Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

1. אנשי הציונות הדתית מדהימים, הבעיה שהמפלגה כרגע מורכבת מיותר מדי לימור הר סון מלך וצבי סוכות שפותח שולחן יום אחרי אישור עילת הסבירות במקום מחילי טרופר ומתן כהנא. 

לא, הם לא. לא מבין את ההתרפסות הזו. ביום יום הם בני אדם רגילים כמוני וכמוך. במציאות הפוליטית, הם רובם ככולם שייכים לימין קיצוני. ואיך שלא תסובב את זה, וכמה שלא תהייה סקפטי על סיכוי לשלום - המחנה הפוליטי הזה מוריד את הסיכוי הזה ל-0 מוחלט, ומוביל אותנו לאפטרהיד על מלא.

לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

2. כנ"ל חרדים. כשאתה צריך עזרה מיד שרה או זק"א לא ישאלו למי הצבעת ומה אכלת אתמול.

מדובר באנשים שלא מתים מרעב כי אתה ואני מממנים להם את הילדים. גם את ההתרפסות הזו אני לא מבין. לא חייב לחרדים דבר. לא צריך את ההתנדבויות שלהם, שנעשות לחלוטין על חשבוני.

לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

3. אתה לא יכול להתעלם מזה שיש המון אנשים שנכנסים להיסטריה בלי להבין מה הסיפור.

זו לא היסטריה. אני קורא לאט לאט את מה שכותבים גם הדתיים המתונים. דמוקרטים וליברלים אין שם. גם לא כאלו שמחרטטים המון על חירוית פרט וכלכלה חופשית. וברור איך תראה מדינה שישלטו בה. לך זה כנראה לא יפריע. ואני מכבד את זה לחלוטין. לי כן.

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 20 דקות, gadik6 כתב:

בדיוק. כדי לנהל דיון צריך שאנשים לא ישקרו, או לפחות לא יסלפו את האמת.

אז מדוע אתה לא מספיק לשקר או לפחות לא לסלף את האמת?

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

יש הבדל עצום.

הישוב הבדואי בלי חשמל ומים, בלי כבישים ובלי שום שירותים. בהתנחלות סוללים כבישים, חשמל, מים, אבטחה וכל השירותים.

הישוב הבדואי יוצא להשלים ציוד בבאר שבע, המשטרה מפחדת להיכנס והרכבים של כל התושבים בעומר מגיעים אליהם בלילה.

המתנחלים מתחבאים בבתים כל יומיים כי מישהו עם גרזן נכנס אליהם לשטח.

אם כבר אז כבר.

לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

לא, הם לא. לא מבין את ההתרפסות הזו. ביום יום הם בני אדם רגילים כמוני וכמוך. במציאות הפוליטית, הם רובם ככולם שייכים לימין קיצוני. ואיך שלא תסובב את זה, וכמה שלא תהייה סקפטי על סיכוי לשלום - המחנה הפוליטי הזה מוריד את הסיכוי הזה ל-0 מוחלט, ומוביל אותנו לאפטרהיד על מלא.

מדובר באנשים שלא מתים מרעב כי אתה ואני מממנים להם את הילדים. גם את ההתרפסות הזו אני לא מבין. לא חייב לחרדים דבר. לא צריך את ההתנדבויות שלהם, שנעשות לחלוטין על חשבוני.

זו לא היסטריה. אני קורא לאט לאט את מה שכותבים גם הדתיים המתונים. דמוקרטים וליברלים אין שם. גם לא כאלו שמחרטטים המון על חירוית פרט וכלכלה חופשית. וברור איך תראה מדינה שישלטו בה. לך זה כנראה לא יפריע. ואני מכבד את זה לחלוטין. לי כן.

זאת לא התרפסות, אלה יותר ידיעה.

זה כמו שאני לא חושב שכל מי שמפגין הוא שונא ישראל, אנטי צהל ואנטי יהדות, אלה ש99 אחוז מהמפגינים הם אנשים שאם יראו מישהו בצרה יעצרו לעזור לו, גם אם הוא חרדי והם בדיוק סיימו סנדויץ חזיר עם גבינה.

אני מסרב להיכנס לפאניקה שערוצי החדשות מנסים לגרום לי להיכנס אליה.

הדתיים היו בשלטון שנים והמדינה לא הלכה לפח. מסכים שעם הקיצוניים ביותר זה קצת יותר בעיה, ולפני חודשים כבר אמרתי שהציונות הדתית פישלה בגדול ופספסה את ההזדמנות הכי גדולה שלה, אבל בחייאת, תירגעו.

פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

הישוב הבדואי יוצא להשלים ציוד בבאר שבע, המשטרה מפחדת להיכנס והרכבים של כל התושבים בעומר מגיעים אליהם בלילה.

המתנחלים מתחבאים בבתים כל יומיים כי מישהו עם גרזן נכנס אליהם לשטח.

נכון אבל גם ההקמה, גם ההתחבאות וגם הגניבות הם אשמת גורמי האכיפה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 50 דקות, יובל .מ. כתב:

להשתמש בביטוי כזה?

מסתבר שמדובר בביטוי שמדבר על יהודים/ישראלים עם "מנטליות נאצית". אז אולי בן גביר לא נאצי לפי הגדרה אבל בהחלט יש לו מן המנטליות.

לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

אם כבר אז כבר.

אני חושב ש @יבגניפ נתן את הדוגמא בתור מקרה נוסף ולא מקור להשוואה סימטרית. שהרי סימטריה מסיטה את הדיון.

לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

הדתיים היו בשלטון שנים והמדינה לא הלכה לפח. מסכים שעם הקיצוניים ביותר זה קצת יותר בעיה, ולפני חודשים כבר אמרתי שהציונות הדתית פישלה בגדול ופספסה את ההזדמנות הכי גדולה שלה, אבל בחייאת, תירגעו.

היא לא הלכה לפח למרות הדתיים, לא בזכותם. הציונית הדתית שרצה ברשימה הנוכחית היא שיקוץ קיצוני מאוד שהצליחה להשיג תיקים משמעותיים מאוד, זו בעיה.

אני רגוע כי בנתיים ה"אליטה" מתנגדת באופן אקטיבי. כשזה ייפסק יהיה יותר קשה להירדם בלילה.

אבל לא בטוח שנצטרך לחכות הרבה זמן, ההתנגשות קרובה ולדעתי ימיה של הקואליציה ספורים. עם ובלי בעיות הלב של ביבס.

• מעניין 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 8 דקות, Gosser1860 כתב:

היא לא הלכה לפח למרות הדתיים, לא בזכותם. הציונית הדתית שרצה ברשימה הנוכחית היא שיקוץ קיצוני מאוד שהצליחה להשיג תיקים משמעותיים מאוד, זו בעיה.

אני רגוע כי בנתיים ה"אליטה" מתנגדת באופן אקטיבי. כשזה ייפסק יהיה יותר קשה להירדם בלילה.

אבל לא בטוח שנצטרך לחכות הרבה זמן, ההתנגשות קרובה ולדעתי ימיה של הקואליציה ספורים. עם ובלי בעיות הלב של ביבס.

מסכים שהציונות הדתית בתור רשימה כרגע פח, אבל זה לא אומר שהדתיים הם לא חלק מהמדינה הזאת, והניסיון ל"הדיח" אותם זה ניסיון לפרק את המדינה מהצד השני.

במצד כזה לא ישראל תשרוד ולא יהודה.

לדעתי בספטמבר ייגמר העניין. מספיק פסילה אחת בבגץ מהעתירות שיהיו כדי שהקיצוניים יתפוצצו, ואנשים כמו דיכטר/ברקת וכ'ו יגידו די.

פורסם
לפני 40 דקות, יובל .מ. כתב:

לא בדיוק.

המדינה נתנה להם להשתולל ללא מעצורים כמעט ביו"ש, ויש לזה מחיר.

כמדינה, העזנו להציב להם גבול בדיוק פעמיים. פעם אחת בפינוי סיני, שהוא כבר רחוק מאיתנו ופחות רלוונטי. פעם שניה בהתנתקות, כשהפסקנו להקריב קורבנות אדם בשביל הזכות שלהם לחיות על חוף היום בעזה. וחלק ממה שוקרה עכשיו, זה תהליך נקמה שלהם בנו.

חלק אחר, זה תהליך יותר ארוך טווח, בו הדתיים שכנעו את עצמם, משום מה, ש"ערכים" זה משהו שמאפיין רק אותם, ושאנחנו, העגלות הריקות, סך הכל משתוקקים שיבואו ויובילו אותנו לכל הטוב שהם מביאים לעולם. ואישית אני חושב שחלק מהפעילים הדתיים הופתעו מהמחאה בעיקר בגלל זה.

