Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 42 דקות, mikyl כתב:

יש חוק שמאפשר לבדואים לעשות את זה? אתה מתבלבל בין חוקים וחוסר משילות באזורים שונים של הארץ. תנסה להוסיף חדר לדירה בלי אישורי בניה בת"א כמו נגיד באשקלון ותגיד לי מה קורה לך. 

אה אוקיי.

לא רשום על הנייר, אבל בפועל אתה לא מכחיש שזה מה שקורה.

מה שאומר שבפועל החוקים שונים. 

бить будут не по паспорту, а по морде! 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 12 דקות, פינדר כתב:

יש איזו קונסטלציה חוקית בישראל שמאפשרת נישואי תערובת?

כן, ירח דבש בקפריסין, פראג, איטליה ועוד כמה מקומות נחמדים. עד היום אני מצטער שהתחתנתי ברבנות ולא בחרתי באחד מאפשרויות הנחמדות האלה 😀  אני מבין למה אתה מתכוון, אבל זה לא אפרטהייד. מדובר בהפרדה דתית כמו גם בשאר הדתות המונותאיסטיות ולא בהפרדה גזעית. במילים אחרות כפיה דתית ולא אפרטהייד.

• משעמם 1
פורסם
לפני 6 דקות, mikyl כתב:

ירח דבש בקפריסין, פראג, איטליה

ידוע לי. שאלתי על ישראל.

לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

בגלל זה אתה לא יכול להדביק לזה את הטענה של אפרטהייד, כי זה לא מכוון נגד מוסלמים באופן אישי.

זה לא חייב להיות ספציפית נגד מוסלמים.

זה בעיקר בשביל שיהודים כשרים וצדיקים לא יתערבבו עם גויים טמאים.

שמירה על טוהר הגזע.

זה לא הופך את זה לפחות גרוע.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 דקות, David32 כתב:

אה אוקיי.

לא רשום על הנייר, אבל בפועל אתה לא מכחיש שזה מה שקורה.

מה שאומר שבפועל החוקים שונים. 

бить будут не по паспорту, а по морде! 

נכון, זה קיים. ואם אתה תנסה לעשות אותו דבר באותו מקום כנראה תקבל אותה תוצאה (תלוי במזלך). זאת אומרת חוק הוא אותו חוק. דרך אגב, אם בדואי ינסה לעשות את זה בת"א הוא כנראה לא יחזור הביתה.

פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

שמירה על טוהר הגזע.

אבל זה לא אפרטהייד.

פורסם
לפני 21 דקות, פינדר כתב:

ידוע לי. שאלתי על ישראל.

שמירה על טוהר הגזע.

מסכים שזה גרוע. אבל מדובר להבדיל מאפרטהייד על שמירה על צביון דתי ולא גזעי. כול מתגייר/ת יכולים להתחתן באופן חוקי בארץ עם יהודי/ה "טהורים". וזה לא שונה מדתות אחרות. פשוט איפה שקיימת הפרדה של דת ממדינה אתה יכול לבחור באיזה דרך שאתה רוצה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

פתח גוגל

חיפשתי מוסךמיות לוהטות אבל ךא מצאתי כלום.

יש לך אתר היכרויות מומלץ למוסלמיות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

חיפשתי מוסךמיות לוהטות אבל ךא מצאתי כלום.

יש לך אתר היכרויות מומלץ למוסלמיות?

www.allawhoacbar.boom

לפני 3 דקות, mikyl כתב:

מסכים שזה גרוע. אבל מדובר להבדיל מאפרטהייד על שמירה על צביון דתי ולא גזעי. כול מתגייר/ת יכולים להתחתן באופן חוקי בארץ עם יהודי/ה "טהורים". וזה לא שונה מדתות אחרות. פשוט איפה שקיימת הפרדה של דת ממדינה אתה יכול לבחור באיזה דרך שאתה רוצה.

בול.

יש בעיה, אבל צריך להגדיר אותה בצורה נכונה, וכמובן גם לפתור אותה אבל את זה אף אחד לא רוצה לעשות.

פורסם
לפני 6 שעות, falou כתב:

אין קורלציה בין מידת הדתיות של המשטר או העם למידת האכזריות או התוקפנות.

תראה, ללא מעט מאותם משטרים היו בהחלט מאפיינים של דת/כת גם אם אלוהים או כל ייצור אחר נעדר מהם.  

פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

עד כמה השמאלנים חסרי חיים וקטנוניים מ-1 ועד לתת דירוג שלילי ולהכפיש מלון קטן שרק רוצה כנראה להתפרנס, רק בגלל ש...   נתניהו התארח במלון?

הפסקת לקנות מוצרים של שטראוס כבר או שאתה קונה ומחביא אותם מפנייך החברים תומכי הרפורמה שלא יביישו אותך?

