Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

אני באמת לא יודע מאיפה אתה מביא את הפרשנויות שלך להתנגדות לרפורמה

מה לא יודע?
מדף המסרים כמובן.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, פינדר כתב:

"לקחת תינוק. בום. להעיף לסלע. לשבור אותו."

זה כבר לא מתנחבל. זה יהודונאצי.

הבחור החביב ש"רק יצא לרעות את הצאן"..

מרגיש כאילו אתה אוסף מודיעין בשביל בצלם

לפני 10 שעות, Lior_Django כתב:

שני האירועים האלה הם תעודת עניות ליחידה לאבטחת אישים.

לדעתי, יש גם קשר למאובטח שחי בסרט שהוא מישהו.

תאר לך למשל, מאובטח שעוצר את השיירה, צועק על המאבטח ועוזר לנפגע.

מוכן להתערב שזה לא היה קורה שוב.

הייתי אומר לך שהמאובטח מטומטם ושאסור לו להתערב בענייני אבטחה.

אם יש לו טענות לאופן התפקוד שיפנה לגורמים הממונים ושהם יטפלו. מאובטח שיוצא באמצע אירוע צריך לקבל נגיחה ולהיות מקופל חזרה לרכב.

ביבי עם כמה שהוא מת על עצמו לא יקבע שום דבר למאבטחים והם יעשו בדיוק את מה שיונחו לעשות.

לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

מה לא יודע?
מדף המסרים כמובן.

להגיד שכל מה שאומרים זה חלק מדף המסרים זה כמו חוק גודווין החדש.

תלמדו לתקוף את הטענות ולא את הטוען. ואני לא בעד הרפורמה או משהו.

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

לא ראיתי את הכתבה אז לא אתייחס למג'אדלה אבל בן גבוי פאשיסט (הפאשיזם דוגל באוטוקטיה ריכוזית, משטור כוחני של החברה והכלכלה ודיכוי האופוזיציה בכוח).

לגבי הדלפות הוא לא הדליף אלא פרסם את ההדלפות שקיבל וזה תפקידו כעיתונאי.

אבל זה נוח לו לפרסם רק הדלפות שמתאימות לאג'נדה שלו.

אפילו פה, יש התקדמות לטובת התביעה - הנה ביבי בכלא.

השופטים אומרים "לכו להסדר הטיעונים לא חזקים מספיק" - זה לא אומר כלום ביבי לכלא.

לגבי בן גביר פאשיסט - שוב, לומדים מילה ורצים עליה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

אתה שוב לא בכיוון עם אפיון ה"בעיות" שלנו.

אני באמת לא יודע מאיפה אתה מביא את הפרשנויות שלך להתנגדות לרפורמה, ולמה, אבל המציאות הרבה יותר פשוטה:

רוב המתנגדים לתהליך שלי אישית יצא לדבר איתם, זה אנשי מכל הקשת הפוליטית, כולל אנשי ימין, שקמו יום אחד בבוקר וקלטו שהמדינה הולכת לכיוון ממלכת יהודה על מלא. והם לא רוצים לחיות באחת כזו.

רגע לפני שתסביר לי שהם לא מבינים כלום, נמושות, סובלים מפסיכוזה, ושאר האפיונים הרגילים - ממליץ שתקרא במה מתעסק, למשל, שמחה רוטמן בפגרה עכשיו. 

זה כאילו דיון מעגלי, בו על כל דבר שאני אגיד על אנשים במחאה אתה תטען שהניסיון או ההתרשמות שלך שונה, ותרמוז שזה הכל דעות קדומות או משהו בסגנון?

אני הגבתי להודעה שהציגה את רדמן כאיזה משיח או משהו בסגנון, וביקרה אותי על כך שהעזתי להגיד עליו מילה רעה.

זה שלך יש ניסיון שונה או שאתה והסובבים אותך הם בעלי השקפה או "חוויה שונה במחאה לא סותר את זה.

לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

זה נהיה באופנה - אין מה לענות לגופו של עניין, אז מתחילים עם הסיסמאות "ביביסט", "דף מסרים" וכדומה.

נוצרה כאילו איזושהי "הילה" סביב המחאה, שבה כל מי ששותף למחאה הוא משכיל, בעל יכולת חשיבה עצמאית ועוד, ואילו כל מי שנגד המחאה הוא ביביסט שקורא מדף מסרים.

אבל במציאות גם חלק ניכר ממתנגדי המהפכה הם בורים שניזונים מדפי מסרים דוגמת הארץ ושות'.

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

איזו טענה?

אני מגבש את הדיעות שלי בעצמי ולא מעניין אותי מי חושב כמוני ומי לא. אין לי אף אליל ואני גם לא סוגד לאף אחד אז איך אני יכול להתמודד עם מישהו שמחליט בשבילי מה ואיך אני חושב?

פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

אף אחד לא אמר שכל מה שאומרים זה דף מסרים. לגדי לא היתה טענה בימים האחרונים שחרגה מ"שמאלנים רכיכות מתאהבים באלילים ויוצאים להפגין בקפלן, כי אין להם אומץ להגיע לנתניה וללכת מכות כמו גברים אמיתיים". כפי שבטח אתה יכול לראות, התייחסתי לטענה, למרות שהיא לא רצינית כל כך, והסברתי יפה למה הוא טועה.

