Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוצאים בגנות אפרטהייד מצד אחד, וקוראים לזרוק את החרדים מהמדינה מצד שני. לך תבין. 🤔

• רעיון גרוע 3

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

סליחה? אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותו סקטור? אתה מדבר על האנשים שרק דורשים ודורשים ודורשים ולא מוכנים לתרום כלום.

אף אחד לא דורש לגרש אותם. הדרישה היא שהם יהיו שותפים לתחזוקה של הפרוייקט שנקרא מדינת ישראל, לא למצוץ את הדם של מי שמשרת בכוחות הביטחון, משלם מיסים ותורם לכל זרועות המדינה.

• אהבתי 6
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סלחתי. יש תהום ענק בין שילוב חרדים לבין הפנטזיות שמחדירים פה לאנשים ראש של היפרדות חד-צדדית למדינת יהודה ומדינת ישראל.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם
לפני 22 דקות, Coro כתב:

סלחתי. יש תהום ענק בין שילוב חרדים לבין הפנטזיות שמחדירים פה לאנשים ראש של היפרדות חד-צדדית למדינת יהודה ומדינת ישראל.

אפרטהייד זה בדיוק ההיפך מהיפרדות. 

פורסם
לפני 44 דקות, Coro כתב:

יוצאים בגנות אפרטהייד מצד אחד, וקוראים לזרוק את החרדים מהמדינה מצד שני. לך תבין. 🤔

זה לא כזה מורכב. בדיוק כמו שאני רוצה להפרד מהפלסטינאים. אני לא שם להם שליט בובה ומצפה מהם להיות המשרתים שלי. שיקחו את גורלם בידיים. ומה שיצא - יצא. יהיו מעושרים ומאושרים? נהדר. ימותו מרעב? לפחות זו לא בעיה שלי.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 45 דקות, Coro כתב:

חרדים זה לא קבוצה אתנית, זה אורח חיים. 

לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

זה לא כזה מורכב. בדיוק כמו שאני רוצה להפרד מהפלסטינאים. אני לא שם להם שליט בובה ומצפה מהם להיות המשרתים שלי. שיקחו את גורלם בידיים. ומה שיצא - יצא. יהיו מעושרים ומאושרים? נהדר. ימותו מרעב? לפחות זו לא בעיה שלי.

חבל שזו תמיד כן הבעיה שלך, כל חוסר יציבות על הגבולות שלך, ובטח ובטח עם העובדה שהערבים הישראלים והפלסטינים הם יוצאי אותה תרבות

התזה של 'נצא ושהם ייסתדרו', כבר התנפצה מזמן

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

התנפצה מזמן נכון השאלה מה עדיף?
אם אנחנו שופטים את המציאות לפי כסף+חיי אדם אז:
היציאה מלבנון הוכיחה את עצמה עם כמה שהיא נעשתה בצורה חפוזה ועם כמה שניהול המערכה מול חיזבאללה מאז התבסס בעיקר על האסטרטגיה של עצימת עיניים.
היציאה מעזה הוכיחה את עצמה עם כמה שניהול המערכה מול עזה הוא לא בדיוק מדהים ומזכיר יותר טיוח של קיר מתפורר בכל פעם שנופלת ממנו איזו חתיכה.

דמיין לעצמך מצב שצה"ל עדיין יושב בלבנון כמה חיילים מתים היית סופר בכל שנה? כמה קטיושות היו נופלות על יישובים ישראלים בכל שנה?
כמה מתו בעזה בשנה לפני היציאה? אתם יכולים לחזור ולספור ולהבין שהמצב עכשיו טוב יותר למרות הכל.

אם נסתכל על המצב של הצד השני אז המצב של אזרחי עזה גרוע יותר, המצב של החזון הפלסטיני גרוע פי כמה, גם מהבחינה הזו המצב כרגע טוב יותר.
המצב בלבנון הוא קטסטרופה, מדינה מפוררת ומתפרקת בפשיטת רגל וזה בלי שירית כדור אחד או איישת מוצב אחד. 
הכוח של האוייבים שלנו אולי נראה שהתעצם, אבל מהרבה בחינות הם הלכו אחורה.
מה קרה בישראל בזמן הזה? מה קרה לכלכלה בזמן הזה? מה קרה לעוצמה הצבאית בזמן הזה?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2
  • מעניין 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני שעה, yohai71 כתב:

^

אנשים כמו גלנט, זאת האכזבה הכי גדולה שלי.

גלנט, דיכטר, ברקת, אפילו ישראל כ"ץ. איך אנשים שהייתה להם תדמית (איכשהו) ערכית, הפכו להיות סמרטוטי רצפה כאלה? כל מי שיש לו טיפה של כבוד עצמי קם ועזב (וכן, אני יודע שגם אופורטוניזם מעורב בעזיבה, אבל התוצאה היא שהפורשים מהליכוד לא חלק מהסח'לה הנוכחי).

כמו שאמרה לימור לבנת ישנם בליכוד אנשים שהיו לוחמים נועזים והיום הם פחדנים פוליטיים.

לפני 34 דקות, farkash7 כתב:

הכוח של האוייבים שלנו אולי נראה שהתעצם, אבל מהרבה בחינות הם הלכו אחורה.