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

יש בעיה, אבל צריך להגדיר אותה בצורה נכונה, וכמובן גם לפתור אותה אבל את זה אף אחד לא רוצה לעשות.

ישראל הולכת לאפרטהיד. שוב, אפשר לא לאהוב את זה. אבל זה הכיוון. זה לא חייב להיות קופי פייסט אחד לאחד לדרום אפריקה, אלא לחלוק מאפיינים.

והטענה שערבי יכול להתגייר כדי להתחתן עם יהודיה די חלשה. 

בכל מקרה, כדי למנוע ויכוחי סרק - זה לא ככ משנה איך אנחנו מגדירים את זה. מימלא רובינו רגילים למצב הקיים ולא בטוח שיש רוב יהודי בישראל שמעוניין לשנות את זה. מה שמשנה, עם כל הצער על הציניות, זה אם נחטוף כאפה מהעולם מתישהו או לא. יכול להיות שלא. עד שאולי יום אחד זה יתפוצץ לחלוטין מבפנים, עם עוד קצת מאחזים פה וסיפוח זוחל שם, ושרים שמאמינים בעליונות יהודית על כל העולם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 38 דקות, יבגניפ כתב:

ישראל הולכת לאפרטהיד. שוב, אפשר לא לאהוב את זה. אבל זה הכיוון. זה לא חייב להיות קופי פייסט אחד לאחד לדרום אפריקה, אלא לחלוק מאפיינים.

והטענה שערבי יכול להתגייר כדי להתחתן עם יהודיה די חלשה. 

בכל מקרה, כדי למנוע ויכוחי סרק - זה לא ככ משנה איך אנחנו מגדירים את זה. מימלא רובינו רגילים למצב הקיים ולא בטוח שיש רוב יהודי בישראל שמעוניין לשנות את זה. מה שמשנה, עם כל הצער על הציניות, זה אם נחטוף כאפה מהעולם מתישהו או לא. יכול להיות שלא. עד שאולי יום אחד זה יתפוצץ לחלוטין מבפנים, עם עוד קצת מאחזים פה וסיפוח זוחל שם, ושרים שמאמינים בעליונות יהודית על כל העולם.

נחלק ל-2: בתוך הקו הירוק ובחוץ.

בתוך הקו הירוק אין ולא יהיה סימנים לאפרטהייד. האזרחים הערבים שווי זכויות, ואפילו נושאים בפחות חובות (אהלן צה"ל).

מחוץ לקו הירוק אפשר לדבר על מה יהיה במקרה של החלת ריבונות וכל זה, תוכנית סמוטריץ להתססת השטח ואינתיפאדה שלישית. אף אחד לא רוצה להגיע למצב (למעט הקיצוניים) שיש סיפוח ופלשתינאי שנמצא בשטח ישראלי הוא מוגבל תנועה למשל.

גם אני לא.

אבל - וזה אבל חשוב - מדיבור סטייל פינדר אפשר לחשוב שאזרח ערבי עם אזרחות ישראלית שיושב באוטובוס מחויב לקום ליהודי, שאין להם אפשרות לקבל השכלה ושהם נמצאים אחרונים בתור לקבל טיפול רפואי. כולם, וזה גם אנשים שמגיבים פה וגם אנשי BDS יודעים שזה לא המצב בתוך המדינה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, arturkopit כתב:

הפסקת לקנות מוצרים של שטראוס כבר או שאתה קונה ומחביא אותם מפנייך החברים תומכי הרפורמה שלא יביישו אותך?

נתחיל מזה שיש הבדל בין לא לצרוך מוצר או שירות מסוים לבין לנסות לפגוע או להכפיש עסק.

שנית, החרם על שטראוס, כמדומני, התחיל לאחר ששטראוס עצמה "החרימה" את ערוץ 14, בעוד שכל חטאו של המלון זה שהוא לא סירב לארח את ביבי.

ולשאלתך - לא הפסקתי. מה נראה לך שאנחנו זורקים על שמאלנים בהפגנות, אם לא קוטג' שטראוס?   יותר יעיל מביצים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 51 דקות, יובל .מ. כתב:

אפשר לחשוב שאזרח ערבי עם אזרחות ישראלית שיושב באוטובוס מחויב לקום ליהודי, שאין להם אפשרות לקבל השכלה ושהם נמצאים אחרונים בתור לקבל טיפול רפואי.

לעומת זאת אזרח ערבי שרוצה לגור ביישוב יוקרתי יתקל בסירוב על רקע "אי התאמה" שזה שם יפה ל"יהודים בלבד". ראה חוק ועדות קבלה.

יש עוד דוגמאות. החוק היבש לכאורה לא מפלה באופן רשמי. אבל בפועל הכל מוכוון לעליונות יהודית.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...