באופן כללי יותר, חייב להגיד שאני קורא אינטלקטואלים תומכי רפורמה, לפחות כאלו שעוד לא חסמו אותי, ומאוד קשה לנהל איתם דיון, בעיקר כי הם מספרים חצי אמת או משקרים. רק לדוגמא: שמחה רוטמן ייסד בזמנו ארגון פוליטי שנקרא "התנועה למשילות ודמוקרטיה". שותפיו לתנועה זה גם שותפיו למשרד, ועוד כמה דתים ימניים. לפני כמה ימים, חברתו לתנועה, עו"ד בינה, התראיינה לאיזה עיתון סקנדינבי וסיפרה שהתנועה שלהם היא "לא ימין ולא שמאל" והם רק רוצים דמוקרטיה ומשילות. יש עם הסיפור שלהם שתי בעיות בדיוק: האחת היא שאין אף איש שמאל בתנועה שלהם. ויותר מזה, תחקירי תקשורת בעבר הראו שחלק מהחברים שם מזוהים עם ימין דתי די קיצוני. השניה היא שהם מדברים המון על "משילות", אבל זה לא מונע מרוטמן לחיות בישוב לא חוקי, בבית שהוצא לו צו הריסה לפני כמעט עשור.

וזו רק אנקדוטה, כן? אבל האמירה הכללית היא שכדי לנהל דיון צריך שאנשים לא ישקרו. זה המינימום גם כדי לייצר אמון ויכולת להגיע לפשרות וכו'. אבל זה לא קיים כאן. אנשי הימין הדתי פשוט משקרים, גם כשמאוד קל להראות שהם משקרים. והיחס בהתאם.

• רעיון טוב! 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 36 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל זה נוח לו לפרסם רק הדלפות שמתאימות לאג'נדה שלו.

אפילו פה, יש התקדמות לטובת התביעה - הנה ביבי בכלא.

השופטים אומרים "לכו להסדר הטיעונים לא חזקים מספיק" - זה לא אומר כלום ביבי לכלא.

הוא פרסם לשני הצדדים. פשוט לכולנו נוח לזכור מה שיותר מתאים לנו.

ולגבי התקדמות או אי התקדמותאנחנו ניזונים מחלקיקי דברים שמישהו מעוניין שנקבל. המשפט מסתיים רק בהכרעת הדין ועד אין שום דבר חוקי או לא חוקי אלא רק מוסרי או לא מוסרי

פורסם
לפני שעתיים, MiniMiz3r כתב:

האמת שרוב מקרי הירי של שוטרים הם בלבנים (שחורים יורים אחד בשני יפה מאוד גם בלי עזרה של המשטרה), אבל הכמויות הן מסחריות. הם ירו למוות ב-1,200 בני אדם ב-2022 (לשם הקוריוז זה יותר מכמות מחבלי חיזבאללה שנהרגו בלבנון השניה). 

עכשיו אתה מחרטט מספר שאין לו קשר לכלום. 

בארה"ב יש מאות מיליוני כלי נשק בידי האזרחים, ביחס של יותר מכלי נשק פר תושב. 

בערך 22 אלף אמריקאים נרצחו בנשק חם בשנה שעברה. 

בהתחשב בנתונים האלו, כמות הנורים ע"י שוטרים סבירה בהחלט. 

כמובן שצריך גם לזכור, במשטרה בארה"ב, בניגוד לישראל, היא גוף מבוזר ששונה בניהול ובהרכבו ממדינה למדינה ומיישובי ליישוב. 

זה לא גוף פדרלי. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 23 דקות, gadik6 כתב:

זה נהיה באופנה - אין מה לענות לגופו של עניין, אז מתחילים עם הסיסמאות "ביביסט", "דף מסרים" וכדומה.

עניתי לך לגופו של עניין לחלוטין. אתה מקטין את המוחים. זכותך. אבל זה לגופם של בני אדם. וגם קצת מפספס. אני גם לא יודע מה ההשכלה של כל המפגינים בקפלן. אבל מה שאני כן יודע, זה מה שהצבעתי עליו כבר 100 פעם במשך השנים כאן: המחנה הדתי ביביסטי בממוצע פחות משכיל ועשיר מהמחנה שמתנגד לו. זו עובדה סטטיסטית יבשה, שכל מערכת בחירות מתקפת מחדש. ובגדול, אפשר גם לטעון שזה לא משנה כמובן, אבל למתנגדי הרפורמה יש *יותר* כלים ויותר גישה למידע ויכולת להשתמש בו וכו' מהצד השני.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה יודע, חלקנו פה מעל גיל 20 ויש לנו אוצר מילים.

כדי לתאר סיטואציה, אנשים וכו׳ צריך להשתמש ב... מילים.

ואם יש מילה אחת שמתארת בדיוק את מה שרוצים, מה המניעה להשתמש בה?

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 51 דקות, יובל .מ. כתב:

מרגיש כאילו אתה אוסף מודיעין בשביל בצלם

אתה לא מעלה על דעתך שגם בצלם יכולים לעיתים לעלות על פשע מלחמה? 

לפני 52 דקות, יובל .מ. כתב:

לגבי בן גביר פאשיסט

אני מעדיף יודונאצי. יותר מתאים 

• רעיון טוב! 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...