זה לא נכון.

לבנון עצמה אף פעם לא היווה איום ממשי על ישראל. זה היה אש"ף בזמנו וחיזבאללה היום. וחיזבאללה בטח לא הלך אחורה. עם זה אני לא טוען שהינו צריכים להישאר בלבנון או עזה. 

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם (נערך)

אני לא דיברתי על כוח צבאי אני דיברתי על המדינות עצמן. לבנון היא מדינת אוייב. הייתה ונשארה. 
לבנון התפרקה לחתיכות. הכלכלה שלה מרוסקת. היא נמצאת בבידוד בינלאומי וכל בקשת סיוע שלה נתקלת בסירוב בגלל חיזבאללה.
היא הלכה 100 צעדים אחורה מאז הנסיגה שלנו בזמן שישראל התקדמה 100 צעדים קדימה.
כל זה קרה כשאין חייל ישראלי אחד בלבנון.

פורסם
לפני 43 דקות, farkash7 כתב:

דמיין לעצמך מצב שצה"ל עדיין יושב בלבנון כמה חיילים מתים היית סופר בכל שנה? כמה קטיושות היו נופלות על יישובים ישראלים בכל שנה?
כמה מתו בעזה בשנה לפני היציאה? אתם יכולים לחזור ולספור ולהבין שהמצב עכשיו טוב יותר למרות הכ

לאנשים יש זכרון קצר מאד. אנשים שכחו שבזמן השהיה שלנו בלבנון כל שבוע בממוצע היה הרוג, שלא נדבר על כמות הפצועים.

אנשים שכחו מה זה להיות ללא כיפת ברזל. 

בטחונית, אין בכלל מה להשוות. 

• אהבתי 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

מדברים אליכם בפירוש על גירוש חרדים -  "חלק מהאנשים יצטרכו לעבור דירה".

איך אמר יאיר גולן? מזהה תהליכים משנות ה30.

image.thumb.png.20ea75a6b6c85e5e47c5b3dcab496b0f.png

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם (נערך)
לפני כשעה, falou כתב:

חרדים זה לא קבוצה אתנית, זה אורח חיים

זה לא אורח חיים. הם לא חיו כך מתמיד. עובדה שבארצות הברית הם עובדים.

המדינה,בגלל העדפה סוציאלית, יצרה כאן קבוצה של אנשים שהתרגלו לחיות על חשבון המדינה. עכשיו יש להם כח פוליטי/השפעה פוליטית גדולה והם מנצלים לרעה את זה.

מבחינה כלכלית האוכלוסיה הזו,חרדים/ערבים/נצלנים תתצטרך לעבור תהליך גמילה. התהליך הזה כולל מספר שלבים, בדיוק כמו כל גמילה אחרת,חלקם פחות נעימים. המדינה תצטרך ללוות את התהליך הזה כדי שיעבור כמה שיותר חלק. 

לפני 4 דקות, Coro כתב:

מדברים אליכם בפירוש על גירוש חרדים -  "חלק מהאנשים יצטרכו לעבור דירה".

איך אמר יאיר גולן? מזהה תהליכים משנות ה30.

image.thumb.png.20ea75a6b6c85e5e47c5b3dcab496b0f.png

אתה עושה צ'רי פיקינג ומעוות את מה שכתוב. 

אף אחד לא יגורש. מי שיבחר/ישאר לגור תחת מדינה מסויימת יצטרך לקבל את חוקיה.

עריכה אחרונה על ידי ArikM

Infiniti G37 2013

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, ArikM כתב:

אנשים שכחו שבזמן השהיה שלנו בלבנון כל שבוע בממוצע היה הרוג, שלא נדבר על כמות הפצועים

כל שבוע היה הרוג כשהיו להם סאגרים טיפשים מכווני חוט ולא היו להם קורנטים רוכבי לייזר עם טווח של 6 ק"מ.
אם היית שם היום היית סופר פי כמה גופות בכל שנה.
תשאלו את תושבי הצפון מתי היה יותר בטוח, עם רצועת בטחון או בלי.

פורסם
לפני 1 דקה, farkash7 כתב:

כל שבוע היה הרוג כשהיו להם סאגרים טיפשים מכווני חוט ולא היו להם קורנטים רוכבי לייזר עם טווח של 6 ק"מ.
אם היית שם היום היית סופר פי כמה גופות בכל שנה.

כן ולא...לאף אחד אין כדור בדולח. אתה לא יודע אם היינו שם, האם יכלו להעביר כמות נשק מתקדמת כזו בלי שנשים לב. ושוב גם אנחנו ממשיכים להתקדם.

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

לבנון היא מדינת אוייב. הייתה ונשארה.

אם לא ארגונים פלסטינאים/חיזבאללה זאת מדינת אויב על הנייר. מ-48 לא היו לנו קונפליקטים צבאים עם לבנונים. פעם לזמן קצר אפילו חתמנו איתם על הסכם שלום. ואם לא אותם ארגונים פלסטינאים/חיזבאללה בחיים לא הינו נכנסים לשם.

• תוכן חדש...