Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

כדאי לו?

אתה תעשה לו משהו?

מה אני כבר יכול לעשות לו? אני אפילו לא בישראל.

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

לפי מבחן ה"אדם הסביר" כל יצור עם טיפה היגיון יידע שאם יתקרב לשיירה הכי מאובטחת בארץ כנראה מישהו יבוא ויזרוק אותו הצידה לא בעדינות בכלל.

סיכוי גדול שגם באחד הרכבים ישב מישהו עם קנה של M4 לכיוונו דרך אגב.

אז אין כזה חוק. יפה. ואין יותר סבירות בישראל.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, garicho כתב:

ראיתי עכשיו סרטון עם מפגין עם דגל ישראל ברחוב נזרק על ידי מאבטח שב״כ. הבנתי שהוא שבר למפגין את היד. מעניין אם אפשר לתבוע את המאבטח על הפגיעה…

כבר אמרתי שחלק גדול מהמוחים זה תינוקות מגודלים?

הגיע הזמן שהם יתחילו לקחת אחריות על המעשים שלהם. כל אדם מבוגר עם קצת שכל בראש צריך להבין שלא מתקרבים לשיירה מאובטחת (בלי קשר לביבי או לא ביבי). 

והמפגין שבר, לכאורה, את כף היד בנפילה. אם יש לו סיכון מוגבר לשברים או בעיות לשמור על יציבות, אז שלא ייכנס לסיטואציות שמערבות או עלולות לערב אלמנטים פיזיים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

פורסם

מי יודע מראש מתי תגיע השיירה? או שלמפגין היה מודיעין (בעיה של השב״כ) או שהיה שם באופן מקרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 20 דקות, garicho כתב:

מה אני כבר יכול לעשות לו? אני אפילו לא בישראל.

אז אין כזה חוק. יפה. ואין יותר סבירות בישראל.

אז מה אכפת לך אם הוא בישראל ולא ביהודה?

וחכה לספטמבר יהיה מעניין.

פורסם
לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל אתה בסדר עם מניעת תפילה מיהודים בהר הבית מן הסתם.. או סתם עליה שלהם עם ציצית

מותר לעלות עם ציצית ואסור להתפלל שם בדיוק כמו שנוצרי או מוסלמי לא יכולים להתפלל בבית כנסת.

אתה גם שוכח שהר הבית הוא ירדני לפי הסכמי השלום.

ורק מזכיר לך שמדינת ישראל אישרה לפתוח מסעדה (שכשלה עסקית ונסגרה) שמוכרת חזיר במבנה של מסגד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 דקות, sperial כתב:

מי יודע מראש מתי תגיע השיירה? או שלמפגין היה מודיעין (בעיה של השב״כ) או שהיה שם באופן מקרי.

זה לא משנה.

אתה רוצה לשאול את חברים שלנו בארה"ב מה קורה למי שיתקרב לשיירה של פוטוס?

או יותר טוב, תבדוק כמה כדורים מקבל מהFBI בחור שמפרסם איומים ברשת על הנשיא..

לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

מותר לעלות עם ציצית ואסור להתפלל שם בדיוק כמו שנוצרי או מוסלמי לא יכולים להתפלל בבית כנסת.

אתה גם שוכח שהר הבית הוא ירדני לפי הסכמי השלום.

לפי מה שאני זוכר היו מקרים שסירבו עליה של יהודים שהיו עם ציצית וספר תורה (לא התפללו, החזיקו).

אם מה שאתה אומר נכון יכול להיות טעות של השוטר בנקודה.

בכל מקרה מקבל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

בשבוע הבא שידור חוזר, ביבי יוצא לנופש ברמות.

אמיתי? לא הייתה בדיחה כזו פעם?

"לאן ביבי נוסע לחופשה?  הוא נוסע לרמות"

~סטגדיש~

• מצחיק 2
פורסם (נערך)
לפני 55 דקות, sperial כתב:

אם מישהו מטומטם, אז שישלם על זה.

כל ההתקטננות הזו, צריך להיות עיוור וחירש כדי לפספס את השיירה של ראש הממשלה.

אם הוא לא שם לב לכל אלה בטח הוא גם לא שם לב שנשברה לו היד.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אתה רוצה לשאול את חברים שלנו בארה"ב מה קורה למי שיתקרב לשיירה של פוטוס?

אחחח איזה כיף שראש הממשלה שלי מגיע לעבודה על אופניים.

שמרקל הולכת לעשות קניות בלידל מתחת לבית בלי לפנות את כול הסופרמרקט ולא כתרגיל יח"צ אה לה ביבי.

מה עם דודה גאריצ'ו? 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

״עוצמה יהודית״ רצה גם בבחירות המוניצפליות הקרובות.
זה מפתיע שמפלגת ״ימין על מלא״ לא חושבת שיו״ש צריכים להיות בריבונות ישראלית -- אפילו לא השטחים שבריבונות ישראלית לפי הסכמי אוסלו -- וגם הגולן לא.
השליטה בגיאוגרפיה גם, איך לומר, לא חזקה במיוחד.
לפי המפה שלהם, חולון ובת ים צפונית לת״א, אילת באמצע הנגב, קרית מוצקין דרומית לחיפה, קרית שמונה בגליל המערבי, עפולה וראש העין מחוץ לקו הירוק, ואני בטוח שפיספסתי כמה. הזוי.

מפת בחירות מוניציפליות עוצמה יהודית.png

• מצחיק 5
פורסם

ראיתי עכשיו את הסרטון של המאבטח. הטענה שהוא דחף את המפגין בגלל איזה איום או משהו כל כך מטומטמת, שאני לא מאמין שמישהו באמת יכול לעמוד מאחוריה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 21 דקות, PinkDolphin כתב:

מפת בחירות מוניציפליות עוצמה יהודית.png

שים לב שבנוסף זה מונציפלי.

תשמע, זה כל כך הזוי, כאילו שחיפשו את הגרפיקאי הזול ביותר והגיעו לזה שמנסח שלטים בוואדי ערה, עם מפה ששלף מהארכיון של אש"ף...

• מצחיק 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אבל אתה בסדר עם מניעת תפילה מיהודים בהר הבית מן הסתם.. או סתם עליה שלהם עם ציצית.

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

אתה שוב מדמיין דברים שלא נכתבו  בידי אף פעם?

פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

אחחח איזה כיף שראש הממשלה שלי מגיע לעבודה על אופניים.

שמרקל הולכת לעשות קניות בלידל מתחת לבית בלי לפנות את כול הסופרמרקט ולא כתרגיל יח"צ אה לה ביבי.

אני מוכן שביבי יאמץ את רעיון ההגעה לעבודה באופניים, אם גם משטרת ישראל תאמץ את שיטות הפעולה של המשטרה ההולנדית בהתמודדות עם מפגינים "לא אלימים" (א-לה מעצר מסוערב בסגנון השטחים).

• אהבתי 1

• תוכן חדש...