי. והטענה שתומכי המהפכה משמיעים, כאילו המשתתפים בהפגנות מוזנים מהיסטריה או לא מבינים מה קורה סביבם וכו' היא מופרכת. 

1. אנשי הציונות הדתית מדהימים, הבעיה שהמפלגה כרגע מורכבת מיותר מדי לימור הר סון מלך וצבי סוכות שפותח שולחן יום אחרי אישור עילת הסבירות במקום מחילי טרופר ומתן כהנא. 

2. כנ"ל חרדים. כשאתה צריך עזרה מיד שרה או זק"א לא ישאלו למי הצבעת ומה אכלת אתמול.

3. אתה לא יכול להתעלם מזה שיש המון אנשים שנכנסים להיסטריה בלי להבין מה הסיפור.

ואגב זה תקף לשני הצדדים, כל אדם ללא זיקה לתחום מתחיל לבלבל את השכל על למה עילת הסבירות כל כך חשובה. תחזור לעבודה שלך ושחרר. רוצה להפגין זכותך אבל אל תבלבל את השכל.

לפני 3 דקות, רוןS כתב:

צריך לעשות הפרדה בין המצביעים לבין אלה שרואים את תוצאות הצבעתם היום.

חלק מהם נמצאים בהפגנה נגד המהפכה.

חלק מאוד גדול ממצביעי הימין/פייק ימין נגד החקיקה (ואני בתוכם), אבל הדה-הומנזיציה שיש היום לחלקים גדולים בציבור מזעזע.

יש פה אנשים שהיו מגדירים את רועי קליין כפושע מלחמה נאצי.

פורסם
לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

בדיוק. כדי לנהל דיון צריך שאנשים לא ישקרו, או לפחות לא יסלפו את האמת.

meh. בחייאת, אני נותן לך קצת יותר קרדיט מזה.

פני קדם זו התנחלות לא הוקית, שהוקמה, כמו רוב ההתנחלויות ביו"ש כנראה, על ידי משיחיים, שלא רואים בחוק ערך.

אין הבדל בינה לבין ישוב ספורדי של בדואים בנגב, ש"רגבים" וכו' מתלוננים עליהם.

אין הבדל בין הבית הלא חוקי של המשיחי מועדת החוקה, לבין בניה לא חוקית במגזר הערבי.

וכנראה שלא אתה ולא אני לא נבנה לעצמנו בית לא חוקי באיזה שטח ריק ליד ת"א, ונצפה שהמדינה תסתדיר אותו נכון?

אבל למשיחיים זה עובד. עוברים על החוק, ואז מכשירים את זה 20 שנה אחרי. כי אחרת איך המשיח יגיע?

...

זכותם המלאה להיות קיצוניים דתיים ולחשוב שאלוהים אוהב אותם יותר עם כל מאחז שהם מקימים. אבל אי אפשר לעשות את זה ולחרטט על משילות. 

פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

אין הבדל בינה לבין ישוב ספורדי של בדואים בנגב, ש"רגבים" וכו' מתלוננים עליהם.

יש הבדל עצום.

הישוב הבדואי בלי חשמל ומים, בלי כבישים ובלי שום שירותים. בהתנחלות סוללים כבישים, חשמל, מים, אבטחה וכל השירותים.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 9 שעות, gadik6 כתב:

אתה באמת לא מבין את מה שאתה קורא, או לא יכול לעשות איזשהו חיבור לוגי בין משפטים עוקבים?

את ליברמן הבאתי בתור דוגמה לכך שלא תמיד מי שנאשם בפלילים גם מורשע בסוף.

לכן, המשפט הבא שכתבתי הוא שלפני שאתה פותח את השמפניה (כלומר חוגג את הרשעתו של ביבי), כדאי לך לחכות לגזר דין, כי אולי לא יהיה כזה מכיוון שביבי לא יורשע.

אתה כבר קבעת שהוא אשם, אבל יש דבר כזה שנקרא "חזקת החפות", שגורסת כי אדם לא אשם עד אשר יוכח אחרת.

אתה כותב שטויות בכמויות שאין קשר בין משפט למשפט. מדוע שאתאמץ לבצע חיבור לוגי לשטות שכתבת?

וואלה, אז הבאת לי דוגמא שלא קשורה לכלום ושום דבר?

אתה מבין את כמות השטויות שאתה כותב?

שורה תחתונה-התיקים קורסים או שוב שיקרת?

לפני 9 שעות, gadik6 כתב:

מסתבר שגם כשלומדים ליב"ה זה לא בהכרח ערובה ליכולת לקרוא ולהבין טקסט פשוט.

אתה לא טועה, אתה הדוגמא המושלמת למשפט שכתבת.

• תוכן חדש...