בכל מקרה, הכיוון ברור. ככל שיהיה להם יותר כח, כך ישראל תהיה פחות דמוקרטית. זו לא "היסטריה". זה ה"אני מאמין" של המחנה הזה.

• אהבתי 2
  • מבאס 1
  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

אתה אמיתי?

זה לא איזה מישהו אקראי.

הוא היה העוזר של ח״כ לימור סון הר מלך.

והוא אחד הנאשמים עכשיו בהריגה או רצח של תושב פלסטיני.

וואלה , כבר הגישו כתבי אישום ? 

הנ"ל עדין בגדר חשוד , לא נאשם ולא נעלים , מציע לך לנסות לדבוק בעובדות.

על מנת להרשיע ברצח ידרשו ראיות חותכות ואו הוצאת הגופה ובדיקה בליסטית .

חקירת התקרית בבורקה רק החלה, אך את הלקח ניתן להפיק היום - וואלה! חדשות (walla.co.il)

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אנשי הציונות הדתית מדהימים, הבעיה שהמפלגה כרגע מורכבת מיותר מדי לימור הר סון מלך וצבי סוכות שפותח שולחן יום אחרי אישור עילת הסבירות במקום מחילי טרופר ומתן כהנא. 

יש אצלי בעבודה בהייטק ריכוז גבוה יחסית של ציונות דתית.

אנשים טובים וחכמים ומקסימים. הם אפילו (חלקם) סולדים מסוכות והר מלך.

אבל בסופו של דבר, ואנחנו מדברים הרבה פוליטיקה בהפסקות צהריים, מבחינתם זו מדינה יהודית, את יו״ש צריך ליישב ואם יש סתירה בין ערכי היהדות לערכים ליברלים, אז היהדות היא הקובעת.

אני לא רואה דרך שבה אני יכול להמשיך לחיות איתם, בצורה שהולמת את הערכים שלי, לאורך שנים.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, arturkopit כתב:

אבל בן גביר הבטיח לטפל בפשיעה...

דווקא המשטרה 'שלו' סימנה V ביעדים שלה, היא עצרה וסיכלה את הפעולה בטיימינג הנכון. מי שנכשל פה זה מערך התביעה... (רפורמה עכשיו! 😉)

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

לדעתי בספטמבר ייגמר העניין. מספיק פסילה אחת בבגץ מהעתירות שיהיו כדי שהקיצוניים יתפוצצו, ואנשים כמו דיכטר/ברקת וכ'ו יגידו די.

אני מחזיר אולי לתחילת הדיון, אבל הפיצוץ לא יגיע מחברי הכנסת של הליכוד. ברגע שיהיה משבר חוקתי, השאלה היא (1) מה יעשה השירות הציבורי (בעיקר בתי המשפט) ו-(2) מה יעשו ראשי מערכת הביטחון.

ביבי, בהעברת הסבירות, לא רצה שהשיקול הצבאי ישפיע, מנימוק די רציונאלי, אבל המשך ההתנהלות שם אותנו על מסלול של הפיכה צבאית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 2 דקות, falou כתב:

אני מחזיר אולי לתחילת הדיון, אבל הפיצוץ לא יגיע מחברי הכנסת של הליכוד. ברגע שיהיה משבר חוקתי, השאלה היא (1) מה יעשה השירות הציבורי (בעיקר בתי המשפט) ו-(2) מה יעשו ראשי מערכת הביטחון.

ביבי, בהעברת הסבירות, לא רצה שהשיקול הצבאי ישפיע, מנימוק די רציונאלי, אבל המשך ההתנהלות שם אותנו על מסלול של הפיכה צבאית.

זה יגיע מהם.

עם כמה שהם יצאו חלשים בסיבובים קודמים, אנשים כמו דיכטר, ברקת, כץ ואדלשטיין (ולדעתי גם ביטן עם כמה שזה מצחיק) לא יתנו יד למלחמה מלאה מול בית המשפט. הם מבינים את המשמעות.

יהיה מעניין עוד חודש.

פורסם
לפני 22 דקות, לב טוב כתב:

דווקא המשטרה 'שלו' סימנה V ביעדים שלה, היא עצרה וסיכלה את הפעולה בטיימינג הנכון. מי שנכשל פה זה מערך התביעה... (רפורמה עכשיו! 😉)

מערך התביעה נכשל...?

איך מערך התביעה יכול לתבוע משהו כאשר אין לך שום ראיות?אחי, זה לא שיעור תורה אצל הרב שכולנו ממציאים דברים.

מקווה מאוד שאתה ציני ולא רציני.

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...